Pemanas air penyimpan Electrolux akan menjadikan kehidupan anda selesaKehidupan yang selesa bergantung pada kehadiran air panas dan sejuk di dalam rumah. Pemanas air Electrolux dengan pemanasan elektrik dan gas diwakili oleh syarikat Sweden Electrolux. Syarikat ini menghasilkan peranti aliran dan penyimpanan pelbagai kapasiti, pelaksanaan mendatar dan menegak.

Perbezaan utama antara dandang Electrolux

Tujuan semakan adalah untuk mendapatkan idea produk dengan bekalan kuasa elektrik dengan menandakan produk ewh. Di kawasan terpadat, ia adalah berfaedah untuk memasang pemanas air Electrolux, yang beroperasi menggunakan pembakar gas. Walaupun pemasangan yang mahal dan keperluan untuk memasang hud, pemanas akan menjadi lebih ekonomik daripada perkakas elektrik.

Sekiranya perlu memasang pemanas air kecil di bawah sink, adalah perlu membeli peranti dengan menandakan U, perumahan kalis air. Untuk memasang dari atas, gunakan peranti dengan indeks O.

Sekiranya keperluan untuk air panas berlaku pada bulan-bulan musim panas, anda boleh memasang peranti terbina dalam. Keperluan penduduk musim panas untuk membuat syarikat selesa mereka telah diambil kira. Gunakan garis pemanas air yang mengalir Electrolux boleh menjadi penduduk sebuah metropolis dan sebuah kampung, dengan syarat bahawa beban pada rangkaian elektrik membolehkan penggunaan pengguna tenaga yang berkuasa.

Dandang Electrolux di bilik mandiPeranti penyimpanan selalu mewakili tangki air panas yang disambungkan ke titik pengumpulan. Tangki ini adalah bekas logam yang diperbuat daripada bahan tahan karat atau dipenuhi dengan plastik makanan di dalamnya. Di luar bekas adalah bentuk bulat dengan lapisan tahan lama. Pemanas air Electrolux dilampirkan pada panel dinding dalam kedudukan menegak dan mendatar.

Pelbagai model pemanas air mempunyai satu atau dua elemen haba dengan jumlah kapasiti tidak melebihi 2 kW, yang membolehkan pemasangan peralatan rumah dengan voltan 220 V.

Pemanas air Electrolux EWH 50 Quantum pro

Model padat akan dimuatkan di dalam bilik kecil, mengambil kontur di sudut 38×38, 70 cm tinggi. Electrolux EWH 50 Pemanas air pro kuantum beroperasi dengan satu pemanas kuasa 1.5 kW, memanaskan tangki ke 75 selama 98 minit.

Related  Rantai gergaji – penjagaan dan penajaman

Tangki dalaman dibuat daripada enamel komposisi khas yang digunakan pada 850 dalam suasana gas lengai. Lapisan sedemikian mempunyai pekali pengembangan sejajar dan tidak retak dan tidak membenarkan perkembangan kakisan fokus. Ketebalan logam di dalam tangki adalah 2 mm. Kehadiran anod magnesium berfungsi sebagai penghalang tambahan kepada kakisan.

Untuk memastikan keselamatannya, lebih baik mandi dengan pemanas air dimatikan. Arahan tidak, tetapi pakar menasihati.

Pemanas air Electrolux EWH 50 Quantum proPeranti ini mempunyai panel kawalan elektronik di mana pemegang mengendalikan suhu salur air panas. Jika kita menurunkan suhu pemanasan hingga 55 darjah, kita mendapat perbelanjaan tenaga ekonomi. Dalam kehidupan seharian, air panas dengan suhu yang tinggi hanya digunakan untuk mencuci dengan pembasmian kuman. Adakah ia layak untuk memanaskan air, kemudian mencairkannya dengan air sejuk?

Dalam kes-kes kecemasan, perlindungan pemanas air disediakan untuk Electrolux 50 liter dengan menjelajah litar bekalan:

 • apabila pemanas air dihidupkan tanpa air;
 • penurunan tekanan di saluran air umpan lebih rendah daripada 0.7 Ati;
 • tekanan meningkat dalam talian di atas 6 Ati;
 • menyekat sekiranya terlalu panas pemanas di bawah sampah.

Dengan semua kualiti positif, kos pemanas air adalah lebih rendah daripada model lain dengan jumlah 50 liter.

Pemanas air rata rata EWH 50

Pemanas air rata rata EWH 50Peranti ini direka untuk memanaskan 50 liter air pada suhu 75pada tekanan yang berlebihan dalam garis air sejuk 0,7 – 6,0 bar. Saiz Electrolux EWH 50 Centurio dl adalah 860х433х255 ml dengan garis besar lembut. Peranti dipanaskan dengan menggunakan dua pemanas, 1 kW setiap satu. Jumlah berat peranti adalah 12, 2 kg.

Tangki dalaman keluli austenitik dibuat dengan kaedah pengelasan argon, yang tidak memusnahkan struktur dalam jas dikimpal. TEN diliputi dengan peleburan tembaga dan tembaga-nikel. Untuk mengurangkan kakisan dalam komposisi elemen pemanasan anod dipasang aloi magnesium, bahan habis pakai.

Related  Adakah anda mempunyai penanam tangan Tornado?

Kehadiran dua elektrod membolehkan anda menyesuaikan diri dengan mod pemanasan cepat dan ekonomi, sehingga 55 Dengan cara ini, mod ekonomi adalah ciri utama yang membezakan model. Bakteria ketika mencapai 50 Mati, dan pemendakan intensif skala pada elektrod tidak berlaku. Kurang kerap perlu membersihkan elemen pemanasan, kurang tenaga dibelanjakan.

Mengasingkan tangki dalaman Pemanas yang elektrolux 2 cm dengan lapisan polyurethane foamed menambah kepada ekonomi peranti.

Fungsi pelindung dilakukan:

 • termostat;
 • injap keselamatan;
 • RCD – dengan kebocoran arus;
 • perlindungan daripada pemanasan kering;
 • penutupan pada tekanan rendah di sesalur kuasa.

Pemanas air padat 50 liter dengan X-Heat

Pemanas air padat 50 liter dengan X-HeatModel yang dicadangkan Electrolux EWH 50 Formax menggunakan elemen pemanasan generasi baru. “Kering” SEPULUH mewakili reka bentuk di mana setiap lingkaran dilampirkan dalam kelalang dan tidak mempunyai hubungan langsung dengan air. Akibatnya, garam tidak larut tidak mendakan pada permukaan unsur, tidak ada penyingkiran. Perlindungan anti-karat logam dibuat dengan enamel kaca-fosfor khas dan menambah kesan elektrod magnesium yang digunakan. Termasuk 2 elemen pemanasan. Jika seseorang gagal, yang kedua terus panas. Penggantian bahagian yang rosak tidak menyebabkan kesulitan.

Kualiti fungsian positif pemanas air Electrolux:

 • pemasangan sejagat – peranti boleh dipasang secara mendatar dan menegak;
 • terdapat panel kawalan dengan kemungkinan peraturan suhu dan terdapat fungsi “ECO”;
 • Keselamatan disediakan oleh injap keselamatan, RCD, termostat diaktifkan pada 850 C.

Penggantian unsur pemanasanMasa pemanasan tangki air penuh sehingga 75 akan menjadi 108 minit dengan kemasukan elemen dengan kapasiti 0.8 dan 1.2 kW.

Pemanas air penyimpan Electrolux EWH 80 Diraja

Pemanas air penyimpan Electrolux EWH 80 DirajaDandang elektrik dengan tangki dalaman tahan karat keluli khas dan elemen pemanasan bersalut nikel akan memberikan air panas kepada keluarga besar. Kimpalan argon menyediakan operasi jangka panjang kapal dalam. Di dalam tangki terdapat 2 unsur pemanasan, untuk 1 dan 2 kW, tetapi mereka berfungsi seli dan beban pada rangkaian tidak melebihi 2 kW. Bentuk Pemanas Air Royal Electrolux EWH 80 adalah rata, dimensi 493х290х990 mm. Pemanas air sehingga 750 – 2 jam 10 minit.

Related  Kami memilih untuk pam air dacha dacha dengan mesin pencincang

Panel kawalan yang mudahPeranti ini dilengkapi dengan perlindungan dan kawalan:

 • sensor suhu air;
 • perlindungan daripada elektrod pemanasan “kering”;
 • kuasa pada tekanan di atas dan di bawah nominal (0.7-7.0 bar):
 • injap keselamatan;
 • RCD.

Panel kawalan mudah membolehkan anda memasang pemanas di salah satu daripada tiga mod pemanasan, mengawal operasi peranti.

Pemanas dipasang secara menegak ke dinding menggunakan sauh. Pemasangan dan debugging mod operasi mesti diamanahkan ke pusat servis atau untuk mematuhi arahan operasi. Apabila membeli, periksa ketersediaan bahagian komponen dalam senarai.

Ciri-ciri teknikal pemanas Electrolux 30 liter

Pemanas air Electrolux selama 30 literPemanas air panas kecil akan menjadi pembantu yang sangat diperlukan dalam kehidupan negara. Peranti dengan dimensi 43,3х25,5х54,6 cm akan dimuatkan dalam niche, ia akan memanaskan air sehingga 750 selama 50 minit. Berat peranti adalah 9 kg, pemasangannya mudah.

Pemanas air Electrolux EWH 30 Royal, walaupun saiznya kecil, mempunyai fungsi yang baik:

 • tangki dalaman tahan karat keluli gred makanan;
 • dua penjana kuasa dengan kuasa 1 kW diperbuat daripada tembaga dengan pemendapan nikel;
 • Terdapat satu cara menggunakan satu elemen dan kuasa penuh;
 • termostat, perlindungan “kering”, injap keselamatan, RCD – cara perlindungan.

Unit padat sangat diperlukan pada musim panas di bangunan pangsapuri. Adalah mudah untuk dimasukkan ke dalam skim bekalan air dan menyimpan sehingga musim panas akan datang.

Semua pemanas air, yang telah dibincangkan mempunyai tempoh jaminan 7 tahun. Kos peranti dengan casing enamel kurang daripada dengan keluli austenit tahan karat. Harga terjejas oleh jumlah pemanas dan kelengkapan tambahan.

Kajian video mengenai pemanas air penyimpan Electrolux EWH 50 Centurio H