Hjemmesaltende tomatOgorodniki-amatører og fagfolk involvert i dyrking av tomater og deres valg, hevder at i verden er det flere titusener av varianter og hybrider, og arbeid på nye ikke stopper. Egentlig blant slike variasjoner er det ikke alltid mulig å finne tomater til smak og smak?

I dag er avhending av gartnere og bønder det bredeste spekteret av planter. Noen når en høyde på tre meter, andre stiger over bakken med bare 40-50 cm. I tillegg til de tradisjonelt røde tomatene, blir gul, krystall og rosa, sort og til og med stripete frukter modne i senger. Det er tomater i vekt, sukker, juiciness, hudtykkelse, utbytte og modning.

For elskere av hjemmelagde pickles er det viktig at fruktene, tett pakket i bokser eller krukker, ikke deformeres og ikke brister når de lagres, eller til og med under lagring. Dette betyr at for salting velger du den tetteste, samme grad av modenhet og størrelse på tomater. I tillegg bør de være søte, ellers vil ikke snacken bli så deilig og krydret, som vertinnen ønsker.

Hvordan velge tomater for beting?

For pickling velger ikke veldig store tette tomaterHvordan skille en tomat fra de som er bedre enn andre viser seg om vinteren? Kompleksiteten av valget er at fra øyeblikket av saltlake helles til full tilgjengelighet av frukten, 1-1,5 måneder pass. Og i tilfelle en feil, vil huseieren helt enkelt ikke få muligheten igjen før vinteren kommer.

Hvordan finne en tomat, i henhold til beskrivelsen av sorten, som egentlig er egnet for beting? Salte varianter av tomater kan gjenkjennes av fruktene:

  • gjennomsnittlig størrelse;
  • med en sterk peeling,
  • med et tett søtt kjøtt.

Related  De beste varianter av agurker for pickling og konservering

Dette garanterer et attraktivt utseende av snacks, jevn salting og god smak. Derfor bør preferanse gis for regionaliserte varianter og å ta hensyn til egenskapene gitt i beskrivelsen av varianter.

Varianter av tomater til salting

Storslått i saltende tomater skiller seg ikke ut i størrelse, som salat, men justeres i størrelse og form. Det er viktig at de på bushen modnes på masseskala.

Saltet delikatesse

Variety Salted delikatesseDenne determinantkvaliteten på mellomlang sikt kan dyrkes både i drivhuse og i åpne senger. Busker av en meter høy er moderat pasynkuyut. Frukt i form av mellomstore, veier omtrent 100 gram, krem ​​knekker ikke. Langstrakt krem, tett, glatt, i løpet av modenheten av en rik rød farge, preges av en vakker, rød rød nyanse, god smak og en anstendig massefylle.

Munter dverg

Tomater av en rekke munter dvergSorten, som danner busker kun 40-50 m i høyden, refererer til mellomstore. Tett plommefrukt veier 70 – 80 gram, i moden form har de en jevn rød farge. Med massiv fruiting sprer tomater ikke og vokser ikke til slutten av vegetasjonen.

Barns søthet

Tomat Barnas søthetTidlige modne tomater passer ikke bare for salting, men også for andre former for bevaring og fersk forbruk. Busker er lave, med en høyde på 70 cm. Med moderat pasynkovanii i de fleste regioner kan du få en fantastisk avling. Frukt er ikke stor, foret med rødt, vekt fra 50 til 70 gram.

Lady saint

Variety Ladies ManHøstens tidlige sortiment er ment for dyrking, både i friluftsliv og i drivhus. Store busker er pamphoned og bundet opp. Tomater med langstrakt form har gode kommersielle egenskaper. De er attraktive i utseende, justert, preget av tett kjøtt og bemerkelsesverdig smak.

Vekten av frukten går 50-60 gram, som er praktisk når du bruker hjemmelagde pickles og gir tilstrekkelig styrke til fruktene når du lagrer snacks.

Pinocchio

Tomater av Buratino-sortenCylindriske tomater med en nese veier fra 100 til 150 gram, preges av en interessant sur-søt smak og en homogen, mild konsistens. Bruken av sorten for tilberedning av hjemmepreparater gir appetittene et originalt utseende og anstendig kvalitet.

Related  Hvorfor er det nødvendig å kalkke frukttrær om våren, tidspunktet for det

Verlioka

Tomat VerlicotDen upretensiøse, tidlige høst tomat hybrid er perfekt for pickling, fersk forbruk og forberedelse av noen hermetikk. På busker med en høyde på 1 til 1,5 meter dannes runde, tette frukter og modnes i store mengder. Vekten av tomater av denne variasjonen er 80-90 gram.

Blant meriter av cultivar er motstand mot utbredte sykdommer i avlingen, noe som reduserer utbytter på slutten av sommeren.

husmannen

TomatsortEn av de tidligste og mest vennlige i fruktbærende tomater for drivhuse og friluftsliv. Sorten er upretensiøs til vekstforhold, det preges av langfruktbæring og jevnhet av modne frukter. Tomater er røde, runde, med tett hud og behagelig søt og sur smak av papirmasse. Fostervekt 100-150 gram.

I tillegg til pickles kan det brukes til matlaging av friske salater, marinader og ypperlige sauser.

De Barao

Sort av De BaraoI dag er denne rekke tomater kjent for de fleste gartnere. Unobvious, høye og svært produktive planter danner et mangfold av ovale fruktbørster som veier 70 til 90 gram. Oppdrettere tilbyr flere varianter av De Barao.

Derfor er ikke bare røde tomater tilgjengelige for hesting og konservering, men også gode frukter av gul, svart, rosa og jevn stripet farge.

Høyden på bushen er 2-2,5 meter. Frukt er søtt, magert, ikke utsatt for sprekkdannelse. Planter er resistente mot mange sykdommer i tomater.

Tomater brukt til å plukkeDet er mange saltvarianter av tomat, og hver av gartnerne har rett til å velge de som vokser bedre på sitt nettsted og ble forelsket i hans husstand. I tillegg til de ovennevnte varianter skal det noteres varianter: Salty Ground, Rookie, Mobil og Irishka, samt hybrider Kaspar F1 og Ira F1, Cherry. Ja, kirsebærtomater viser seg ikke bare i salater, men også i noen slags hermetikk. Det samme gjelder tomater av pepperform, blant annet sorten Pink Icicle, Pepper og mange andre.

Related  Druer av tidlig modenhet

Video om salting av tomat i en tønne