Сав Интерскол за рад у земљиЕлектрична пила је једноставно неопходан алат за правог човека, а електрична тестера Интерскола су такође задовољства. Користан је у економији и за изградњу нових зграда, на пример, шупа, и приликом чишћења мјеста грмља и старих стабала, као и за сјецкање дрва за огњу или пећи у зимском периоду.

Електричне тестере Интерскол ПЦ 16 2000ТН савршено ће се носити са пиљевином дрвета како у уздужном тако иу попречном правцу. Захваљујући моћном мотору за ову електричну тестеру једноставно нема препрека. Она ће се носити са најтежим радом.

Мало о електричним тестерима

ланчана тестера ИНТЕРСКОЛ ПЦс16 2000ТнДа ближе погледамо информације које нам произвођач даје о електричној ланцу: Интерскол:

 1. Тестера се монтира веома моћан мотор «Орегон», који може радити дуг временски период без заустављања. Сада вам није потребно прекидати рад и сачекајте док се мотор не охлади и не одмарајте. Сада можете смањити толико времена колико вам је потребно да завршите посао.
 2. Ланчани ланац Интерскол се аутоматски замагљује пумпом клипа која се налази у кућишту пиле. Сама направа контролише ниво подмазивања и одређује време када је подмазивање заиста потребно. Сада вам не треба сами пратити стање ланца и подмазивати га.
 3. У пилу је уграђен читав низ осигурача и блокада уређаја који штите уређај од многих проблема. На пример, закључавање дугмета за напајање. Не дозвољава уређају да се укључи на аутократски начин. Често се приликом транспорта непрописно притискају различити тастери и полуге. Ако је пила укључена, биће тешко избегавати повреде. Због тога, када вам не треба уређај, једноставно можете блокирати његово укључивање и више не брине о овом проблему. Ово је такође одличан начин за оне мушкарце чији мали синови стално теже да помогну и могу покушати да укључе уређај сами.Постоји систем браве
 4. На додатној дршци постоји још једно дугме за покретање мотора. Можете започети тестеру само ако истовремено притиснете оба дугмета. То ће вам такође спасити и вашу породицу из многих домаћих повреда.
 5. Електрична пила Интерскол има инерцијалну полугу, чија је главна намјена кочење у случају нужде. Може бити потребно у случају одскакања пиле са безбрижним руковањем или ако још нисте стекли искуство са овим алатом.
 6. Одличан кочиони систем. Пилот мотор има електродинамичку кочницу, има додатне кочнице. Уз помоћ, пила се одмах зауставља након што пустите дугме за покретање мотора.

Као што сте приметили, електрична пила Интерсцол има пуно предности, а цена за њега је прилично демократична. Такав квалитетан и удобан модел може приуштити скоро сваком просечном грађанину земље.

Прегледи о електричним тестерама

компактно паковањеПрегледи о тестерима Интерскол, који се налазе на Интернету, скоро сви имају позитиван карактер. Нарочито корисници напомињу његову снагу и издржљивост. Али постоје многе предности, које примећују срећни власници електричних тестера Интерскол:

 1. Одлична цена, која вам омогућава да купите јединицу за све.
 2. Одсуство дима, што је практично све пиле, које се допуњују бензином. Пилана се може користити не само на отвореном, већ иу затвореном простору. Не емитира непријатне мирисе.
 3. Мала тежина која не губе руке.
 4. Он троши релативно мало електричне енергије, што га чини много економичнијим од бензинских аналога.

стартна тестера ИнтерсколПронађени корисници и мане:

 1. Дуљина кабла омогућава вам да идете у пуном кругу. Али, у ствари, овај проблем се лако може решити уз помоћ додатног кабла за проширење.
 2. У неким случајевима, поклопац се испоручује са резервоара за уље. Овај проблем се лако може решити уз помоћ оштре траке, која је навијена на навој за заптивање.

Непрекидан рад треба да обрате пажњу на количину уља у резервоару, она може завршити у највише незгодно тренутку.

Радови на поправци

електрична поправка пилеКао и код сваког механизма и пужева, интеркули могу имати разне врсте кварова. Сви су условно подијељени у три типа:

 1. Пропаст као резултат фабричког брака. Врло ретко, али се дешава да се мане појављују приликом производње дијелова или монтаже тестере. Обично се појављују одмах након почетка операције. Ако имате таквих проблема, потребно је да контактирате продавницу што пре, када је купљена тестера. Тамо, детаље узрока незадовољства, а након дијагнозе, највероватније ће пила бити замењена другом.
 2. Дошло је до прекида наступа због кривице власника тестере. Често због неправилног или нетачног рада, тестера може пропасти. У таквим случајевима, поправке електричних тестера Интерскол-а морају се вршити на властити трошак. Најбоље је да се обратите сервисном центру компаније у ту сврху, где мајстори добро познају уређај за тестере, могу исправно идентификовати узрок неуспјеха и брзо и ефикасно елиминисати.
 3. Пропусти који су настали као последица хабања. Ако Интерскол користите дужи временски период, неки делови и механизми се могу истрошити, а као посљедица, пила престане да ради.

Да би се избегла ова ситуација, с времена на време је потребно дијагнозирати уређај, који ће помоћи у идентификовању слабости.

Увек проверите и пакујте тестеру пре истека гарантног рока. Само у том случају могу да се замене или поправити оборудованииа.Срок гаранцију да је обезбеђена од стране произвођача, је 2 године. Током овог периода, сигурно можете затражити сваку помоћ или техничку подршку сервисном центру компаније.

Као што се види из чланка, у тестере Интерскол много више позитивних аспеката него негативан. Зато је у великој потражњи међу купцима, и има толико добрих мишљења на форумима.

Видео преглед електричног тестера Интерскол ПЦ16 2000ТН