flamingo merah jambu dari botolDacha untuk ramai bukan hanya tempat berehat, tetapi percubaan untuk mengekspresikan diri dari potensi kreatif keperibadian mereka. Mahu menghiasi plot mereka atau membuatnya mudah, ramai pemiliknya mula membuat artikel buatan tangan untuk dachas mereka sendiri.

Penggunaan pelbagai kraf untuk memberi

Tidak mustahil membayangkan sebuah rumah persendirian tanpa produk yang dibuat oleh tangan sendiri. Mereka berfungsi sebagai kad pengunjung bagi mana-mana pemilik, keinginannya untuk memperbaiki laman web, menjadikannya lebih sesuai untuk keselesaan semasa bercuti.

Kraf untuk kotej mempunyai beberapa kelebihan. Sebagai contoh:
Kucing diperbuat daripada simen

 1. Ini adalah satu hobi yang besar bersama keluarga. kanak-kanak berbasikal boleh menanamkan dalam diri mereka dalam usaha yang mudah dan menarik itu bagi mereka untuk membentuk, serta untuk menarik dalam imaginasi kanak-kanak resah yang akan membantu mempelbagaikan dan proses kreatif, dan sesuatu yang baru untuk membawa produk.
 2. Di samping itu, anda boleh menggunakan alat-alat yang diperbaiki yang tidak memukul poket anda. Bahan untuk kraf:
  • kayu;
  • cakera laser;
  • tayar kereta;
  • busa polistirena;
  • konkrit;
  • botol plastik;
  • batu dan pl. lain
 3. Kerajinan yang dibuat oleh diri mereka sendiri akan memberikan keyakinan terhadap kebolehan mereka dan kegembiraan yang istimewa dari yang lain, dan dacha akan kelihatan lebih menarik.

Nah, yang paling penting ialah anda boleh membuat perabot buatan sendiri dengan cepat dan tanpa banyak usaha. Malah alat itu memerlukan satu yang ada di setiap rumah. Ia sangat mudah untuk memilih kraftangan yang sesuai untuk reka bentuk asal plot taman untuk memberi, gambar produk yang terdapat di laman web ini akan membantu dalam hal ini.

Seni kraf untuk dacha dari botol

Bahan yang paling mudah dan paling biasa ialah botol. Di setiap rumah mereka berkumpul dalam jumlah yang cukup sepanjang musim sejuk. Sudah tiba masanya untuk membawa mereka semua ke dacha pada musim bunga, dan bukannya sampah, botol dengan mudah akan berubah menjadi karya yang akan menyenangkan mata. Produk yang dibuat dari bahan ini berkhidmat dua tujuan. Daripada jumlah ini, anda boleh membuat kraf praktikal, contohnya, pagar di taman, tirai tirai di pintu atau pemelihara burung. Kraf juga mempunyai ciri-ciri hiasan, contohnya, bunga buatan dan haiwan, pot bunga asli.

Flamingo

Kraf untuk dachas dari botol agak praktikal:

 • Kerana ciri-ciri kelebihan plastik nipis, dari mana botol dibuat.
 • Di samping itu, anda boleh menggunakan bahagian yang berlainan dari botol, dari tudung, ke bahagian bawah.
 • Dan satu lagi kesempatan daripada botol yang mudah untuk dipotong dan boleh disambungkan dengan cara yang berbeza, dan bahan-bahan: dawai, benang, tali kail, anjal dan juga gam.
 • Kagum dan skala warna kerajinan seperti itu, kerana mereka boleh dicat.

Related  Menarik buatan sendiri untuk taman dengan tangan mereka sendiri

Oleh itu, produk yang diperbuat daripada botol sangat pelbagai, cantik dan berguna. Mereka mudah dan menyeronokkan untuk dilakukan, anda bahkan boleh mula merancang dan menghasilkan sesuatu yang baru.

Snowman dari botol

Kraf kayu yang menarik

betis dari balakTerdapat pokok di setiap plot tanah. Inilah yang mendorong kita untuk menggunakan satu lagi bahan biasa. Kraf diperbuat daripada kayu untuk memberikan yang berguna dan memberi emosi positif. Dalam kursus ini adalah tunggul lama, cawangan, yang secara kerap dipotong dari pokok sebagai musim luruh atau pemangkasan musim bunga, sisa-sisa pembaikan dan kotak-kotak yang tidak perlu.

Struktur kayu yang besar dan kecil boleh sangat diperlukan di kampung. Apakah dacha tanpa kedai yang selesa, tanpa gazebo, gerbang atau pagar? Semua produk ini direka untuk percutian yang selesa dengan seluruh keluarga. Tetapi juga lampu asli, rumah burung dan pot bunga, juga dapat memberikan kehangatan dan pemandangan yang sangat baik untuk bercuti.

kereta sorong dengan bunga

Kerajinan apa yang boleh anda lakukan dengan tangan anda sendiri dari tayar?

Piglet diperbuat daripada tayarUntuk membuat kraf untuk dacha dengan tangan mereka sendiri dari tayar tidak memerlukan kemahiran khas, kerana bentuk dan bahan fleksibel sepanjang masa mencadangkan banyak idea.

Apa yang boleh dilakukan dari tayar? Ini hanya beberapa cadangan:

 • pagar;
 • trek;
 • pagar untuk katil;
 • perabot (meja dan kerusi);
 • ayunan;
 • katil yang tinggi;
 • tikar;
 • pot bunga;
 • katil bunga;
 • patung haiwan yang cantik dan banyak lagi.

gambar burung nuriDari senarai tidak lengkap ini jelas bahawa bahan tahan lama ini, yang tidak takut dengan keadaan cuaca, memungkinkan untuk merancang kraf negara yang sempurna. Matlamat mereka akan berubah sebanyak mungkin. Mengambil kira semua kemungkinan tayar, mudah dan menarik untuk melibatkan diri dalam reka bentuk landskap infield.

Related  Menanam dan merawat spiri Vangut di belakang rumah

Idea asal untuk kraf

Ada cara lain yang diperbaiki, dari mana produk cemerlang diperolehi. Memandangkan bentuk dan bahan mereka, anda boleh menghasilkan banyak kraf yang berbeza. Reka bentuk kreatif yang cerah mampu mengubah rupa taman yang membosankan, mengubahnya menjadi dunia yang ideal untuk berehat dan bermain anak-anak. Sebagai contoh, patung-patung asal dan periuk yang cantik berjaya menghiasi taman dan halaman.

Burung dari CD

Banyak kraf dicipta untuk kemudahan penduduk musim panas. Jadi, jika tayar lama, dipotong menjadi kepingan kecil, dan menguatkan bahagian-bahagian ini di dinding, anda akan mendapat rak yang sesuai untuk bahagian kecil dan alat. Botol plastik yang dipotong, disambungkan ke satu sama lain, menjadi palung air.

Kanak-kanak juga akan mendapat manfaat daripada kraf, kerana ini adalah kotak pasir, dan direka khas untuk mereka rumah permainan.

perkara lamaHiaskan peruntukan anda, dan menjadikannya lebih mudah untuk membantu kraf untuk memberi dan taman. Fungsi apa yang dilakukan oleh produk ini:

 • Buat laman web ini lebih selesa, dan memberi perspektif. Oleh itu, kanopi kayu sederhana atau rumah burung, lampu yang luar biasa atau kolam kecil mengubah kampung menjadi tempat berehat yang selesa.
 • Membantu membezakan pelbagai kawasan vila. Sebagai contoh, kawasan rekreasi dipisahkan dari kawasan kerja oleh bangku taman yang berlokasi.
 • Menghiasi halaman dan taman kotej. Malah jalan mudah yang dibuat dengan tangan anda sendiri, dan dihiasi dengan artikel buatan tangan yang ingin tahu, membantu anda melihat diri anda sebagai pembuat pereka, untuk menikmati peluang untuk merealisasikan idea anda, dan mengejutkan tetamu dan jiran.

Beberapa gambar kraftangan untuk dacha yang dibuat oleh tangan sendiri dapat meyakinkan kami tentang kepraktisan usaha ini, dan menyalakan keinginan untuk mencuba sesuatu untuk diri sendiri.

Related  Tumbuh rumah pelargonium wangi

Gambar-gambar rumah kediaman:

Perlawanan

Mosaic diperbuat daripada penutup

Ladybugs

Kasut

Rumah burung

Artikel yang berkaitan: Kerajinan buatan sendiri yang terbuat dari botol plastik!

Kraf – video