viseća mreža za mačku na baterijiGlatki, a ne vrlo kućni ljubimci jako vole šale i odmaraju se na krevetu vlasnika, kao iu ormaru. Zašto ne izraditi raskošnu viseću mrežu za mačku na bateriji u ovom slučaju. Takav kutak odmah će privući njezinu pozornost. Kada je prozor blistav i mraz, prozorska prag i radijator će postati omiljeno stanište za kućne ljubimce.

Zašto je to potrebno?

obitelj sfingova je grijanjePrije izrade takvog jednostavnog dizajna, morate saznati zašto je to potrebno za životinje. Ako analizirate njihovo ponašanje, često traže ugodna mjesta. To može biti jastuk, košara s posteljinom i ormar, ali ne u posebno napravljenom za vreću za spavanje. I trenirati svoje “nezavisne” kućne ljubimce na to mjesto – to nije lagana stvar. Oni uvijek traže meke i tople samostane, odabiru ono što im je ugodno, a ne za majstore. U tom smislu, viseća mreža za mačku postat će predstavljeni izum, budući da:

 • od lijepog materijala;
 • ponavlja stav tijela za spavanje (najčešće je zamka);
 • pričvršćena u blizini izvora topline.

Na ovom području vaš ljubimac neće biti uznemiren od strane djece ili pasa. Mirno i mirotvorno spavanje pruža mu se. Sada je važno upoznati se s nekim vrstama takvih neobičnih kutije.

Varijante domaćih visećih ležaja

omiljeno mjesto mačkeS takvom suspendiranom strukturom možete uštedjeti dovoljno prostora u malom stanu. Planirajući napraviti viseću mrežu za mačku s vlastitim rukama, važno je razmotriti njezine dimenzije. Za kastrirane mačke takav krevet nije dobra ideja jer su prevelike. Između ostalog, rookery mora biti uklonjiv tako da se može očistiti.

Veterinari preporučuju takve sadržaje samo za zdrave mačke. Redovito zagrijavanje izaziva razvoj raka i drugih bolesti, a također smanjuje imunitet. Također, vuna postaje preplavljena i može se raspasti.

Postoji stotinjak varijacija ovog proizvoda. Za njenu izgradnju koristite najjednostavnije i praktične predmete. Evo nekoliko jednostavnih načina za izradu viseća mreža za mačku s vlastitim rukama i istodobno izbjegavati nepotrebno otpad.

Privjesak za mačku iz vješalica i tkanine

viseće vješalice i tkanineDa bi takav pijavica bio prijatelj mustaka, potrebno je utvrditi mjesto. Može se pričvrstiti bilo ispod stola ili ispod stolice. Ako je radijator stariji model, tada će se također uklopiti. Proces proizvodnje je sljedeći:

 1. Odabir drvenih vješalica odabran je tako da mogu izdržati težinu kućnog ljubimca. U tom slučaju, osnovica kuke za metal mora se okretati.
 2. Pronađite pravokutnu traku od frotira ili vunene tkanine. Širina ovisi o veličini vješalice.
 3. Savijte krpu na vješalicu i zalijepite je u tom položaju. Alternativa ovom načinu rada može biti nekoliko petlji.
 4. Kuke se zahvaćaju na križnim šipkama ispod stola. Štoviše, možete pričvrstiti mrežnicu za mačku i baterije. Da biste to učinili, morate pronaći malu šipku i proći je kroz donji dio kako biste popravili vješalice na njemu.

mačića u visoravniNaravno, dno ležaljki može doći do poda, pa je ova mogućnost prikladna za minijaturne pasmine ili malu djecu. Ali to nije problem za brkove s razigranim likom.

Modeli žičane mreže

robustan model ovjesa ovjesaPrva stvar koju trebaš napraviti jest pripremiti okvir potrebne veličine. Obično bi trebao biti pravokutan u obliku, iako ekskluzivni modeli se izvode u obliku ovalnog ili kružnog oblika. Mnogo ovisi o sposobnostima vlasnika. Hoće li moći naći takav komad ili saviti štap (žica) na ovaj način. Odabir dimenzija kauča, majstor gura od:

 • težinu i veličinu mačke;
 • parametri radijatora;
 • željenu visinu objekta.

ovjesni okvir u ovalnom oblikuMožete kupiti gotove okvire. Ako nisu, onda biste trebali saviti metalne šipke. Kutovi su fiksirani posebnim koljenima ili dobro zategnutim žicama. U tom slučaju, rub bi trebao biti skriven tako da životinja nije ozlijeđena. ovjesni okvirŠirina kuke za učvršćenje viseća mreža na radijatoru za mačku mora odgovarati debljini objekta za grijanje. Mogu se izrađivati ​​četvrtastim ili zaobljenim. Osim toga, potrebna je dobra opskrba. Kao rezultat toga, ležaljka neće letjeti ako će kućni ljubimac biti na njemu.

Unutrašnjost kuhinje bit će velika pomoć pri odabiru boje i teksture materijala. Tkanina može biti u tonu zavjesa, pozadine ili namještaja. Prekomjerne boje mogu pokvariti cijeli dizajn.

Drvene konstrukcije

viseća mreža od drvetaNeki vlasnici luksuznih pasmina vole koristiti nezgrapne ležaljke. Vjeruju da šarmantna maca treba prostora za svoje tretmane u kupaonici i odmor. Da biste napravili takav kut, gospodar treba sljedeće:

 1. Dva stabla: drveni stalak i naslon. Možete koristiti i druge materijale, ali bi trebali biti jednostavni i pouzdani.
 2. Šivanje vrećice (veličine ploče) od ugodne tkanine. Pažljivo stavite sloj pjene ili sintera i stavite ga na drveni okvir. Rub mora biti fiksiran.
 3. Kao pričvrsnice koriste lanac, šipke ili žicu. Ti su dijelovi pričvršćeni na stražnju stranu ili na bazu pomoću vijaka i drugih uređaja.

drvena viseća mreža na lancuTakođer možete kupiti cijev velike promjere za sanitarne svrhe. Omotajte ga s obje strane bijelog kaputa (vanjski i unutarnji). udobna viseća mačkaNa rubovima cijevi učvrstite štapove i prekrite ih s umetcima za krzno.

Trebao bi biti osobito pažljiv prema veličini rookerya. Ne bi trebalo pokriti cijeli radijator. To će spriječiti ulazak topline u prostoriju.

Rijetko se prakticira upotreba viseća mreža za mačku na prozoru. Oslanja se na snažne podrume. viseća mreža za mačku na sisaljkamaDa biste ga stvorili, morate pronaći dva držača na metalnim užadima koji se pričvršćuju na rookery. Zatim napravite kostur cijevi i šivajte posteljinu od tkanine. Vijke dvije druge usisne čaše na rupe na njemu. Zaključajte uređaj na prozoru. Tako će profinjeni mačić moći promatrati što se događa na ulici.mačka s mačićem u visoravni

Nekoliko jednostavnih savjeta pomoći će izgraditi moderan viseću mrežu za mačku na bateriji, čime se osigurava odgovarajuće mjesto za odmor.