Електрични бојлерЉетни живот, осим пуно позитивних емоција, је неприкладан, због недостатка топле воде у било ком тренутку. Ако је вода за пиће доставља се цилиндара, а вода у води је на сат, купити грејач остаје да дају пуни грејалицу. Једном када је умиваоник био опремљен краном и грејним елементом, то је цео уређај.

Сорте резервоара течног горива

Варијанте течних бојлераЈасно је да је тешко назвати савремени резервоар за воду са топлом водом за свакодневне потребе. Уређај има:

 • естетски дизајн;
 • индикатор нивоа воде;
 • термостат за грејање;
 • блокирајући “суву инклузију”.

У зависности од инсталације резервоар може бити пола, или се заједно са судопером и резервоар испод судопере, лавабо Моидодир врсте грејача.Умиваоник са гвожђем

За потребе домаћинства, хигијенске процедуре, већи резервоар може бити инсталиран на подигнутој платформи, онда се вода налази под притиском и омогућава употребу туша.

Уз очигледну једноставност, уређај захтева организацију сигурног рада, могућност пражњења и практично пуњење. Пошто је грејач електрична, има засебну утичницу која се налази у непосредној близини и има дизајн против отпорности на прскање. Пуњење акумулатора се јавља када је напајање искључено. Најбољи материјал гријача за пуњење са гријачем је пластичан, не врши електричну струју, апсорбира буку и загрева дуго времена.

Да бисте уштедели струју, добијате угодну температуру из спремника отвореног на отвореном, на чистом, сунчаном дану. Да би то учинили, резервоар мора бити обојен црном бојом и нема топлотно изолацијски слој. Изнад, вода је прекривена провидним филмом или стаклом. У лошем времену, вода се загрева електричном енергијом.

Метални уређаји су скупљи, али су отпорнији на промјене температуре и зимско складиштење у соби са дубоким минусом. Грејац од нерђајућег челика ће трајати много година, ако не постане вандалски плен у незаштићеном подручју. Додатна предност гријача резервоара од нерђајућег челика је одсуство рђе у води и након недељног одсуства власника на дацха. Иста својина неутралности у односу на воду и растворени кисеоник имају полимере за прављење посуђа.

За решавање свакодневних потреба љетних становника слободног дана бит ће неопходно:

 • умиваоник са славином и судопром;
 • Туш, опремљен резервоаром са природним или присиљеним грејањем.

Уређај за гријање воде

Уређај за гријање водеДизајн течног електричног бојлера за монтажу се сматра најмањем детаљом:

 1. Вода из канте не улијева у резервоар, пролази кроз посебан џеп сапунице и попуњава резервоар према принципу комуницирања посуда.
 2. Резервоар има унутрашњу и спољашњу контуру, са ваздушним јазом између њих. Умјесто пене за ваздушну пјену може се користити.
 3. Степен загревања воде у резервоару до удобног уређаја регулише се уграђеним термостатом.
 4. Ниво одвода се налази изнад грејних елемената, остављајући их увек под водом.
 5. Обезбеђен је индикатор који показује да је грејач прикључен на мрежу и у радном стању.

Описани дизајн уређаја за гријање воде за летњу кућицу припада уређају компаније Алвин, али ово је најрационалнији дизајн који треба да буде орјентисан.

Такав грејац за кућну употребу се користи за прање посуђа и као умиваоник. Није тешко направити електрични грејач за дацху са тушем. Резервоар треба да буде већи и уграђен, стварајући одвод под притиском.

Раван бојлер са тушемНа плафону под кровом може се поставити равно грејање воде са тушем, а вода се улива у њега помоћу обичног летачког црева. Уређај практично не заузима простор, може се опремити скривеном, скривеном од ока, угла. Квадратни капацитет је опремљен заштитним уређајима, користи се електрични грејач од 2 кВ. У принципу, можете користити мање моћни грејач, мало је вероватно да у летњем времену у туш каблу треба вода са температуром од 60 Ц.

Алвин бојлер са тушемКомпанија Алвин нуди решење проблема дацха. Јефтин и естетски бојлер са туш кабином Алвин запремине 20 литара пројектован као термос, вода у њему дуже време не охлади. Неће бити тешко уклонити подлошке за туширање, а контејнер ће бити погодан као умиваоник. Модел ЕВБО-20/2 користи капацитет грејача од 1,2 кВ, а уграђена батерија и пумпу за вршење притиска на црево када се тушира. Цена уређаја је 7,2 хиљада рубаља.

Грејац сопственим рукама

Домаћи бојлер за водуГрејач улаз башта са електричним грејачем може се својим рукама, или куповина је за све термо-техничке прорачунима, опремљене сензорима и релеја. Такви уређаји су јефтини, имају добар грејни елемент и добро осмишљен дизајн. Као опција, посуда под водом са поклопцем и краном ће изгледати овако. Од многих инструмената, ово је моћ да се направи занатлија.

Грејач воде за дацху и за сеоску кућу направљен је од поцинкованог лима. Умиваоник “Арцтиц” је дизајниран за 15 литара воде и није компликована у извршењу.

Када је грејач искључен, безбедно је користити туш. Вода је добар проводник енергије, оштећење гријача може довести до електричног удара.

Прво је потребно изабрати одговарајући унутрашњи резервоар од пластике отпорне на топлоту или метала са погодним широким уста. У овом случају, пластика мора бити храна, а метал отпоран на оксидацију.

За то ће се водити славина са оградном цевчицом и заптивним спојевима. Није тешко купити грејач с уграђеним термостатом како би поставили угодну температуру.

Најтеже стварање славине за славину и грејача вршиће снажне везе. Резервоар може да се користи заваривање метала, пластичне посуде треба да смањи рупу за славину 16 мм, и стави га на славини, који су на обје стране путем заптивки и подлошке увијене унутар матице, спољним славину. Слично, под елементом грејања ствара се печат, потребна је само рупа по инчу са четвртином или 40 мм.

Грејач воде од пластичне цијевиЗа грејач, прво је потребно уградити спојницу, ау њој са уградњом заптивача поставити грејач. Пре уградње грејача, направите везу са жица и утикача тако да можете напунити структуру. Након уградње кранове и термалне опреме, неопходно је провјерити интегритет инсталације у пуном капацитету.

Инсталирање пластичне посуде се може израдити помоћу металног оквира. Након што су направили суспензије, требало би да буду прекривени изолационим материјалом, тако да вода дуго остане врућа. Може се наносити у неколико слојева монтажне пене.

За естетски изглед и издржљивост, цијелу конструкцију треба носити металним тијелом од једноставног, полираног или поцинчаног лима. Оби ~ ни лист одозго треба да се осликава, тако да корозија за 2 године не једе лепоту. По истом принципу, могуће је направити бојлер са властитим рукама за туширање.

Бојлер за туширање у земљи – видео