makanan untuk kucing BritMakanan Czech untuk orang Inggeris untuk kucing dibahagikan kepada beberapa kategori, yang berbeza dengan kualiti produk – Premium dan Penjagaan. Perbezaan antara kedua-dua suapan adalah jumlah alergen dan mineral yang bermanfaat, serta dalam keseimbangan pemakanan haiwan.

Komposisi makanan dari Brit dari VAFO PRAHA

makan gulung kepala britSuapan Brit untuk kucing dari garis Penjagaan dibezakan oleh diet seimbang yang diperbaharui yang dimiliki oleh kelas super premium. Harga untuk suapan tersebut jauh lebih tinggi daripada garisan Premium sebelumnya.komposisi makanan Premium Brit

Komposisi suapan garisan Brith Premium terdiri daripada bahan-bahan berikut:

 • ayam tidak kurang daripada 22% daripada jumlah berat makanan kering;
 • daging ayam dan jagung lemak;
 • bir yis yang dicairkan;
 • sebilangan kecil mineral dan vitamin yang diperlukan untuk mengekalkan kesihatan kucing itu;
 • minyak salmon dan epal kering

Pelbagai Penjagaan Makanan berbeza komposisi, kualitatif dan seimbang:

 • Diproses ayam belanda dan daging ayam sekurang-kurangnya 44% daripada jumlah berat kering makanan;
 • dedak beras dan jagung;
 • vitamin dan mineral untuk menguatkan imuniti dan jenis bulu kucing yang sihat;
 • kompleks prebiotik khas;
 • salmon minyak dan hati ayam;
 • lemak ayam;
 • ekstrak Yucca Schidiger

Pelbagai makanan untuk orang InggerisPenjagaan Brit adalah makanan yang sangat baik untuk kucing British, kerana ia mempunyai komposisi yang baik yang diperlukan untuk pencernaan sensitif baka ini dan penjagaan kot. Pengilang menghasilkan pai dengan rasa yang berbeza yang sesuai untuk diet hypoallergenic – ketiadaan pewarna, wangian dan pengawet. Ketahanan terbaik untuk makanan untuk Brites untuk kucing dapat dicapai melalui penambahan bahan tambahan khusus untuk makanan yang menyediakan:

 1. Pengukuhan imuniti secara umum.
 2. Pencegahan perkembangan penyakit saluran gastrousus.
 3. Meningkatkan keadaan tulang, gigi dan bulu.

Ciri-ciri makanan untuk kucing Brit

Makanan basah untuk Britons

Selepas pengenalan jenama Czech Brith ke dalam pemakanan yang berterusan, para pemilik mencatat bahawa haiwan mereka mempunyai penampilan yang sihat, aktiviti, rambut yang cantik dan kekurangan moults yang kuat. Walau bagaimanapun, selepas bertukar kepada suapan baru, bau yang berlebihan dulang diperhatikan, yang disebabkan oleh beberapa bahan dalam komposisi.

Pakan Brith Premium untuk kucing mempunyai beberapa kelebihan yang membezakannya di kalangan pengeluar lain pada kos yang sama. Pengeluarannya menggunakan sejumlah besar protein asal haiwan, vitamin dan mikroelemen yang bermanfaat.untuk kucing basah Kos purata suapan yang berbeza adalah lebih rendah daripada analog yang serupa dalam komposisi dan berat badan. Makanan boleh didapati di hampir semua kedai haiwan kesayangan atau di Internet.

Makanan kering Brit Care adalah hypoallergenic – hebat untuk kucing hamil dan penyusuan, serta untuk haiwan yang mempunyai alahan makanan, gangguan gastrointestinal dan masalah dengan penyingkiran rambut. Barisan khas untuk haiwan gemuk telah dibangunkan, yang kebanyakannya mengandungi protein, dan jumlah lemak telah dikurangkan kepada ambang minimum sebanyak 10%. “

Pengilang mengeluarkan satu baris makanan khas untuk anak kucing:

 1. Makanan untuk kucing dengan nasi dan ayam mengandungi peratusan besar daging ayam dan dianggap benar-benar hypoallergenic. Untuk merangsang sistem imun haiwan, vitamin C dan kompleks prebiotik ditambah.
 2. Makanan kering untuk anak kucing dengan itik dan moose dicipta untuk haiwan kesayangan yang paling lazat dan kecil. Ia mengandungi ekstrak kucing mint, yang memberikan pad aroma dan membuat anak kucing makan. Selain peratusan tinggi daging semulajadi, makanan tersebut mengandungi taurine dan kompleks vitamin-mineral.

Related  Alat mudah dan berguna untuk memberi makan kucing – pengumpan automatik

Makanan Brit adalah untuk kucing dan kucing muda