Blooms Hibiscus HerbaceousHibiskus gräsbevuxen för medellång breddgrader är mer lämplig än träd och buskar sorter. Det är frostbeständigt, dekorativt terry och enkla blommor är många stora storlekar. Blomman kallas en hybrid, eftersom den erhölls till följd av avel, var förfäderna nordamerikanska sorter.

Hibiskus gräsbevuxet foto

Herbaceous hibiskus på platsenDen bästa kvaliteten på områden med frostiga vintrar är den årliga naturliga döden av markens del av hösten. Näringsämnen från marken går till roten, som ligger djupt i marken och är förtjockade skott som liknar knölar. Detta gör det möjligt för dig att hålla växten från att frysa och gömma sig för vinterstammarna. Hibiskusgräsmattan motstår trettio grader av frost.

Hibiskus herbaceous i landskapsdesignUnder sommaren skapar växten upp till 3 meter hög med riklig och varierad blomning. I diameter kan en blomma vara upp till 40 cm. Om vinteren eller våren är roten skadad, kommer plantan att dö. I övriga avseenden skiljer sig kraven på vård och odling av hibiskus örtartat inte från andra trädgårdsformer.

Agrotechnics of hibiscus hybrid

HibiskusplantorPlacera under plantering av blommor väljer ett ljus och skyddas från den kalla vinden. Det bör beaktas, varje busk består av flera upprättstående stammar, på vilka ytterligare förgrening skapas genom beskärning. Därför planteras i början buskarna på ett avstånd av en meter från varandra. Det är en vacker häck och en bakgrund för andra blommor. Buskar är fleråriga, med ersättning av jordens övre lager på ett ställe kan växa i många år. Växten älskar väl dränerad loam. Den tolererar inte grundvatten och kalkhaltig jord.

Planterade i låglandet kommer säkert att bli våta på våren. Om platsen inte lämnar några varianter måste landningsplatsen höjas och ett dräneringssubstrat placeras nedanför.

VuxenhibiskusväxtHibiskus herbaceous gillar:

  • Dusch på löv, men bara på morgnar och kvällar, när solen är svag
  • vattnas i mått, utan att torka jorden;
  • gödsling en gång vartannat vecka med full gödsel, med hänsyn till biologi i varje period;
  • Lossning är ofta, men ytlig.

Related  Брига се код куће и одговарајућа култивација јединствене Каланцхое Мини Мик

Om alla förutsättningar är uppfyllda, kommer blomman långa beundran av den oöverträffade storleken på tropiska blommor.

Förbereder plantan för vinning

Under andra hälften av sommaren ändrar potashgödsel kompositionen av saften och börjar förbereda växten för vinning. Vid denna tidpunkt bör kvävegödselmedel uteslutas.

Beskärning av herbaceous hibiscus för vinternMed de första hösten frost upphör blomningen av hibiskus, och den börjar förbereda sig för vintern. Du kan inte klippa av markdelen, den måste torka upp och ge tillförseln till rötterna. Vid denna tidpunkt planteras växter, sand läggs till marken. När stammarna torkas, är de avskurna. När stabila frost upprättas hälls en lös vegetabilisk isolering över rötterna. Det kan vara sågspån, halm, löv. Skytten ska vara lös, släpp in luften. På toppen av jakten är täckt med ovävt material och en ram skapas ovanpå polerna, så att de i mycket frost slår på en tåra på frosten.

Vårväckning av hibiskus i trädgårdenPå våren avlägsnas överskottskikten gradvis, höjderna och en transparent film placeras över planteringen. Stängt från nattfrost, kommer växten snabbt kasta ut skott, och där kommer den stabila värmen att komma. När det är unga skott, måste de plockas, så att bagageutrymmet grenar.

Hur man sprider en hybridhibiskus

Röda blad och stamFörökning av hibiskus enkelt. Alla sticklingar är lätt rotade. För reproduktion använd:

  • frön;
  • höstklippningar
  • våren unga skott.

Att ha sett ett foto av en hibiskus herbaceous, plantering och omsorg för en stilig man kommer inte att tyckas betungande för en trädgårdsmästare. Det är möjligt från hösten, efter att färgen stannat och tills grenarna dör, be om sticklingar från anläggningens lyckliga ägare. Detta är den övre delen av de unga stjälkarna. De måste sätta i vatten, vänta tills den täta rötterna syns, plantera dem sedan på vintern i små koppar och låt dem växa upp i rummet. Planterade på våren kommer buskarna att blomstra i augusti på sin permanenta plats.

Växande hibiskus herbaceous från frön gör det möjligt att få nya former av blommor. Men fröna spirer efter stratifiering. Om du sår dem i en trädgård och växer växer plantorna 3-4 år senare.

Fröplantor av hibiskusfrönPå vintern sätta i skolan, med den lägre uppvärmningen av jorden och senare plantera i separata koppar. När värmen kommer planteras plantorna på en förberedd plats. Blomning av sådana växter kommer att komma under andra året. Fröplantering används ofta för att få nya sorter av uppfödare.

Related  Фотографија и опис популарних сорти спираеа

Plantera plantor i trädgårdenVåren reproduktion av hibiskus gräsbevuxen och ta hand om det från sticklingar är inte särskilt svårt. Planta avklippta kvistar för att rota i ett växthus med fuktig sand. Unga växter lämnas på vintern under skydd. Nästa vår planteras hibiskushybriden på en permanent plats.

Växande på en permanent plats växer busken snabbt och kräver division. På våren, när jorden smälter, är roten försiktigt utgrävd och uppdelad i hälften. Varje sektion är beströdd med bultad kol. En noggrant planterad, uppdelad buskeblomma med lite fördröjning.

Video om växande hibiskus örtfrö från frön

https://www.youtube.com/watch?v=UDVsE4cjZ9Q