vrata s prolaznim vratimaŽiveći u privatnoj kući, svaka osoba iz očitih razloga ne želi samo zaštititi njegovu stranicu od stranaca, već i instalirati na njemu zgodnu vrata s prolazom. Prilikom odabira prikladne opcije treba obratiti pozornost na vratima valovitog kartona s prolaznim, popularnost koju je Rusija zbog troškova proračuna, kao i estetske ljepote. Tajna potražnje za valovitim pločama je da je ovaj materijal najbolji za vrata. Uostalom, ima takve kvalitete kao što su trajnost, relativno mala težina i svestranost korištenja.

Širok izbor standardnih veličina i boja vrata od valovitog ploča

vrata s uzorkom krivotvorenih ukrasaJedna od prednosti ovakvih vrata je da se mogu proizvesti na pojedinačne veličine, ovisno o potrebnoj širini raspona, kao i želji kupca. Mnogo ljudi sami izrađuju takve dizajne, jer ako imate osnovne vještine metalnih radova, znate kako napraviti metal, a zatim s pravim pristupom, to je do mnogih. Širok raspon boja omogućuje odabir nijanse koja će se najbolje uklopiti s ogradom, kućom i dvorišnim zgradama.

vrata profila iz dvorištaNa vrata koja su zakucala metal s prolazom s valovite ploče pokazale su se jake i izdržljive, važno je razmotriti sljedeće:

  1. U prvoj fazi potrebno je izraditi projektni nacrt u kojem je važno utvrditi dimenzije strukture, vrstu upotrijebljene građe i njegov broj, izračunati opterećenje težine, kao i potrebne armature (šarke, ručke, brave)
  2. Materijali moraju biti visokokvalitetni, a to se odnosi ne samo na valovitu ploču, koja se mora kupiti od pouzdanog proizvođača, već također i profilirane pravokutne ili kvadratne cijevi od koje će okvir biti proizveden. Isto vrijedi i za spojeve koji moraju biti otporni na habanje, kao i potrebne dodatne elemente: samorezni vijci, zakovani “klipovi”, vijci, čepovi i ostali
  3. Jedna od najtežih faza rada je poravnavanje pojedinih profila profila kako bi dobili pravokutni pravokutnik, što je teško učiniti zbog velike veličine pa ovdje koristite metalni rad
  4. Vrata se mogu postaviti ne samo s jedne strane, već i bliže sredini, što ovisi samo o želji kupca
  5. Uzimajući u obzir veliko opterećenje koje će imati potporni stupovi, posebnu pažnju treba posvetiti njihovom odjeljku, kao i nadležnom betoniranju

samostalna vrata od valovitog ploča s vratimaVažno je shvatiti da je izrada rešetkastih ploča vrlo realistična, ali to će zahtijevati malo vremena i truda.

Kod izrade okvira i preklopa, zavarivanje prašine najbolje je na ravnoj površini s minimalnim razlikama u visini, za koje možete postaviti list željeza ili lima na tlo.

Ako osoba sumnja u svoje mogućnosti, možete se obratiti specijaliziranoj tvrtki koja pruža odgovarajuće usluge. Osiguravajući dizajn, konstrukciju i instalaciju iskusnim stručnjacima, kupac je uvjeren da će u kratkom vremenu biti proizvedeni vrata s prolazom, koji će trajati dugi niz godina. U tom slučaju, vrata od valovitog ploča s unutarnjim wicketom, čiji je crtež predviđen kupcu na odobrenje, nužno mora biti izveden iz certificiranih materijala.

Varijante vrata od valovite ploče s vratima

 

Postoje mnoge vrste takvih struktura, zbog veličine i konfiguracije, ali općenito postoje 3 najpopularnije vrste:

  1. Dodatna struktura, pri čemu se treća dodaju na dva postojeća polja, na koje je obješena okvirna vrata. Ovo je najjednostavnija verzija vrata.addl na vrata vrata
  2. Ugrađena vratašca. Ovo je složena verzija, koja zahtijeva pažljive izračune, ali pobjeđuje uštedu prostora, što je posebno važno u slučaju njene manjkavosti.ugrađena vrata
  3. Klizno od valovitog ploča. Ova varijanta je manje uobičajena i teže je izraditi.klizna vrata s prolaznim vratima

Kao materijal okrenut prema van, nisu korišteni svi tipovi valovitih ploča, već samo “Н”, “С” i “Н” tip zidne vrste, čija debljina metala nije manja od 0,5 mm. Kod odabira prikladnih vrata od profiliranih obloga s wicketom važno je provjeriti ima li valovitog ploča visokokvalitetni polimerni premaz, a također je izrađen od pocinčanog metala. To će izbjeći destruktivni proces korozije i povećati operativni život strukture. Kao dodatni ukras, podupirajući stupovi mogu biti prekriveni ukrasnim zidovima od crvene opeke.

Vrata i vrata, obloženi fasadnim opekomBrojni foto-vrata od valovitog panoa s wicketom, predstavljeni na Internetu, pomažu vlasnicima da brzo odlučuju koja im je opcija najbolje odgovara. Posebno atraktivni su i vrata s dodatnim klesanim elementima, zahvaljujući kojima je dizajnu moguće dati jedinstvenost i “bogatstvo”.

Ako konstrukcija nije izrađena od novog metala, već korištene cijevi, ona mora nužno biti obrađena s konvertorom za hrđanje, nakon čega je već nanesena i obojana.

Planira napraviti nalog za proizvodnju valovitog vrata s prolaznim, bolje je da se odnosi na tvrtku koja će moći obavljati i isporuku i ugradnju izgradnje „ključ u ruke”. To je vrlo povoljno jer štedi osobu od potrebe da zasebno traži tim profesionalnih instalatera. Da bi se uvjerila da će vrata biti kvalitativno proizvedena, najbolje je sklopiti pisani ugovor s tvrtkom, što će odražavati prava i obveze stranaka.

Kako napraviti wicket od valovitog odbora – video