Моторна пила ЕЦХО у служби човекаЕхо је основан 1963. године у Јапану. Бављен је производњом четкица за сечење, баштенских маказа, прскалица, моторних чекића и друге опреме. Производи Ецхо су израђени само од квалитетних материјала и резервних делова, тако да је овај бренд познат широм света. Сва опрема је гарантована за период до 5 година, у складу са правилима пословања, правилном одржавањем и одржавањем у Ецхо сервисним центрима.

Цхаин Гасолине Сав ЦС-353ЕС

Цхаин Гасолине Сав ЦС-353ЕСОва професионална моторна тестера може се користити за обраду дрвета са било којом густином. Двотактни мотор са једним цилиндром, радна запремина 34 цм3, хлађење ваздуха. Снага 2,16 КС или 1.59 кВ, брзина ланца тестере се креће до 13.500 о / мин. Са максималним оптерећењем моторне тестере Ецхо ЦС-353ЕС, потрошња горива износи 0,74 кг / х. Уље аутоматски улази у ланац, али нема могућности регулисања брзине протока. За покретање тестере користи се ручни стартер са системом “Еаси Старт” и подлогом.

Ланац бензина је видео ЦС-353ЕС произведен од стране јапанске компанијеДа бисте користили моторну тестеру, био је сигуран, између ланца и ручице је предњи заштитни штит. У случају клизања руке, она ће скочити на њега, а кочница аутоматски зауставља ротацију ланца. За заштиту корисника од сломљеног намјештаја, на полеђини Ецхо моторне кутије налази се заштитни штит и инсталиран је ланац за ланац. Тежина ланене тестере овог модела је 4 кг, без уграђене гуме, ланца тестере и потрошног материјала (горива, уља). За удобан рад равномерно је распоређен по целом телу. Да објављени звук није био превише гласан, постоји посебан пригушивач за његово потискивање.

Ниво вибрација смањује се амортизеримаИнсталирани амортизери знатно смањују ниво вибрација током рада, што омогућава прецизну контролу процеса пила и не ствара тешко оптерећење на рукама.

За непрекидан и дуготрајан рад пиле није препоручљиво користити бензин са октанским бројем мањи од 89. Не напуните гориво које садржи метални алкохол.

Спецификације Ецхо верзија 353ЕС моторне тестере:

 • дужина површине пиле је 30-35 цм;
 • Број зуба на звјездици – 6 комада;
 • Систем за паљење ЦДИ;
 • капацитет резервоара за уље, који подмазује ланац – 260 мл;
 • капацитет капацитета горива – 250 мл;
 • Димензије (ДкШкВ) – 39.6к23.2к26.8 цм;
 • ниво звучне снаге је 115 дБ.

Ако случајно притиснете окидач гаса, уграђен је уређај који га блокира. За покретање пиле са хладним мотором прошло је брже, карбуратор је опремљен подесивим клапном за подмазивање смеше ваздуха и горива. Тине стопала и ознака циљања на кућишту помоћи ће започети тестирање управо на месту где му је корисник потребан. Заптивни филтер за ваздух може се брзо и лако очистити или заменити, јер се налази испод поклопца који се лако отвара. За замену и затезање ланца са стране, на кућишту је посебан вијак.

Оригинални моделУкључено са гумом иде моторну тестеру, тестере, упутства за рад и одржавање, заштитни поклопац за гуме, и скуп алата који се састоји од малог одвијача, Т и тастерима Л-облика.

Ланац је видио Ецхо верзију ЦС-350ВЕС

Цхаин Сав Ецхо ЦС-350ВЕСМоторна пила Ецхо ЦС-350ВЕС – професионални алат за домаће потребе. Може се користити и за пиљење грађевинског материјала, сјечења чворова и грана, као и за ваљање малих дрвећа у башти или сеоској кући. Надлежна расподела тежине на телу, ергономске ручке и систем за одбрављивање вибрација омогућавају кориснику да ради дуго времена удобно. Моторна тестера је опремљена двотактним мотором са радном запремином од 35,8 цм3 и ваздушно хлађење. Снага алата је 1,48 кВ, тако да максимална брзина ротације ланца достигне 13500 обртаја у минути.

Препоручује се употреба бензина 89 или са великим октанским бројем. Не напуните гориво у којем је више од 10% етилног алкохола.

Моторна пила Ецхо 350 покреће електронски ЦДИ за паљење и систем “Еаси Старт” са прајмером. Да бисте брзо покренули тестеру са хладним мотором, на телу је ручица која регулише поклопац мешалице ваздуха и горива за карбуратор. Као и претходни модел алата, ланац је аутоматски уљеван, али је могуће контролисати интензитет њеног храњења. Код максималног оптерећења потрошња горива за 1 сат оставља 1,12 литара. За безбедност, пила је опремљена заштитним штитом испред дршке и инерцијалне кочнице ланца тестере. Ланац је затегнут помоћу бочног подешавајућег вијка.

Тежина моторне пиле ЦС-350ВЕС је 3,6 кгСпецификације бренда моторне тестере Ецхо верзија ЦС-350ВЕС:

 • дужина листа тестере – 40, 30 и 35 цм;
 • висина ланца – 9,53 мм;
 • капацитет уљног резервоара за уље – 230 мл;
 • капацитет горива – 370 мл;
 • димензије (ДкШкВ) – 39.2к23.3к24.2 цм;
 • ниво звучне снаге је 110 дБ.

Тежина моторне пиле ЦС-350ВЕС је 3,6 кг, али без ланца тестере, гуме и потрошног материјала (бензина и уља). Да се ​​гасни окидач не би случајно притискао, на алату је блокатор. Да бисте заштитили руке од сломљеног или ломљеног ланца на пилу, инсталира се ланац и заштитни поклопац за задњу ручку. Муффлер тестера Ехо ЦС 350ВЕС-14, чаура које штити кориснике од случајних опекотина када је у контакту са њим.

Комплет комплет алатаКомплетан са алатом је ланац тестере са гумом и поклопцем, приручник за поправке и одржавање, кључ у облику слова Т (10к19 мм) и мали одвијач.

Табела упоређивања са карактеристикама моторне тестере 350ВЕС и 353ЕС:

ЦС-350ВЕС-14 ЦС-353ЕС
Снага, кВ 1.48 1.59
Радни волумен, цм3 35.8 34
Брзина ротације ланца, о / мин 13500 13500
Запремина резервоара за уље, мл 230 260
Запремина резервоара за гориво, мл 370 250
Ниво буке, дБ 110 115
Димензије, цм (ВкШкД) 39,2х23,3х24,2 39,6х23,2х26,8
Тежина, кг (искључујући потрошне материјале, пнеуматике и ланце) 3.6 4

Лако и лако руковање мотором Ецхо

Оба модела моторног челика Ецхо су лако управљати и одговарају обојици и професионалцима. Најважније је да приликом употребе алата испуњавате сва правила сигурности и благовремено извршите његово одржавање. Онда ће моторна пила трајати што је дузе могуће, а рад са њом ће увек бити задовољство.

Производња моторне тестере ЕЦХО – видео