pam fecal dengan helikopterMengeluarkan sampah dari lubang rumah persendirian adalah agak sukar, memandangkan realiti semasa dan kemungkinan masuk ke dalam pembaziran pelbagai jenis puing-puing besar yang boleh melumpuhkan peralatan kumbahan. Oleh itu, untuk pembuangan sisa, peralatan khas digunakan – pam fecal dengan pencincang.

Tugas utama peralatan kumbahan ini, penyingkiran sisa dari lubang sampah. Mesin pencincang yang dibina pada bahagian mekanikal peranti memudahkan tugas ini, memotong dan menghancurkan kemasukan pepejal yang hadir dalam persekitaran ini.

Reka bentuk dan operasi pam faecal isi rumah

peranti pam fecal dengan mesin pencincangPada asasnya, pam tenggelam tenggelam digunakan dalam kehidupan seharian. Berbeza dengan permukaan pegun dan pelantar separa boleh tenggelam, peranti ini benar-benar tenggelam dalam persekitaran kerja yang menyediakan bunyi yang rendah kerjanya, penggunaan kuasa yang kecil dan kuasa. Tetapi ciri-ciri yang paling penting dalam sistem perendaman adalah kompak, ia tidak memerlukan enjin yang kuat yang memerlukan peralatan permukaan untuk menghisap dan mengangkat, upwardly relatif kepada medium cecair dan tidak memerlukan aci yang panjang sebagai separuh tenggelam. Pam adalah kotoran, tenggelam, dengan pencincang kemasukan pepejal, peralatan yang paling mudah digunakan setiap hari.

Tubuh itu sendiri dipasang di lantai sampah dan dipasang di sana sama kaku, menggunakan pengikat, atau hanya dengan pangkalan pangkal berat dengan lubang untuk menghisap sisa cair.

Prinsip operasi pam dengan helikopter tahi adalah cukup mudah dalam ram kerja dipasang pisau pemotong, yang beroperasi grinds sisa lulus cecair granulating Rangkuman kukuh. Prinsip ini agak menyerupai karya pengisar daging, tetapi bukannya Archimedes spiral, pendesak digunakan. Melalui inlet, ia mengeluarkan sisa cecair ke dalam koklea, pisau mengisar mereka, selepas itu sisa meninggalkan saluran cawangan keluar.

Radas pam macerator tahi untuk tandas, menegak litar sistem tenggelam konvensional dengan tahan udara kabel kuasa input, atas ke bawah, motor, kebuk minyak, ia adalah semata-mata perlu untuk memastikan sesak kes itu, pelinciran galas aci dan mengurangkan peranti pemanasan. Pendesak selanjutnya dipasang pada aci, dipasang di dalam cangkerang – siput. Di belakang pendesak, dan kadang-kadang langsung di atasnya adalah pisau pemotong itu sendiri. Ia boleh menjadi pemotong pisau, pisau dengan pisau dengan tepi tajam atau jenis pemotong jenis pemotong yang lain.

shredder pam fecalsistem yang digunakan seperti tandas, pam tahi dengan macerator tandas kadang-kadang adalah penting untuk kampung atau rumah persendirian, dengan pemasangan pembetung di belakang tandas dan untuk cesspools, kerana arahan yang sesuai kumbahan.

Ciri-ciri yang diperlukan untuk memilih pam tenggelam dengan mesin pencincang

pam tahi di dalam lubang sampahApabila membeli pam tenggelam dengan helikopter, perlu memperhatikan ciri-ciri berikut:

  1. Kuasa, ciri-ciri tenaga dan penggunaan tenaga peralatan pam. Voltan bekalan pertama, pam biasanya rumah tahi menggunakan untuk 220V sesalur bekalan, tetapi terdapat juga sistem yang lebih kuat, dikuasakan oleh tiga fasa kuasa motor perlu dikira berdasarkan jumlah sisa cecair dipam, biasanya untuk bercuti cukup rumah 500-1000 W , rumah itu memerlukan lebih banyak peralatan.
  2. Kinerja, ciri yang sangat penting, menunjukkan berapa banyak bahan buangan cecair yang dapat dipam dalam tempoh tertentu.
  3. Ketua yang dicipta, keupayaan enjin untuk mengangkat dan bergerak di sepanjang bahagian mendatar sampah cecair hos.

Cadangan pembelian

pam fecal untuk cesspoolApabila memilih pam tenggelam dengan mesin pencincang tahi, anda perlu memberi perhatian kepada model dengan selongsong logam, bahan ini adalah lebih tahan lama daripada plastik dan boleh menahan beban yang berat, walaupun plastik moden dalam hal ini adalah tidak lebih buruk, tetapi dari segi perlindungan kakisan, lebih baik. Produk yang diperbuat daripada keluli biasa dengan cepat menyerahkan kepada kakisan, persekitaran sisa sangat agresif, logam itu teroksidasi dengan cepat. Oleh itu, adalah bernilai memberi perhatian kepada produk yang terbuat dari besi tuang atau aloi logam ringan.

Apabila membeli pam faecal dengan mesin pencincang untuk lubang sampah, perhatikan produk pengeluar terkenal, ini akan melegakan beberapa masalah dengan peralatan di masa hadapan, contohnya:

  • pembelian alat ganti, bahagian dan pisau mesin pencincang, alat ganti dan aksesori peranti yang diperakui boleh diakses sepenuhnya, yang tidak boleh dikatakan mengenai produk rakan Cina kita;
  • pematuhan kepada data pasport peralatan, ketersediaan tempoh jaminan dan pelaksanaan kualitatif;
  • ketahanan dan operasi peralatan yang cekap, tiruan Cina secara umumnya berpanjangan, selain itu tidak mengeluarkan kuasa dan kecekapan yang dijanjikan.

pam tenggelam tenggelam dengan helikopterSebuah pam tenggelam tenggelam dengan helikopter tidak mewah, ia adalah keperluan rumah tangga. Ketersediaannya menghilangkan beberapa bukan momen yang paling menyenangkan yang berkaitan dengan pembetungan.

Tinjauan video mengenai pam faecal dengan helikopter