Selvfølgelig kan man ikke engang tenke på noe koselig i hjemmet, uten normal fuktighet og behagelig temperatur. Men hvordan å være i tilfelle når oppvarmingstiden i byleiligheten ennå ikke har begynt, og naturen allerede “kaster” oss våre overraskelser, i form av en tidlig avkjøling? Og hva om fuktigheten, voldsomme regner og slush forstyrret ferien vår på dacha? Vi våger å forsikre deg om at i alle disse situasjonene er det en veldig enkel, effektiv og rimelig vei ut.

Mer nylig har en ny type produkt oppstått på husholdningsapparatmarkedet, forbrukeren er raskt i ferd med å bli populær – en keramisk varmeapparat for hjem og hytter. Denne typen oppvarmingsanordninger er en viftevarmer med et kraftig varmeelement laget av høyfaste varmebestandig keramikk. Slike enheter blir i økende grad et alternativ til oljekjølere og selvoppbyggede varmeovner, som har vært vant brukt til å varme opp våre hjem tidligere.

Vurder prinsippet om drift av keramiske ovner, deres typer og funksjoner, og noter også fordelene og fordelene ved disse enhetene.

Hvordan fungerer en keramisk varmeapparat?

keramisk varmeapparatDe fleste varmeovner av denne typen arbeider med prinsippet om tvungen konveksjon. Enkelt sagt, blåservifene blåser luften gjennom varmeelementet – en tallerken som er et sett med keramiske deler.

Egenheten ved enheten er at den gir en mild oppvarming av luft, bryter ikke med sin normale fuktighet og brenner ikke oksygen i rommet. Dette er en av de viktigste faktorene som gir den keramiske varmeapparatet bare positiv tilbakemelding.

I dag er det flere og flere keramiske varmeovner som oppvarmer rommet ikke bare på konvektorsprinsippet, men også på grunn av infrarød stråling. Forskjellen mellom disse enhetene er at varmen de produserer, kommer direkte til de omkringliggende gjenstandene uten å bli absorbert av luft.

Related  Bassenger for hytter – en oversikt over strukturer

Spesielt populære er gass keramiske infrarøde ovner, de er autonome fra strømforsyninger og kan brukes i “felt” forhold.

Arbeidet til varmeovner av denne typen er helt ufarlig, fordi deres stråling er svært lik solstråling, men den inneholder ikke en stråling ultrafiolett komponent.

Typer av keramiske ovner for hjem og hytter

Avhengig av hvilket punkt i rommet er installasjonen av keramisk varmeapparat mest egnet, er det nødvendig å velge mellom sine tre typer. Det skal bemerkes at flertallet av slike enheter opererer fra husholdnings elektrisitet med en spenning på 220V, men det er også gass keramiske varmeovner – ikke mindre populær type enheter som fortjener spesiell oppmerksomhet.

  • Skrivebord keramisk varmeapparat PolarisKeramiske bordvarmere. Produktene er utstyrt med en automatisk rotasjon, som gir en flerdirektiv strøm av varm luft, noe som øker hastigheten på oppvarming av rommet. Forskjellig fra deres “brødre” med noe mindre kraft og dimensjoner, er disse enhetene utstyrt med alle mulighetene som har flere “seriøse” modeller. Flere driftsformer for varmeovnen og viften, beskyttelse mot overoppheting og “nød” -utgang under tipping – alle disse mulighetene er i enhetens arsenal.
  • VeggmontertKeramiske veggvarmere. Lette og tynne enheter som ser ut som et delt klimaanlegg. Enhetene er bekvemt montert på veggene i rommet, helt uten å stå ut fra det generelle interiøret. Settet av varmeovner inkluderer en fjernkontroll, noe som øker brukervennligheten av driften. De fleste modeller er utstyrt med en elektronisk termostat, som opprettholder det angitte temperaturregimet, samt en ioniserer som renser luften.
  • Bork Gulv Keramiske VarmeelementerKeramiske gulvvarmere. De mest kraftige og store enheter som har størst effektivitet og ytelse. Varmeovnerne er utstyrt med kontroller som kobler fra enheten ved overoppheting og vending. Enhetene er utstyrt med tidtakere som lar deg justere enhetens driftstid, antibakterielle lamper som ødelegger mikrober og fjernkontroller.

Related  Kvartsvarmer: skadelig eller ikke?

Gass keramiske varmeovner

Spesiell oppmerksomhet bør gis til enheter som kan brukes utenfor stuen – i garasjen eller hagen, på piknik eller på fiske, etc. Aggregater som hjelper varme opp eller til og med lage mat i feltet er gass keramiske varmeovner. For en sommerbolig er disse enhetene og i det hele tatt nødvendige “tilbehør”, etter alle feil med innsending av elektrisk kraft i et landskap skjer mye oftere enn i en by.

Kovea

Til tross for tilstedeværelsen av en gassflaske er driften av apparatene helt trygge, selvfølgelig, forutsatt at alle nødvendige normer og regler for arbeid med slikt utstyr blir observert. Enhetene er utstyrt med karbondioksidnivå sensorer og et nødstoppsystem når det overskrides. Gassvarmere er gode økonomiske med høy effektivitet, og deres største fordel er mobilitet.

Video oversikt over MASTER 450CR gass keramisk varmeapparat

Fordeler med keramiske varmeovner

La oss se på fordelene og fordelene ved keramiske varmeovner, og gradvis forskyve andre typer varmeovner fra deres ledende stillinger:

  • Sikker drift. Varmeelementene til enhetene, laget av sterk og pålitelig keramikk, er plassert inne i enhetene og dekket med en beskyttende skjerm. Overflaten på enheten varmes ikke opp til høye temperaturer, derfor er det umulig å få brenner, ved kontakt med det. Enheter av alle typer har funksjonen til beskyttelse mot overoppheting og tur under vending. Keramiske varmeovner BORK, for eksempel, slår seg automatisk av hvis deres hellingsvinkel overstiger 45 grader.
  • Oppvarming rate. Prosessen med oppvarming av rommet, med driften av den keramiske enheten, skjer raskere, på grunn av dens designfunksjoner. Faktum er at denne enheten er en fan, “jager” varme luftbølger. Varmluftsmasser varme opp overflaten av vegger og møbler, og det gir igjen varme tilbake til rommet, noe som øker oppvarmingen.
  • Økologisk kompatibilitet. Fordelen ved varmeren er at i løpet av operasjonen brenner oksygen ikke i rommet i luften. Enheter hindrer dannelsen av skadelige stoffer, som ikke brenner innendørs støv, og forhindrer også spredning av mikrober, med antibakterielle lamper. Slike enheter som veggmonterte keramiske varmeelementer POLARIS er også utstyrt med en integrert ionisator som tar vare på luftkvalitet
  • Økonomi. Den balansert utformingen av aggregatene gjør at de kan bruke omtrent tre ganger mindre energi enn sine kolleger, uten å miste, samtidig med kraft og effektivitet.
  • Optimale dimensjoner. Kompakte dimensjoner og lette vekt på enhetene er en annen ubestridelig fordel. Dette gjelder spesielt for keramiske ovner for hytter. Tilbakemeldingene fra eiere av slike enheter snakker om fordelene ved transport og kompakt oppbevaring under forholdene i nært sommerhus.
  • Enkel bruk. Instrumentene er stabile og enkle å montere på en hvilken som helst overflate. Enhetene er utstyrt med en tidsur, slik at du kan stille tiden for frakobling, samt utstyrt med en fjernkontroll som kan styres eksternt.
  • Moderne design. Den originale og ergonomiske utformingen av alle keramiske varmeovner gjør at de harmonisk passer inn i alle, selv de mest raffinerte interiøret.

Related  Detaljert veiledning til bygging av svømmebassenger for hytter

Tydeligvis har slike enheter ganske betydelige fordeler over sine egne, for eksempel olje, analoger. En spesiell fordel er prisen på enhetene, enten elektriske eller gass keramiske varmeovner.

Forbrukerprotokoller sier at disse enhetene representerer den mest effektive kombinasjonen av pris og kvalitet fra alle typer varmeovner som finnes i hjemmemarkedet.

Video oversikt over den elektriske keramiske ovnen DeLonghi DCH 5090