kjeler med tørr TENFor å gi huset varmt vann bruker mange sommerboere en vannvarmer, oftest en kjele. Det finnes et bredt utvalg av utstyr for oppvarming av vann, blant annet kjelen med tørr TEN er mer etterspurt.

Slike husholdningsvannsberedere anses med rette å være markedsledere. De er i stor etterspørsel, fordi de ikke er dyre, enkle å betjene, trygge og har et stilig, estetisk utseende. Kjelen fungerer på elektrisitet, de håndterer raskt sine funksjoner, til tross for at de må varme opp store mengder vann. I gjennomsnitt oppvarmer en elektrisk kjele med en tørr TEN vannet i 1,5 – 2 timer (avhengig av volumet).

Elektrisk varmeapparat er en sikker form for oppvarming, selv om den har direkte kontakt med vann. Et spesielt trekk ved installasjonen av et slikt vannvarmesystem er jordsløyfen, som er koblet til en TEN-varmekontakt. Dette forhindrer menneskelig skade ved elektrisk strøm i tilfelle skader på varmeapparatet.

anmeldelser om kjeler med tørr TENDen elektriske tørre tenen skiller seg fra de vanlige ti med sin struktur. Det ser ut som et rør av rustfritt metall eller kobber, hvor varmeelementet (nichromtråd) er plassert. Plassen mellom tråden og røret er fylt med flere lag isolator, som forhindrer kortslutning eller nedbrudd. Teng kommer ikke i kontakt med vann, da kroppen skjuler seg i et skall med et oljelag, som dette elementet har høy varmeledningsevne. De viktigste fordelene ved dette varmesystemet er lang levetid og kortvarmetemperatur.

Kjeler og varmtvannsberedere med tørr vifte

Avhengig av personens behov og formålene med applikasjonen, er vannvarmere og tørkedeler delt inn i to typer:

  1. strømning;
  2. Besparelser.

Kjøpe en kjele med en tørr TEN være oppmerksomKjeler av lagringstype opererer på prinsippet om å fylle tanken med vann og deretter oppvarme den. Under vannstrømmen kopler kjelen automatisk fra vannforsyningssystemet til huset til det er fullt fylt. Denne prosessen går kontinuerlig til kjelen er slått på. Derfor har en person muligheten til å bruke varmt vann døgnet rundt.

Related  Hvordan lage og installere en garasjedør med egne hender

Kapasiteten til standard lagertank varierer fra 30 til 100 liter. (det er mer). De fleste moderne kjeler er utstyrt med tørketråd. En familie bestående av tre personer er nok for en 80 liter kjele. De mest kjente og vanlige modellene er Electrolux, Siebel Eltron, Ariston og Gorenje.

Forskjellen mellom en varmtvannsbereder og en kjele er at den ikke har en lagertank, men oppvarmer vannet direkte når det passerer gjennom det. Følgelig har en slik mini-kjele et kraftigere teng. Kjøpe en kjele med en tørr TEN, vær oppmerksom på sin kapasitet (4,5-18 kW) og muligheten for installasjon. Det er nødvendig å avgjøre om kabelføringen vil tåle vannvarmerens strømbelastning, og om det vil være praktisk for dem å bruke. Noen av de mest pålitelige vannvarmere er Vaillant, Timberk, Atmor.

Kjeler Atlanterhavet med tørr TEN

Den franske produsenten av kvalitet innenlandsvannvarmeprodukter – firmaet “Atlanterhavet” – tilbyr sine kunder de beste løsningene der nyskapende teknologier er konsentrert:
Atlantik kjeler med tørr TEN

  • Mulighet for å velge type kontroll av kjelefunksjoner (mekanisk eller digital). Selskapets spesialister har utviklet sitt PassProgram programmeringssystem, takket være det mulig å betjene kjelen uten noen spesielle problemer.
  • Teknologier som sparer energi. Oppvarming av vann tar 10% mindre elektrisitet sammenlignet med kjente analoge modeller fra andre produsenter.
  • Ved å belegge overflaten på en tørr ti med emalje av høy styrke, vil den vare 28% lenger, for konkurransedyktige modeller av denne klassen. Spesialister sammenligner styrken på det beskyttende belegget med diamantens styrke.

Kjeler Atlantik med tørr TEN presenteres på markedet i form av Atlantic Steatite Pro VM 050 D 400-2-BC. Den har et steatittelement av vannoppvarming, med en effekt på 1,5 kW. Varmeapparatet er i en proprietær beskyttelseskolbe som beskytter den mot skala, og øker levetiden.

Related  Hvilken varmeapparat å velge en garasje

Atlantik kjeler med tørr TENInne i kjelen er det en spesiell sikring for vandrende strømmer på tankens kropp – en magnesiumanode. Som et varmeisolerende materiale i kjelens vegger, brukes et polyuretanskumlag, som forhindrer tap av varme av oppvarmet vann. Beholderens indre vegg er dekket av et anti-korrosivt materiale (glass-keramisk emalje).

På forsiden av panelet er installert en spesiell indikator, en kontroller og en temperaturregulator. Garantien for kvalitativt arbeid strekker seg over en periode på opptil 8 år, noe som understreker utmerket kvalitet fra produsenten.

Det tilbyr også kundene valget av andre modeller – (. 100 liter kapasitet, 2,4 kW strøm PETN) Atlantic Cube OPro VM 100 S4, Atlantic Cube kleberstein VM 30 S3C (kapasitet – 30 liter, tan -. 2,4 kW), Atlantic Cube Steatite VM 50 S3S (50 l., 2,1 kW brunfarge).

Video gjennomgang av Atlantic kjeler med tørr TEN

Den beste kjelen med en tørr tenon

kjeler med tørr TENDe fleste dacha-eiere foretrekker middelskapkjeler – 50 – 80 liter. Blant det store sortimentet av kvalitetsprodukter, spesielt de beste kjelene med tørr fuktighet, er Atlantic Steatite Pro VM 080 D400-2-BC (Frankrike) og Electrolux EWH 80 SL (Sverige) etterspurt.

Atlantic kleberstein Pro VM 050 D 400-2-BC (Frankrike), Fagor CB-75 I (Spania), Ferroli Calypso 50V / ST (Italia) – lave utførelser er også treffer salg.

Spesialister og montører legger merke til den høye effektiviteten til atlantiske kjeler. Takket være nyskapende utvikling, klarte produsenten å kombinere de siste utviklingen innen sikkerhet, installasjon, vedlikehold, drift i denne varmeren. Når det gjelder selskapet Electrolux, har de ikke slike kvalitative egenskaper, men opptar et hederlig andreplass etter Atlanterhavet.

Både spanske og italienske produsenter av varmtvannsberedere tilbyr gode produkter i sitt budsjettsegment. Slike 50 liter kapasitet er kjøpt, hovedsakelig av sommerboere, som ikke besøker dacha ofte.

Anmeldelser av kjelen med tørr TEN vitner om høy produktivitet, pålitelighet og god varmeoverføring. Når du velger en kjele, bør fordelene gis til tørrbunnskedler, siden deres viktigste og viktigste aktiva er sikkerhet fra elektrisk støt.

Related  Vi velger riktig tverrsnitt av ledningen når det gjelder strøm og strøm

Video gjennomgang av kjelen med tørr TEN Atlantic Steatite Pro