uvanlig blomstring av akacia LencoranSjarmen til en uvanlig tropisk plante manifesteres i fargen på den opprinnelige formen. Lankaran akacia er populær på grunn av blomsten i form av rosa kost fra lange stamfilamenter. Anlegget kalles Krimmimosa, albisk silke, akacia av Konstantinopel. Træret er verdt å besøke en gang, for å huske evig krone med myke koronaler.

spread

Acacia Lencoran i EuropaI Europa lærte han et uvanlig tre takket være den italienske Filippo del Albizzi, som tok en busk fra Konstantinopel. Acacia silke Lankoran bredt spredt i mange regioner:

  • Øst-Asia – Kina, Sør-Korea, Japan;
  • Front Asia – Tyrkia, Iran, Aserbajdsjan;
  • landene i det indiske subkontinentet.

Lencoran Acacia i AserbajdsjanMange anser byen Lankaran i Aserbajdsjan å være fødestedet til albicy. Varmt klima, ørken-tørket, fuktig jord, steinete bakkene – overalt overlever upretensiøs skjønnhet.

Hovedbetingelsen for vekst er et varmt klima, jordens egenskaper er ikke så signifikante.

Den varme-elskende anlegget pynter parker, parker, åpne områder av gatene. Den frodige kronen er dekorert med urbane områder, dyrket i rekreasjonsområder i naturen. Av Lencoran acacias på Krim, Armenia, Georgia, Ukraina opprette hele smug.

beskrivelse

blomstring av Lercoran acaciaLøvfisktår med blomstringsperiode fra juni til oktober. Det er to hovedvarianter av planter:

  1. Treet. Utendørs Albitius vokser med kraftig fat i høyde og 9-15 m og et paraplykrone, en bredde på 5-7 m. For utvikling krever stor plass, slik at i veksthus eller innendørs terrasser akasie ikke møtes.
  2. Busk. Hybridformer av mindre størrelse beholder det dekorative utseendet til en naturlig analog. Dyr i rom, hjemme.

Lankaran akacia gir allergifremkallende pollen i blomstringsperioden. Denne faktoren bør tas i betraktning ved romfortynning.

De bisarre bladene på treet består av mange deler, noe som gir kronen et åpent arbeidsmessig utseende. Øverste del av kronbladene er mørkegrønn, nederste del er av hvitaktig nyanse. I natt eller sterk varme blir bladene foldet og hengende.

frodige blomster av akacia lenicanaEn lys sesongperiode fra mai til oktober er blomstring av lencoran acacia. Fluffy panicles av milde nyanser, fra kremet til lilla, i tusen dekker de frodige kronene av planter. For disse fantastiske blomster laget av silketråder, er den delikate aromaen til gartnere så glad i albikasjon. Frukt av planten – bønnebøtter, fylt med frø på 7-9 stykker.

Frostmotstanden til Lencoran acacia er lav på grunn av overflaterotsystemet. Små frost kan ødelegge planting. I et varmt klima lever silke albisering opp til 100 år. Naturforandringer forkorte levetiden gradvis, etter tretti år er treet aldrende.

Planting og omsorg

vokser av Lercoran acaciaEt egnet sted for såing er et godt opplyst område på gaten. Lankaran akacia tolererer ikke en skygge. Plante på våren utføres i fruktbar jord med en blanding av kalk. Et tre i nærheten av huset eller i hagen vil fylle området med varm energi.

Plant albitsy anbefales i oppvarmet jord, i en avstand på 1,7-2 m fra nærliggende planter.

For Lencoran acacia er planting og pleie ønskelig under forhold med medium fuktighet.

Reproduksjon utføres

  • frø,
  • rotskudd,
  • borekaks.

Frømetoden er den rimeligste. Før planting frøene helles med varmt vann i flere timer. Deretter plantet uten sterk penetrasjon i bakken. Noen ganger blir frøene pakket inn i våtmos, før de plantes i 2 måneder i kjøleskapet.

Rotskuddene er kuttet og forankret separat. Men ikke alle planter reproduserer på denne måten.

Stiklinger er egnet for både utendørs planter og husholdning. Det skal være minst 3 nyrer på skytingen. Selv uten bløt, stikker stikkene.

Gjødsel utføres kun i vekstperioden for det andre året. Vann skal være rikelig varmt vann, ikke la tørking av jorda. Om vinteren er fuktigheten av Lencoran acacia nesten unødvendig. Innhold i potten krever god drenering. Sprøyting kan være sparsom. Beskjæring av gamle og syke grener utføres før eller etter blomstring.

Anlegget er motstandsdyktig mot sykdommer og mange skadedyr. På rommet, på grunn av lufttørrheten, kan en edderkoppmitte dukke opp, når et utkast vises, blir bladene oppdaget. Å fjerne årsakene bidrar til å kurere sykdommen.

søknad

nyttige egenskaper av silkeacaciaSilkeacacia – et medisinsk anlegg, oppført i apotekets referansebøker. Fylling med mineraler, essensielle oljer tillater bruk av naturressurser for behandling av radikulitt, åreknuter, inflammatoriske sykdommer. Det er mye brukt innen kosmetikk i bekjempelse av hudens forringelse.

Lencoran acacia er nyttig ikke bare for mennesker, men også for andre planter. Jorda som albikasjon vokser er mettet med nitrogen, som forverrer jorda.

Visuell appell, enkelhet og vitalitet av blomstrende Albitius åpne hjertene til gartnere og vanlige folk, som setter pris på silke smug i byutvikling.

Bekjentskap med Lakornanskaya acacia – video