En praktisk og nyttig enhet for å mate katter – en automatisk mater

automatisk mater for kjæledyretHelsesnivået til en katt, dets mentale tilstand og forventet levetid er i stor grad avhengig av riktig, balansert og vanlig ernæring, som fullt ut gir en automatisk mater for katter.

fordeler

katten spiser fra den automatiske materenEnheten løser mange problemer, og har en rekke fordeler:

 • mat serveres automatisk;
 • dietnormer observeres, inkludert fraksjon eller spesiell foreskrevet av legen;
 • kjæledyret kan sikkert forlates hjemme i 2-5 dager, avhengig av kjøpsmodellen;
 • I eksepsjonelle tilfeller er matere laget med fôring i 90 dager;
 • bekvemmelighet for glemsom eieren
 • drift fra batterier sikrer sikkerheten til enheten;
 • maten er beskyttet mot overdreven fuktighet og tørking;
 • Tilstedeværelsen av flere rom i separate strukturer gjør det mulig å legge tørr og våt mat, installere en beholder med vann;
 • et stort utvalg av modeller til rimelige priser.

Operasjonsprinsipp

Automatisk cattery er en langstrakt eller rund plastboks med lokket og en åpen matbrett. Enheten er utformet slik at maten blir matet inn i en bolle i visse deler, slik at dyret ikke spiser hele volumet av maten om gangen.

I modeller med flere seksjoner åpnes matrommet på den angitte tiden som er angitt av timeren eller programmet.

Hver modell av produktet har sitt eget sett med grunnleggende og tilleggsfunksjoner.

arter

Til nå produseres flere typer automatiske matere for katter:

 • mekanisk;
 • et manger-puslespill;
 • med rom;
 • med en timer;
 • med en dispenser;
 • elektronisk;
 • med fjernkontroll.

mekanisk

mekanisk materDen enkleste enheten for fôring av firebenede familiemedlemmer har en pålitelig design. Fyller kattens bolle etter at kjæledyret spiser. Derfor er det ikke nødvendig å snakke om overholdelse av diett i dette tilfellet. I salg er det modeller Triol.

I den mekaniske materen for katter lå bare tørr mat i en periode på ikke mer enn en dag.

puslespill

fugl feeder puslespillKlarte og nysgjerrige katter liker å få mat fra bygging av labyrinten.

Mat i enheten forblir frisk, og katten har en høyere vitale aktivitet og utvikler intelligens. Det er konstruksjoner av Catit Senses.

Med kupéer

trough med romEt trough med flere rom opererer på batterier.

På bestemte tider under rotasjonen åpnes en sektor med mat. Det kan brukes ikke bare for tørre, men også våte og naturlige forager, for lagring av hvilken is som er lagret i ett av rommene. Populære modifikasjoner: Cat Mate C50; SITITEK Dyr.

Med timer

kattemater med timerMateren med timeren for katter er praktisk og nyttig, lukket med lokket, delt inn i flere rom, som åpnes i sin tur på den angitte tiden.

Det finnes tilpasninger for alle typer fôr eller bare for tørr mat. Sistnevnte modell har evnen til å mate dyret til 90 dager. Oftere enn ikke, Trixie-produkter er etterspurt; Feed-Ex.

Feed Feed katt er designet for 4 måltider. Timeren er minimum satt i 1 time, maksimal – for en dag, som gir en visning i volum på 300 g. Modeller av Feed Ex kan legge porsjoner fra 60 til 360 g og ta opp stemmen til verten for å invitere katten til middag. Ved tilførsel med våt mat er apparatet utstyrt med et islagringsrom.

Med en dispenser

fugl materFeeding trough for katter med en dispenser er også ganske komfortabelt alternativ, der i riktig tid spjeldet er presset tilbake og maten helles i bollen i ønsket volum.

Fungerer uten tilsyn i opptil 3-4 dager. Du kan enkelt velge blant modellene Ferplast Zenith.

elektronisk

elektronisk kattmatthroughDen er designet for lang fravær av en person, derfor er den utstyrt med seriøse digitale alternativer:

 • skjerm som er vert all informasjon for å styre tilførselen av fersk mat i kattens skål;
 • sensorer som er ansvarlige for driften av enheten;
 • evnen til å ta opp stemmen til eieren som ringer katten.

En elektronisk kattematvogn kan utstyres med en spesiell indikator som åpner bollen når katten kommer opp med en personlig sjarm på kragen.

Konstruksjoner av denne typen er svært praktiske hvis to eller flere katter med forskjellig kosthold, vitaminer, medisiner lever i huset. På en god modellkonto: Feed Ex; SiTiTEK Hoison.

Med fjernkontroll

fugl materDisse matere kobler seg til Internett for å kommunisere med kjæledyret via en smarttelefon, nettbrett, datamaskin. Takket være den “smarte” tjenesten, er eieren alltid klar over hvordan katten får riktig ernæring: etter tid, volum, mengde bortkastede kalorier, tilstedeværelse av uønskede urenheter i fôret.

Enheten beregner dosen av mat under hensyntagen til alderen, vekten, oppførelsen av dyret, som sikrer kvaliteten på helsen og levetiden til kjæledyret. Det anbefales å ta hensyn til PETNET SmartFeeder-modellene.

Hvordan lage en selvmater med egne hender

Prisen på materen er i området 900-12500 rubler, avhengig av type, design, tilgjengelighet av tilleggsfunksjoner, produsenten. Enheten kan gjøres hjemme, sparer penger og nyter den kreative trommen.selvfremstillet fugl mater

Hvordan lage en kattemater? En konvensjonell mekanisk anordning er konstruert av to plastbeholdere med hver 5 liter. En av dem tjener som en pall, for hvilken halvcirkelen er kuttet fra den ene siden for å utfelle maten, og fra den andre kanten er det laget et rundt hull for å fikse den vertikale flasken.

Fra den andre (vertikale beholderen) kutt nakke og bunn. Den smalte delen er satt inn i rundhullet på den første flasken og festet med en pålitelig lim eller syet med en blonder. Den automatiske materen for katter med egne hender er ikke dårligere enn de enkleste mekaniske enhetene fra butikken.

Hjemmelagde matere kan også gjøres:

 • Ved utvinning av mat av katten, hvor ballen brukes som regulator;
 • basert på en klokke mekanisme med batteri;
 • med regulator (servo), som styrer bevegelsen av den nedre delen av konstruksjonen.

Til tross for at automatisering av fôrfordeling er veldig praktisk og gjennomtenkt, må du bare bruke tråkket hvis det er nødvendig, slik at katten fulgte omsorg, kommunikasjon og betydning i huset.

Video om den automatiske kattematen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector