Перфоратор Босцх на послуАко сте господар, знате да добро средство чини чуда. Плави БОСХ перфоратор ће постати поуздан наставак руку током поправке куће или у професионалној делатности. Зелени ударци у класи испод, а цена коју имају демократичније, али са повременим радним оптерећењем ће бити дугачка. У опсегу пиштоља нема поузданијег и функционалнијег алата него производи из концерна Босх.

Параметри пунцхера и скраћенице

Пунцхер је изабран према природи посла. Дакле, све јединице су подељене у класе:

 • плућа;
 • средњи;
 • тежак.

Босцх лагани чекићи имају тежину до 3 кг и дизајнирани су за стварање рупа малих пречника бушењем удараца, удара и чак једног бушења. Инструменти тежине до 5 кг упућени су у средњу класу, раде на великим брендовима бетона и армираног бетона.

Модели за домаћинство носе светлосне перфораторе капацитета 0,5 кВ и изводе лаке радове повезане са рупама за бушење без уништавања зидова и плафона. Брзине ротације 2000-2800 обртаја у минути и 5.800 удараца омогућавају да се рупице израђују у конструкцијама пречника до 20 мм.

За аматерски инструмент просечне Пунцхерс снаге укључују Босцх 2400, 2600, 2800. Имају 0,72 кВ мотор, отказ – 2,6 Ј, који чак дозвољава да обавља послове који се односе на уништење не-носеће бетонске зидове.

Означавање перфоратора од стране Босцх-аПроизводи концерна су означени, разумљиви од просветљеног. Погледајмо пример перфоратора, као и без погледа пасоша, да би се утврдиле основне функције перфоратора Босцх.

Слика у зеленој боји бренда означава да размишљате о кућном апарату. Плава је позив да обратите пажњу на професионалца. Прво слово “Г” значи да је модел професионалан, “П” је аматерски. “БХ” је знак да је пунцхер, не бушилица или одвијач. То је за професионални инструмент који следећа фигура означава његову тежину. Кроз цртицу означено је који максимални део рупа у бетону може бити изведен овим моделом. Даље слова значе које су функције инхерентне у овом моделу алата:

 • Ц – константна снага са променљивим оптерећењем;
 • Е – контрола брзине;
 • Д – блокирање ротације;
 • Ф – кертриџ за брзу акцију СДС плус укључен;
 • Р – обрнути ход;
 • А – систем за вађење прашине.

Са новом ознаком слова Е, Р се уклањају из ознаке, јер су функције које су означиле постале стандардне за све произведене Босцх перфорате.

Перфоратор ББосцх ГБХ 2-26 ДРЕ

Перфоратор Босцх ГБХ 2- 26 ДРЕБосцх пунцхер, професионалан, лаган са регулацијом брзине и функцијом закључавања – тако да се инструмент који је представљен за разматрање дешифрује. Поуздан је и према прегледима је у професионалној употреби од 2007. године без поправке. Функције и спецификације:

 • снага – 800 В;
 • сила ударца – 2.7 Ј;
 • фреквенција – 4000 откуцаја у минути;
 • брзина ротације – 900 о / мин;
 • тежина – 2,7 кг;
 • дубина заустављања;
 • реверсе моде;
 • Специјални СДС плус кертриџ;
 • сигурносна спојка од удара.

Перфоратор Босцх ГБХ 2-26 ДРЕ је израђен од пластике, ручке са гуменим подметачем. Алат подржава 3 функције. У резерви постоји начин за претварање врхова врсте врха и длета, али се повремено користи. Ради стабилно. Додатна погодност – кабл дужине 5 метара обезбеђује слободно кретање.

Недостатак се може сматрати пластичним кућиштем, који је од првих дана рада прекривен огреботинама. Технолошка мана – са дугачком бушилицом, у кертриџу се налази реда, напомена неколико корисника.

Стручни лакер Босцх

Перфоратор Босцх ГБХ 2 24 Д у рукама мајстораБосцх ГБХ 2-24 Д је врхунски алат. Има високу енергију уништавања и три начина рада. Присуство обрнуте функције омогућава употребу перфоратора за вијчање спајалица. Код бушења рупа у конструкцијама се користи мерач дубине.

Брзина ротације бушилице регулисана је силом притискања дугмета за покретање. Равном длетом се монтира на различитим угловима површина за резање захваљујући посебној функцији. Прелазни ход укључен је преко држача четке. За замјену уређаја Босцх ГБХ 2-24 Д је опремљен са СДС плус кертриџом. Присилна ваздушна вентилација штити мотор од прегревања. Заштита од вибрација је обезбеђена употребом еластичног гуменог држача, погодног за приањање. Постоји сигурносна спојка, заштита када је сврдла заглављена или покварена. Да би се осигурало да струјни кабел не ради на прелому, користи се причвршћивач шарке.

Купујући зелену технику компаније Босцх, морате запамтити услове штедње свог пословања. У почетку су професионални модели завршени са поузданијим деловима. Чак је и дужина кабла за аматерске моделе мања.

Замишљена опрема и системи заштите продужавају живот алата. Произвођач рачуна на компетентан рад, назива животни век без одржавања који је довољан да створи 75.000 рупа. Инструмент се добро показао у режиму утицаја. Окретањем четкица приликом промене правца ротације омогућује се обрнуту вожњу са истом брзином као и директни ход.

Главне карактеристике перфоратора:

 • снага – 790 В;
 • сила ударца – 2.7 Ј;
 • учесталост удара – до 4700;
 • брзина револуција – до 1300;
 • максимални пречник бушења – бетон 24 мм, челик 13 мм;
 • тежина – 2,8 кг.

Цена перфоратор Босцх овај модел у просеку око 8 хиљада рубаља, што за висококвалитетни алат није скуп.

Основне информације о Босцх Хаммер ГБХ 2-26 ДФР професионалцима

Перфоратор Босцх ГБХ 2 26 ДФР професионалацУпотреба овог модела перфоратора као универзалног алата за рад са чврстим грађевинским материјалима је оправдана. Три начина рада чине алат универзални за рад са керамиком, циглом, бетоном. Он не само да ствара дизајн, већ и да их уништава.

Босцх ГБХ 2-26 ДФР професионалац унапријед упозорава на одређену намјену. У комплету је додатни кертриџ за уграђени СДС +.

Карактеристике и функције уређаја су импресивне:

 1. Прекидач начина рада има дугме за закључавање за изабрани параметар.
 2. Да би се користио непрекидан начин рада са алатима без шкафова, користи се брза чаура која је укључена.
 3. Ударање бушења се врши само на кертриџу, прилагођеном за причвршћивање шкафа.

Перфоратор дуго ради у прашњавим условима због специјалног дизајна хлађења мотора. Пошто сте упознати са бројним прегледима, постаје јасно да уређаји са непознатом земљом не функционишу добро. Модел је у току у Немачкој.

Перфоратор Босцх ГБХ 2-28 ДФВ

Карактеристике перфоратора Босцх ГБХ 2-28 ДФВБосцх ГБХ 2-28 ДФВ је опремљен различитим иновацијама у добро дизајнираној изведби од кућишта до кабла за напајање. Комбинује шрафцигер, ударну бушилицу и ударац. Ове функције врши само са већом снагом и интензитетом.

Модел, са снагом мотора од 850 вата, тежи 3,1 кг, односно припада средњој класи тежине. Развијени удар делује на објекат с деструктивном снагом од 3,2 Ј. Радник има систем за пригушивање вибрација, а смањен је за 25% у поређењу са другим моделима ове класе. Кабл за напајање је прикључен на преклоп и не ради на паузи. Софистицирани систем контроле и ротационе удараца брзине омогућава подешавање темпо рада под природе материјала.

Моћан уређај је задовољан резултатима:

 • употреба шупљих круна на бетону омогућава да се добије кроз отвор са пресеком од 68 мм;
 • Пенетрација сврдла је дозвољена 28 мм.

Ротациони чекић је опремљен додатном ручицом, замјењивом главом и граничником дубине бушења. Цена перфоратор Босцх овај бренд у просеку 13 хиљада рубаља.

Аматерски модели пиштоља БОСЦХ

Перфоратор Босцх ПБХ 2800 РЕ за вентилатореРотациони чекић Босцх ПБХ 2800 РЕ односи се на аматерски сектор алата за реконструкцију зграда. Универзална употреба перфоратора као миксера, одвијача и сплитер је могућ захваљујући широкој функционалности. Један алат, мењајући млазнице, можете радити са било којим грађевинским материјалом. Комплет садржи додатну ручку, длето, мерач дубине и кутију.

Немојте започети рад без претходног проучавања упутстава за употребу за Босцх ПБХ 2800 РЕ. Алат захтева поштовање.

Карактеристике инструмента:

 • оптерећење на мрежи – 720 В;
 • сила удара је 2.6 Ј;
 • пресек рупа – бетон до 26 мм, метал до 13 мм, дрво до 30 мм;
 • кертриџ – СДС плус.

Апарат обезбеђује регулацију брзине ротације и учесталост удара бушилице или бита. Способност преласка на реверзни режим помаже у уклањању заглављене бушилице или вијака. Присуство мерача дубине неће дозволити бушење суседа кроз зид. Поправљање дугмета за покретање пунцхера омогућиће слободу кретања.

Перфоратор Босцх ПБХ 2100 РЕ за употребу у домаћинству је једноставан алат са једним брзином и длетом. Он нема јак ударац, само 1,7 Ј, али учесталост од 5800 бпм ће уништити било који материјал. Брзина ротације 2300 је такође импресивна. Пунцхер обавља све радове који су снажнији партнери, само пресек рупа је нешто мањи, због недовољне снаге. Он троши 550 вата и тежи 2,2 килограма.

Посебно треба напоменути да цијена перфоратора Босцх не прелази 5 хиљада рубаља.

Резервни делови за перфорате Босцх

Током година, технологија која ради у тешким условима постаје неприкладна за употребу. Захтева потрошне материјале – бита, бушилице, карбонске четке. Компанија Бусх има развијену мрежу сервисних центара и поправак удара није тешко. Купите резервне делове можете наћи у онлине продавницама и на местима на којима се продају алат произвођача.

Преглед перфоратора Босцх ГБХ 2 24 ДФ – видео