stekeovn for hytterAnnenhver hage eier bekymrer sin sikkerhet i høst og vinter, fordi hvis rommet er ikke oppvarmet, er det fuktighet og kulde gjør sitt arbeid, og bringer i villaen byggingen av mugg, fukt og andre ubehagelige øyeblikk. Spesielt ønsker å holde orden dacha, hvis det gjorde en frisk kosmetisk reparasjon.

Det er like før hovedstaden og kosmetiske reparasjoner, og du må tenke på oppvarming av et landsted, for tidlig å diskutere spørsmålet om hvilken type ovn å installere og hva slags råmaterialer som skal varme det.

Et stort utvalg av moderne ovnmodifikasjoner kan forvirre forbrukeren. Hva slags oppvarming ovn å gi din preferanse? La oss finne ut det!

Typer av ovner for oppvarming av landhus

Det moderne utvalg av ovner til hytter er redusert til følgende modifikasjoner:

  • Vedfyring kontinuerlig brenning ovn – Varmere elegant kompakt design, med en komfyr, beregnet under treråvaren, for å utforme smerte trygg, behagelig å vedlikeholde, har en høy emissivitet, er ideell for sommer hus; Blant varmeapparater og utstyr som tilbys på markedet, er treovner veldig populære på grunn av den høye besparelsen og varmenes produktivitet; Denne typen ovner kan kjøpes i et moderne oppvarmingsutstyr butikk i helt forskjellige modifikasjoner, det kan være en rektangulær versjon,

brennende ovn

så vel som i form av et batteri,

vedovn

sylindrisk kompakt form;

lang levetid komfyr

Langt brennende komfurer kan både varme dacha og tillate matlaging eller oppvarming av maten;

  • Ovner av murstein til brensel – dette er en gammel, men den mest effektive måten å varme på rommet på; Ovner for en sommerbolig fra en murstein kan legges ut mest eller til å benytte seg av tjenester av profesjonelle profesjonelle designere; Ovnen kan installeres i et hvilket som helst praktisk hjørne av et av landene

Related  Et visittkort av et landsted – en smijernsport

murstein ovn

eller i sin sentrale del;

murstein ovnOvner av murstein er i stand til å holde varme lenge etter at råmaterialet brenner ut.

  • burzhujki er for gammel, men likevel en pålitelig variant for å varme opp en premiss og å tilberede måltid i landsvilkårene; burzhujki er også ment for brenning av tre råvarer;

Solid brensel ovner

  • peisovner – denne typen ovn erstatter peisen perfekt, veldig kompakt og preget av høy varmeutbytte; Effektiviteten av peisovner er følt bare når du brenner tre;

peisovn

 

  • Ovner for hytter med vann sirkulasjon, hvorfra det er mulig å gjøre fordelingen av sentralvarme til alle rommene på hytta; såkalte Bresenar-ovner jobber med et fast brensel – tre-, kull-, torv-, sagflis, spåner

stekeovn

De viktigste aspektene ved valg av komfyr for hytter

Et stort utvalg av teknologisk ovnutvikling gir en mulighet til å innlemme i dacha noen ideer til virkelighet.

Før du kjøper en eller annen komfyr for en dacha, er det verdt å vurdere noen av de viktigste spørsmålene:

  • For hvilket formål vil ovnen bli utformet – matlaging, oppvarming og estetisk utforming av innredningen av landrommene;
  • hvilket nivå av varmeoverføringsindikatoren som kan varme opp området av den eksisterende hytta eller huset;
  • hvor viktig er sparing i innkjøp av råvarer til oppvarming av huset;
  • Overordnede dimensjoner av ovnen selv, fordi dacha ikke alltid er ganske romslig;
  • hvor ofte må du varme på rommet og hvor mye tid eieren bruker på dacha i den kalde årstiden.

Alternativer for ovner for hytter, som er nevnt ovenfor, er de mest akseptable for utendørs byhus. Hvis elektrisitet og gass blir stadig dyrere, vedfyrt ovn og kontinuerlig brenning er en virkelig finne i spørsmålet om økonomien, på grunn av problemer med fyringsved er innenfor de urbane metropoler vil aldri finnes.

Selvfølgelig, hvis mesteparten av tiden eierne av landets hus utføres innenfor murene, kan vi bare tenke på all damp sentralisert oppvarming, som opererer enten på gass eller forbruker strøm, ledninger som begynner med et oppvarmet kjele.

Related  Elektriske kjeler, driftsprinsipper og varianter

Veldig mange eiere av forstads virkelige problemet er en slags velkomstområde, som hvert skritt bringer varme og godt humør, slik at du alltid vil ha det til å ordne så mye som mulig behagelig og koselig.

Uansett hvilken modifisert versjon som ikke ville bli tilbudt av moderne ingeniører, men det mest effektive i spørsmålet om oppvarming av et landhus er fortsatt en murstein vedovn. Takket være riktig brettede røykuttak i vegghulrommene er veggene på rommene veldig varme og holder varmen i svært lang tid, noe som ikke kan sammenlignes med skorsteinens radiatorer og burzhujkami.

Murstein ovn er et utmerket alternativ dekorere innvendig plass hagen, fordi du kan sette ovnen av ildfast stein fargerike, og legger til det en ovn, kokesone og, selvfølgelig, komfyren benk, som behagelig varme i iskaldt vintervær.

Det er også mulig at hver eier alltid teller på sine økonomiske besparelser, som ofte er det viktigste kriteriet for å velge ett eller annet alternativ. Av de ovennevnte ovner for dachas er de mest akseptable verdiverdiene de burzhuyki og murugger, lagt ut med egne hender.

Men andre modifiserte ovner er resultatet av moderne prestasjoner og krever betydelige økonomiske utgifter for deres oppkjøp.

Tross alt, hytte kjøpt av forskjellige eiere, for ulike livsnødvendigheter, noen foretrekker en rolig og koselig ferie på landet i løpet av helgen eller helligdager, andre inneholder hytta å supplere sine vinter matforsyninger, andre for det formål å vokse vakre blomster og busker og hage. Og dette avhenger av frekvensen av fortegnelse over landet eierskap, særlig om høsten og vinteren sesongen.

Hvis vi har en skjemmende hus utenfor byen, kan du likevel få av med en borgerlig, hvis hytta er et herskapshus med et vakkert hus, bør du likevel gis til oppvarming større betydning, med fokus på de mer verdig estetiske ovner alternativer for villaer.

Related  Funksjoner og typer skyvedører med wicket

Varme og komfort i alle land huset avhenger bare av eierne selv, så velger ovnen for å gi, prøve å fine veie alle fordeler og ulemper knyttet til en bestemt variant av ovner til senere å nyte varmen og magien komfort, forstads romanse med lukten av tre og en slags brann i peisen eller komfyren.

At den innkjøpte ovnen til en sommerbolig var tilstrekkelig lang tid, er det alltid nødvendig for at anlegget skal invitere en spesialist dersom situasjonen krever det. Uten tvil med hensyn til brannsikkerhet er det nødvendig å ta hensyn til alle regler for bruk av enheten i hverdagen. Ikke forsøm reglene for riktig drift, dette vil forlenge levetiden i lang tid.

Når du velger en ovn bør ikke ta hensyn til produsenten, markedet i dag er fylt med kvalitetsvariasjoner, både innenlands og utenlandsk produksjon, lik i lige priser, å det viktigste å ta hensyn til iboende egenskaper ovnen, prosentandel av sin effektivitet og totale dimensjoner samt materialet som det er gjort . De mest solide basene er støpejern, den mest upålitelige – stål.

Video: komfyr til sommerbolig

Video gjennomgang av ovnen for hytter (brannbatteri 7B)