Са доласком прољећа, на хиљаде наших сународника отпутује у своје летње колибе како би отворили сезону пролећног рада на терену. Истовремено, треба посебно приметити да у башти можете сопственим рукама израдити разноврсну домаћу башту, од којих ће многе бити не само корисна декорација баште, већ могу донијети и стварне предности. Данас ћемо причати о неким занимљивим адаптацијама.

Дјечији кутак с властитим рукама – једноставан и приступачан за било који домаћин

Домаћи Дрвени СвингДа бисте задовољили своју бебу, свака особа треба размислити како направити занимљиве љуљашке уз помоћ једноставних адаптација у својој летњој викендици. Важно је напоменути да у ту сврху није неопходно поседовати изванредне инжењерске способности, јер је једноставно имати обичне вјештине у браварским алатима, као и фантазије власника. На слици, можете видети како се користе 6 дневника, можете направити дечији замах, као и малу љествицу. Ова самопослуга за башту својим рукама има добру стабилност.

Хомемаде хаљине од старих дечијих чизама …

Вазе из дечијих чизамаОдлична декоративност за украшавање дрвене ограде може бити стар гумени дјечји чизми, од којих можете направити одличне подлоге за пролеће цвећа. Најбоље је покупити чизме различитих боја, као и боје, а затим укуцати у њих мешавину земљишта и биљке за биљке. Не треба заборавити ни да направимо рупе у поду за ослобађање вишка влаге. Имајући такав украсни украс на огради, изгледат ће врло оригиналан.

Да не би рушила стари пањ …

ПенецкОбично, с времена на време, на било којој дацхи, постаје неопходно исецање старог стабла, након чега власник обично треба да је корени. У исто време, показујући мало маште, не само да се можете ослободити напорног рада, већ и профитабилно претворити пањ у одличну естетску декорацију. Да би то учинили, потребно је спалити унутрашњост пањева уз помоћ ватре или да га извуците длетом, ако је пањ мали, онда сипајте у земљу и биљну украсну траву и цвеће. Као резултат тога, можете добити одличан природни лежај за цвеће, а ово самопослуга за башту својим рукама ће изгледати сјајно.
Поред тога, можете бијелу галванизирану канту, прикопат у цвјетном кревету, украсити старом карлице на врху и извући мало лице. Таква печурака ће изгледати сјајно на било којој локацији дацха.

Клупа из дневника

Клупа из дневникаСаставни део било којег врта је клупа на којој се можете опустити након напорног рада у башти. Истовремено, не морате журити да купите спремну клупу, јер можете направити мјесто за одмор од старих дневника. Ако постоји стари и дебели дневник, не можете журити да га пресечете у дневнике за пећ, јер га сечењем можете добити прекрасну површину за клупу. У овом случају, таква клупа ће се разликовати завидно снаге и снаге.

Као што се може видети из слике, дизајн клупе је сасвим једноставан, међутим, да би се обезбедиле различите компоненте, најбоље је користити металне шипке које се погађају у претходно избушене рупе унутар евиденције. У потребном редоследу, такође треба направити наслон за седење, на који можете да се одморите, што ће учинити остало на њему посебно угодно.

Извођење заната сопственим рукама, власник добија следеће предности:

  • Способност примјене својих талената и имплементације занимљивих креативних идеја
  • Профитабилно је издвојити вашу дацху од свих остатака оригиналним рукотворинама
  • Дајте врту природни и природни изглед
  • Направите своју башту заиста не само за рад на тлу, већ и за остатак целе породице

Сумирајући све наведено, можемо рећи да ће разни занати у његовој башти, као и домаће самопослуживање за башту, омогућити им украсити башту на повољан начин, али и дати му јединственост и јединственост.

Важно је запамтити да границе креативности једноставно не постоје, тако да можете и требате сигурно имплементирати најинтересантније занате.

Видео о једноставним практичним идејама за давање