Med ankomsten av våren går tusentals landsmän till sina sommarstugor för att öppna säsongen av vårfältarbetet. Det bör noteras att i trädgården, kan du komma med en mängd hemlagad köksträdgård med sina egna händer, av vilka många är inte bara användbar trädgård dekoration, men också kan ge verkliga fördelar. Vi kommer att prata om några intressanta anpassningar idag.

Barnhörna med egna händer – enkelt och prisvärt för alla värdar

Hemlagad trägungaFör att behaga din baby ska varje person tänka på hur man gör intressanta gungor med hjälp av enkla anpassningar i hans sommarstuga. Det är viktigt att notera att detta inte behöver ha enastående tekniska funktioner som bara vanliga färdigheter besittning av VVS verktyg, samt en mängd fantasi. I figuren kan du se hur du använder de 6 loggarna du kan göra en barns gunga, liksom en liten stege. Denna självtillverkade för trädgården med egna händer har god stabilitet.

Hemmagjorda klänningar från gamla barnskor …

Vaser från barnskorEtt utmärkt dekorativt alternativ för att dekorera ett trästak kan vara gamla gummibarnsstövlar, från vilka du kan göra bra underlägg för vårblommor. Det är bäst att plocka upp stövlar av olika färger, såväl som färger, ringa sedan in dem en jordblandning och plantera blomlökar. Man bör inte heller glömma att göra hål i sulan för utsläpp av överskott av fukt. Efter att ha fäst sådana dekorativa prydnader på staketet, kommer det att se väldigt originellt ut.

För att inte rosta den gamla stubben …

stubbeVanligtvis blir det i tiden, i någon dacha, nödvändigt att skära det gamla trädet, varefter ägaren vanligtvis behöver rota den. Samtidigt visar lite fantasi, kan du inte bara bli av med hårt arbete, men också lönsamt att vända stubben i en utmärkt estetisk dekoration. För att göra detta måste du bränna insidan av stubben genom brand eller trycka ut sin mejsel, om en liten stump, häll sedan till marken och planterade prydnadsgräs och blommor. Som ett resultat kan du få en utmärkt naturlig blomsterbädd, och den här självtillverkade för trädgården med egna händer kommer att se bra ut.
Dessutom kan du vitt galvaniserad hink, prikopat i blomman, dekorera med ett gammalt bäcken på toppen och dra ett litet ansikte. En sådan svamp kommer att se bra ut på vilken dacha-plats som helst.

Related  Vi bryr oss om Camellia japanska korrekt

Bänk från stockar

Bänk från stockarEn integrerad del av någon trädgård är en bänk där du kan koppla av efter ett hårt arbete i trädgården. Samtidigt behöver du inte rusa för att köpa en färdig bänk, eftersom gamla stockar kan användas för att bygga en plats för vila. Om det finns en gammal och tjock logg, kan du inte skynda för att skära den i loggar för kaminen, för genom att klippa den längs kan du få en underbar yta för bänken. I detta fall kommer en sådan bänk att skilja sig från avundsvärd styrka och styrka.

Såsom framgår av ritningen, är bänken strukturen enkel nog dock för montering av de olika komponenterna är bäst att använda metallstänger, som drivs in i förborrade hål i loggen. I den ordning du behöver, bör du också göra en ryggstöd som du kan luta på, så att resten blir speciellt roligare.

Utförande av hantverk med egna händer får ägaren följande fördelar:

  • Möjligheten att tillämpa sina talanger och genomföra intressanta kreativa idéer
  • Det är lönsamt att sticka ut din dacha från resten med originalt hantverk
  • Ge trädgården ett naturligt och naturligt utseende
  • Gör din trädgård verkligen en plats inte bara för att arbeta på marken, utan för resten av hela familjen

Summera alla ovanstående, kan man säga att de olika hantverk i din trädgård samt hemlagad köksträdgård med sina egna händer kommer att tillåta fördel att dekorera trädgården, samt ge den en unik och originalitet.

Det är viktigt att komma ihåg att gränserna för kreativitet helt enkelt inte existerar, så du kan och behöver säkert implementera de mest intressanta hantverkarna.

Video om enkla praktiska idéer för att ge