For rekreasjon på hytta om vinteren er det nødvendig med en pålitelig varmekilde (varmeapparat). Det kan kjøpes på spesialforretninger. Men det er sommerboere som enkelt kan designe hjemmelagde ovner for hjem, hytter og garasje.

Ikke alle dacha og villaeiere kommer til denne beslutningen, men bare de som har spesielle ferdigheter og ferdigheter. Blant dem er det virkelige selvlærte ingeniører. De er i stand til å beregne alle detaljer, håndter forsiktig alle detaljer, montering av en original sikkerhetsvarmer.

Kostnaden for materiale til en hjemmelaget enhet for oppvarming av rommet er minimal, som det finnes på stedet. Selv om du kjøper materiale for penger, vil det bli mye billigere enn enheten fra butikken, og effekten av arbeidet er det samme. Hvorfor bruke penger på kjøp av ferdig utstyr, når det kan monteres uavhengig. Hvordan lage en varmeapparat til et hus med egne hender?

Hjemmelaget gassvarmer for garasje, hjem, sommerbolig

hjemmelaget gassvarmerOpprette en varmeapparat med egne hender, du må følge flere anbefalinger:

 • Enheten bør ha en enkel design uten komplekse elementer og detaljer.
 • Det er nødvendig å understreke spesiell oppmerksomhet til sikkerhet, fordi apparatene som dekker og forsyner gass, kjøpes best av fabrikkene eller fjernes fra gamle sylindere.
 • Når du lager en gassvarmer, bør du også ta hensyn til økonomien.
 • Varmeapparatet bør ikke være tungvint, og måtene for dets aktivering er komplekse.
 • Materialkostnader for varmeapparatet må ikke overstige en tredjedel av den reelle prisen på fabrikken oppvarming enheten fra hyllene, ellers er det ingen vits i å gjøre det enklere å kjøpe ferdige.

Som praksis viser, er den mest effektive måten å varme hjemme, infrarød stråling.

For å gjøre en slik gassvarmer for hjemmelaget garasje hus, hytter med sine hender, trenger et minimum av deler og materialkostnader (blikkplatesaks, klopochnik, nagler, metall repitsu finmasket, gjennomsnittlig forretninger sil tsargovy spray gasskapasitet på 0,5 l. og en spesiell brenner med en ventil).

instrumenter

Det første du må gjøre er å fikse varmeren til brenneren. Det er nødvendig å ta en økonomisk sik, lene seg mot galvaniseringsark og sirkel med en markør. Så vinkelrett og parallell er det nødvendig å tegne til sirkelrektangulære ører (en av dem skal være dobbelt så lang). Saks for metall må klippe ut bildet. Det skal være så glatt som mulig.

Related  Oversikt og valg av spenningsregulatorer for hytter og hus

Den andre fasen av installasjon av varmeapparatet inneholder festing av delene mellom seg selv. For å gjøre dette, ta brenneren og skru den med bolter til sirkelen. Ved hjelp av ørene, som er viklet i motsatt retning, festes en sil. Det bidrar til å spre varme rundt. Det viste seg å være en del av varmeapparatets design.

hjemmelaget gassvarmer

Den tredje fasen av montering av en selvbetjent varmeapparat vil være vedlegg av et metallnett. For å gjøre dette, klipp igjen en identisk sirkel av tinn igjen. Den er også kuttet med metall saks. Ører er bøyd, og i sirkelplanet blir hull boret (ca. 10). Deretter blir masken tatt og festet til lugs av begge sirkler. Først må du feste den nedre delen, deretter den øverste. Festing utføres ved hjelp av en klepnik og nitter. Som et resultat av disse operasjonene skal man få en maskesylinder.

gassvarmer produksjonsstadiet

Den endelige fasen er lanseringen av en infrarød hjemmelaget gassvarmer. Selv om han ikke er stor, men varmen kommer fra ham nok til å varme en garasje, et rom i et hus eller en liten herregård.

Oljevarmer med egne hender

hjemmelaget oljevarmer fra rørPå grunn av sin ukompliserte funksjonalitet, ytelse og effektivitet har oljevarmere blitt svært populære blant sommerboerne. De er trygge og kompakte, har et høyt effektivitetsnivå.

Apparat hjemmelaget oljevarmer er meget enkel: en hermetisk inne-lukning med olje (ballong kan komme enten fra gassen eller en annen trykkbeholder) rundt hvilke obvorachivayutsya elektriske rørformede ovner.

For å lage en oljevarmer er følgende materialer og verktøy nødvendig:

 • Hermetisk tank (radiator fra maskinen, metall eller aluminium batteri).
 • Transformatorolje eller teknisk olje.
 • 4 ti.
 • Elektrisk motor eller pumpe med lav effekt (opptil 2-2,5 kW).
 • Et sett med øvelser, borer, sveisemaskiner, elektroder, brytere.

Related  Toaletter for dachas er en enkel løsning på en vanskelig oppgave

Prosessen med å installere en oljevarmer i hjemmet går i henhold til følgende scenario:

 • Montering av rammen. Rammen må gjøres slik at den er transportabel og praktisk å bruke, det er også verdt å vurdere hvordan den lagres i den varme delen av året. Hjørnene sveises sammen ved hjelp av en sveisemaskin.
 • Hull for montering av varmeelementer. Hull kan gjøres av en bulgarsk eller sveising, og best av alt av en autogen (hvis det er mulighet for å få det).
 • varmepumpeFesting av pumpe eller motor. Du kan installere motoren eller pumpen direkte på varmelegemet eller på rammen. Det er nødvendig å forsikre seg om at pumpen ikke berører tannen.
 • Montering av de ti. Tanes er installert på et ferdig forberedt sted med bolteforbindelser.
 • Tetthet. For å oppnå tetthet må du brygge alle hullene. For bedre bruk av varmeapparatet og nødutløp av væske, er det mulig å montere et deksel som vil bli skrudd på kroppen.
 • Tilkobling av varmeelementer. De må kobles parallelt (slik fungerer varmeren effektivt). Du kan velge ønsket temperatur av kontrollerne.
 • Oljevarmeren er nesten klar. Det gjenstår å samle alt på rammen og hele enheten til bakken.

varmekrets

Oljekjøleren med egne hender vil være et utmerket og effektivt varmeapparat for huset og villaen. Den eneste ulempen er avhengigheten av elektrisitet og dens store forbruk.

Elektrisk varmeapparat med egne hender

Dersom elektrisk varmeovn gjøre med hendene, må grunnlaget for sitt arbeid være infrarøde stråler, som ikke er oppvarmet luft, og objekter i rommet. Takket være dette prinsippet, vil selv en selvbetjent elektrisk varmeapparat være effektiv. I tillegg er strømforbruket minimalt.

Related  Oversikt over varmeovner med dieselbrensel

For å lage et elektrisk varmeapparat, kan du bruke to plastplater og en grafittspån. Eieren vil få en estetisk, flat enhet som harmonisk passer inn i ethvert interiør.

Grafitt er en grafittvarmer i nærvær av brikken (det er mulig å bruke de gamle, brukte sporveier børster), to ark av plast (1 m2 hver), epoksylim, et stykke ledning med en plugg på enden.

 1. Den første fasen. Du må male grafitt hvis det ikke er ferdig grafittpulver. Mengden pulver påvirker effektiviteten til varmeapparatet, så det bør være nok.
 2. Den andre fasen. Grafittpulver blandes med epoksylim. Som et resultat av denne tiltak oppnås en utmerket grafittleder, som har stor motstand.
 3. Den tredje fasen. Den resulterende sammensetningen av grafittpulver og epoksylim i zigzagbrede linjer blir påført på en av plastplaten.
 4. Den fjerde fasen. Ved bruk av samme epoksy lim, er den andre platen festet ovenfra. Du kan få den resulterende designen, etter tørking, sett i en treramme. Dette vil gi varmeapparatet mer styrke.
 5. Den femte etappen. Kobberterminaler er festet på begge sider av varmeren. De er koblet til ledningene med en plugg.
 6. Det siste stadiet. Enheten er klar til bruk. Det er nødvendig å inkludere det i stikkontakten og kontrollere arbeidskapasiteten.

Hjemmelaget elvarmer er den mest effektive og hensiktsmessige måten å varme opp på rommet. Mange ferierende er ofte interessert i spørsmålet om hvordan man lager en varmeapparat til garasjen med egne hender? For en garasje kan du lage en varmeapparat på samme prinsipp, bare plastplaten må ta en mindre, omtrent to ganger. Dette vil være nok til å varme en liten garasje.

Video: lage en varmeapparat selv