У кући баштованог без добре моторне пиле је неопходанИзбор опреме зависи од природе посла. Који алати за тестирање дрвета, ручних тестера, моторних тестера Партнер или Хутер овисе о многим факторима. Било да се бави дрвом за огрев или санитаризацијом баште – моторна тестера потребне снаге ће олакшати рад.

Цхаинсав Партнер – достојан избор

Напетост ланца ланцаШведски произвођач бренд партнера за башту познат у Русији од краја прошлог века. Први, предузетници који су се појавили у земљи, искористили су профитабилну понуду и купили ланац партнера за моторне тестере. Једноставно поуздан инструмент са разумном ценом је био лако одржавати. Употребом детаљних упутстава за одржавање елиминисана су мања кварови на терену.

Без обзира на сврху алата за професионалну или домаћу употребу, квалитет моторне тестере није проблем за Партнера.

Карактеристике моторних тестера ПартнерКарактерише производњу:

 • Поцинковани систем олакшава пумпа за напајање мешавине горива;
 • клипни цилиндар са хромираном површином са повећаним радним веком;
 • Бриггс мотор Страттон је поуздан и издржљив;
 • пружа заштиту од вибрација и сигурности током експлозије ланца;
 • погодно бочно напетост ланца без алата.

Купац неће бити непријатно знати да је цела линија са словом С у обележавању направљена у Кини по лиценци и под контролом Партнера

Пилана је повећан извор опасности чак и када није у употреби. На радном месту не би требало бити странаца, посебно деце и животиња. Ако пила остане без надзора, ланац мора да се носи на ланцу.

Обим моторне тестере Партнер П340С

Цхаинсав Партнер П340СУ бригу о зеленим плантажама, обрезивањем живе ограде, ланац ће постати непогрешиви помоћник. Али да бисте радили на простирањима без прекида, потребан вам је лаган, доцилан алат са кратком тестером, тако да се она не збуњује у круну. Алат пита дрво отпада, који се постепено акумулира у домаћинству. Једноставна компактна моторна пила Партнер П340С уклапа се у пртљажник путника и олакшава сакупљање дрва за ноћну ватру.

Снага 1,44 кВ, тежина пиле је 4,5 кг. Дужина гуме је 35 цм са корацима од 3/8 инча. Нископрофилни ланац се користи.

Мале димензије обезбеђују мали волумен коморе за сагоревање мотора – 35 цм3. Моторна тестера је опремљена:

 • Ручна и аутоматска кочница ланца;
 • претходно чишћење ваздуха до филтера;
 • електронски систем паљења.

Главне карактеристике ланчане тестере Партнер П350С

Ланац је видео Партнер П350ССпољним карактеристикама, тестер се мало разликује од претходног модела. Међутим, гума од 40 цм вам омогућава да видите више дебелих четкица од меког дрвета. Распад лајсне биће проблем. Моторна пила Партнер П350С има нешто већу снагу – 1, 48 кВ. Радни волумен цилиндра је већи – 40 цм3. Упркос малој тежини, само 4,7 кг, тестирана је као полупрофесионално средство. То значи да може радити дуже од 40 минута дневно, али у разумним границама. Ради погодности продужених радова на специјалној заштити пиле од вибрација.

Коју од два тестера да бирају корисника? С обзиром да трошкови алата варирају само за хиљаду рубаља, профитабилније је радити на личној фарми да би направио моћнији алат. Ако је тестер потребан од стране мобилног власника или жене (то се дешава), боље је узети модел П340С опремљен електронским системом старта.

Било који алат захтева пажљиво руковање. Неочишћена тестера са замашеним празнинама може преоптерети приликом стартовања. Прљаве ивице мотора могу утицати на хлађење и прегревање. Чувати моторне тестере на топлом и сувом месту, од отворене ватре не мање од 5 метара.

Често је бренд Партнер одабран због једноставног прилагођавања и доступности поправки. Још један разлог за шведску тестеру је његова издржљивост и једноставан почетак на минус температури.

Хајде да се упознамо са Хутер моторним тестерама

Хунтер БС45Алат, створен у Немачкој, увек је цењен због своје поузданости. Пун назив произвођача Хутер Електрисцхе Тецхник ГмбХ. Област делатности – баштенска опрема и опрема за производњу енергије. Политика компаније је усаглашеност са свим техничким захтевима међународних стандарда и земаља потрошача. Моторна тестера Хутер је испоручена у Русију од 2004. године и вреди обратити пажњу.

Технички показатељи модела:

БС-40 БС-45 БС-52 Карактеристике
Снага, кВ 1.5 1.7 2.2 Антивибрациони систем у свим врстама тестера
Дужина гуме, цм 40 45 50.5 Ланчана кочница
Капацитет мотора, цм3 40 45 52 Аутоматско подмазивање ланца
Резервоар горива, цм3 310 550 550 Ручно покрените помоћу тастера
Укупна тежина, кг 6.0 7.0 7.5 Узимајући у обзир прилоге и допуњавање горива
Цена, руб 7020 6910 7210 Цена од произвођача

Ланац је видио навијаче из Хоотера

Моторна тестера Хусер БС40Политика компаније је да креира јефтин алат који има опције новитета од познатих произвођача. Примјењују се функције развијене за професионално пражење професионалаца. Техника за кућне и баштенске радове одликује:

 • одлично балансирање, омогућавајући вам да радите без замора;
 • Дршка нема гумене плетенице, за једноставно приањање;
 • доњи део је проширен да заштити од кидања.

Коришћењем моторне тестере Хутер БС 40 у домаћинству није могуће само санитарно окретање. Алат је дизајниран за више радова, укључујући и сечење малих дневника.

Стара, прерано запаљива мешавина губи својства и може изазвати пропаст мотора. Ово важи за све двотактне моторе који раде са додавањем уља у бензин. Смеша која се не користи у резервоару за гориво након 12 сати није адекватна за испоруку у систем.

Коришћењем моторне тестере ХУТЕР БС 45

У овом моделу додано је погодно отварање специјалног кућишта, отварајући се специјалним јагњетином. На предњој страни пнеуматика постављена је звездица за равномерно напајање ланца. Напетост бочних ланаца, кључ укључен. Брзина сечења регулише дугметом “гас”. Постоји блокада од случајног старта. За рад са кружним профилом налази се зуб за фиксирање. Модернизована ланчана тестера Хутер БС 45 опремљена је ручком за прихватање прикладног облика, утицај на предњој станици зауставља ланац.

Ловац за грађевинске алате

Моторна тестера БС52Ако је у перспективи купца заказана изградња или велики поправак дрвене куће, требало би да купите моћнију пилулу по приближно истој цени као и једноставан модел. Моторна тестера Хутер БС 52 постаће поуздан асистент. Комфоран држач помаже у контроли режима без опуштања држача.

За дуги рад без употребе алата, произвођачи имају неколико услова који су обавезни:

 1. Користите само стандардно гориво са препорученим октанским називом.
 2. Уље за адитиве може се користити само за двотактне моторе у тачном омјеру.
 3. Припремљена је запаљива смеша која се користи током радног дана.
 4. Остатак горива након завршетка рада, гори до сувог.

За потпуније упознавање са моделом који вам се свиђа, можете га прочитати упутством за технички рад.

Преглед моторне пиле Партнер П350С – видео

Презентација моторне тестере Хутер БС-45 – видео