utendørs varmeovnerDacha velger ofte en rolig, koselig ferie i en gadebor i gårdsplassen til huset hans. Om kveldene er det ikke uvanlig at det er kult selv om sommeren. Derfor er i tillegg til fliser og varme klær, gass eller elvarmer installert i lysthuset eller rundt det.

Personer som aldri har opplevd en slik måte å oppvarme gateplass er interessert i spørsmålet om form, egenskaper og utforming av denne enheten.

Hver varmeovn på gaten har sine egne egenskaper og design, men deres felles karakteristikk er bruk av gass eller elektrisitet som energikilde.

De ser ut som de vanlige lamppostene som finnes på byens byer.

Typiske vanlige strukturelementer av gatevarmere er:

  • Benet. I gassvarmere er en gassylinder montert i beinet. I elektriske ovner tjener benet bare som et anslag;
  • Oppvarming. Gassvarmere er i stand til å varme plassen rundt dem. Elektrisk – varme bare opp det området der stråler av varme er rettet.
  • Visir. For en gassvarmer er det obligatorisk, siden det utfører funksjonen av varmefordeling mot mennesker. Elektriske ovner kan ikke ha en topp, og strålingens retning gir en spesiell reflektor.

En enkel design og effektiv bruk av varmeovner på gaten skaper komfort og hygge om kvelden, tjener som et originalt element i landskapsdesign, ikke bare på gårdsplassen til huset, men også av det indre av lysthuset selv.

Elektriske infrarøde utendørs varmeovner Enders

En gate elektrisk varmeapparat avgir varme stråler fra under sin trådspoler (kan nå temperaturer opptil 900C), som er mye mykere enn gass. Mykheten og ensartetheten av fordelingen av strålene er gitt av reflektoren, som ligger på bakveggen langs hele lengden av oppvarmingen. Denne funksjonen bidrar til et tryggere opphold i nærheten av varmeapparatet, og dekker også et større område for oppvarming.

De mest pålitelige elektriske infrarøde gatevarmere er produktene til firmaet Enders (Tyskland). Selskapet introduserte tre modeller:

  • elektriske infrarøde gatevarmereMalaga. Stilig, kompakt og pålitelig utendørs varmeapparat. Det kan henges på veggen og i taket, ta en fot på gaten og i huset. Denne allsidigheten bidrar til den store etterspørselen etter varmeren. Den er utstyrt med 1800 W lamper. Pakken inneholder en svingbrakett (180), fjernkontroll, halogenlampe for belysning.
  • varmeapparat for gatenBarcelona. Denne mobilvarmeren er laget i form av en parasoll. Utstyrt med en spesiell bar i form av et teleskop, som gjør at du kan justere høyden på stangen fra 1600 cm til 2100 cm. Strømmen kan justeres ved hjelp av tre seksjonsregulatorer (0,9 / 1,2 / 2,1 kW). Det er i stand til å varme området fra 2 til 16 m2.
  • Valencia. Dette er et unikt varmebord, det passer for sommerhus, terrasse. Varmeapparatet varmer ikke bare varme med andre, men løser også spørsmålet om å legge forfriskninger, te, kaffe og andre drikker. Bordplaten er laget av herdet glass. Varmeapparatet styres av en fjernkontroll. Kraft – 800/1600 watt.

Tilstedeværelsen av slike varmeovner vil tillate eiere å gi sine gate-, kvelds- og morgendag på dacha med komfort og varme.

Gass infrarød gate varmeovner Enders

Den største fordelen med gass-infrarøde gatevarmere for en sommerbolig er mobilitet og ikke vedlegg til en strømkilde. De kan brukes selv i naturen.

For å sikre at varmeapparatet bruker propan eller butan. Det fylles i spesielle sylindere, og installeres i bunnen av varmeapparatet.

Det er best å kjøpe gassvarmere som er i stand til å operere på to typer gass. Dette vil utvide egenskapene til varmeapparatet.

Det tyske firmaet Enders representerer en rekke universelle, bærbare, bærbare gassvarmere for gaten

utendørs gassvarmer ENDERS EleganceENDERS Elegance. Høystyrke rustfritt stål ble brukt i produksjonen av saken. Strøm – 8 kW. Oppvarmingens diameter er 9 m. Gasstrømningshastigheten er 582 g / 1 time. En ladning på sylinderen er nok til 20 timers kontinuerlig drift. Ved forbrenning avgir brenneren varme gjennom infrarøde stråler, som er konsentrert i midten av reflektoren, deretter reflektert fra speilvisiret og avviker på sidene. Modeller Kommersiell, Event, Profi, Rattan, har samme design, men forskjellige gass kostnader og kraft.

Gassvarmer gass ENDERS Polo 2.0ENDERS Polo 2.0. Helt ny utvikling av produsenten. Oppvarmingens diameter når 5 m. Denne modellen er utstyrt med et nytt intelligent Endur-system (infrarøde stråler forplanter seg nøyaktig til målet uten å miste varme). En vindrute er også montert, noe som forhindrer vindens påvirkning på varmeapparatets funksjonalitet. Ergonomisk monterte hjul bidrar til en uhindret og enkel bevegelse av varmeapparatet.

Selskapet tilbyr også en rekke originale designmodeller: Pyramide, Rondo Black, Rondo Rustfritt, Tre.

Video gjennomgang av gas street heater Enders – Pyramide

Regler for å velge gatevarmer

Hovedkriteriet for å velge en infrarød varmeapparat er strøm. Beregningen av kapasiteten til rom skal være lik 100 W / m2, og for gaten – 150 W / m2.

En annen regel for å velge gatevarmer er basert på deres kvantitative nummer – to mindre kraftige vil være mer effektive og sikrere enn en kraftig (spesielt hvis plassen rundt er omfattende).

Ifølge vurderinger er en gassvarmer basert på karbon spiraler den mest pålitelige og holdbare, men ulempen er den gode prisen. Hvis varmeren ikke brukes ofte, så er det enkle billige modeller basert på kvarts, metalltråd inne i glassvakuumrøret.

Det midtre og mest optimale alternativet – halogenvarmere (rør, oppblåst med inerte gasser). En slik gatevarmer har en høy effektivitet. De er ganske økonomiske og pålitelige.

Hvis varmeren skal brukes i en viss periode og uten tilsyn, bør du kjøpe en varmeapparat med en timer og beskyttelse mot overoppheting.

Hvilken gatevarmer å velge det beste? Hver person må bestemme sted, vilkår og driftsperiode, samt de formål som det er behov for en varmeapparat for.

Hvis du reiser ofte, er det best å kjøpe en gassvarmer, men hvis du for det meste hviler i nærheten av hytta, kan du velge en elektrisk modell.

Video gjennomgang av gate gassvarmer Enders Trendstyle