Produksjonen av en tomat i drivhusforholdene gjør det mulig å høste frukt nesten hele året i forskjellige regioner i Russland. Dette gjelder særlig i regioner med kort sommertid, som Urals og Sibiria. Konstruksjonen av disse strukturer og deres innhold er forbundet med høye kostnader, så det er nødvendig å anvende de beste tomatvarianter for drivhus. Les den samme artikkelen: Når du planter tomatplanter?

Funksjoner av drivhusvarianter av tomater

god høst tomat

For å bestemme hvilke tomater som skal plantes i et drivhus, må du kjenne deres grunnleggende egenskaper. Det er ønskelig å velge drivhustomater, hvilke varianter skal ha slike egenskaper:

  • Overfører varierende temperaturforhold. Under dekselet er temperaturhoppene ganske skarpe. På dagtid er det lukkede drivhuset veldig varmt, temperaturen kan stige til kritisk for plantene. Om natten uten ekstra oppvarming, kjøler kjøleskapet raskt ned, temperaturen faller og skaper stress for tomater. Ikke alle variasjoner kan knytte frukt under slike forhold.
  • Intensiv avling dannelse. Om sommeren forblir drivhuset 24 timer i døgnet, da temperaturen i miljøet blir gunstig for veksten av tomater. Med strømmen av luft i drivhuset får spor av patogene sopp, noe som kan påvirke planter. Høst skal dannes før sykdomsutbrudd.
  • Rask retur av tidlig høst. Produktene mottatt i begynnelsen av sesongen er i stor etterspørsel og har en høyere pris. Tidlige modningsgrader lar deg nyte deilige tomatfruer så tidlig som 3 måneder etter spiring. De foretrekker tidlige varianter av tomater for drivhus.
  • God transportbarhet og kommersiell kvalitet på frukt. De voksne tomatene må ha en tett hud som gjør at de kan transporteres over lange avstander. I de fjerntliggende nordområdene er prisen på tidlig produksjon mye høyere enn på dyrkningsstedet.
  • Økt utbytte. Den resulterende høsten av sorten innebærer retur av kostnadene investert i dyrking og mottak av tilleggsinntekter.
  • Immunitet mot mange tomatinfeksjoner. Hvis sorten har sykdomsresistensgener, oppstår infeksjon ikke ved infeksjon. De foretrekker de varianter som har flere slike gener.

Tomater er preget av et bredt utvalg av varianter og hybrider. Det er veldig vanskelig å velge hvilke tomater som skal plantes i drivhuset. Beskrivelsen av de beste av dem til forskjellige bruksretninger tilbys.

De beste varianter av tomat til drivhus

Hybrid Beautiful Lady F1

Hybrid Beautiful Lady F1 regnes som en av de beste tomater for Sibir i drivhuset. Dette er et innenlands moderne utvalg, skapt av firmaet “Ilinichna”. Den kombinerer motstand mot stress. Den tidlige høstingen modner. Innsamling av de første tomater er mulig i 95 dager etter fremveksten. Den første børsten er dannet over 7-8 blader, og de veksler hver 1-2 ark. Tomat må gjøres enkeltstamme. Tettheten av å sitte 3 tomater per kvadrat. m. Penselen danner opptil 7 lined frukt som veier ca 120 g, kjøttet er meget velsmakende. Slekten omfatter gen som tillater ikke å bli påvirket av en rekke farlige sykdommer: viral, fusarium fusarium og kladosporium. Innhøstingen fra en busk kan være over 4,5 kilo.

Hybrid F1 av Kostroma

Hybrid F1 av Kostroma, den resulterende “Gavrysh” fast, ofte brukt i anbefalinger om hvordan man best Ural tomat i drivhuset på grunn av kombinasjonen satt av nødvendige parametere. Den har høy tilpasningsevne til endrede forhold i drivhusene. Den første høsten stammer fra 106-109 dager etter spiring. Den danner en flat-rund frukt som veier opptil 140 g Karakteren inneholder gener som tillater plantene ikke er infisert med et stort antall sykdommer, inkludert de som er forårsaket av sopp av slekten Fusarium og kladosporium, TMV. En plante kan gi mer enn 4,5 kilo frukt.

Titanic F1

Hvis du trenger søte varianter av tomater til et drivhus, så er en åpenbar leder blant dem en hybrid Titanic F1. Vi fikk en innenlandsk selskap “Ilinichna” det skiller seg ut blant resten en kombinasjon av stor frukt opp til 200 g med god smak. De første fruktene kan høstes 113 dager etter spiring. Velformede eggstokkene i ugunstige drivhusforhold. Dårlige former stammebarn, noe som reduserer mengden arbeid for å ta vare på planter. Drivhus tomat varianter Titanic samle et rekordhøyt antall sukker (over 6%), har en attraktiv rød hud med en rosa skjær. Planter har gener som tillater ikke å bli smittet med virussykdommer, sporer av fusarium fusarium og cladosporium. I tillegg tolererer sorten infeksjon med rotemetoder, uten å redusere utbytter.

Nye varianter av tomater for drivhus

Hybrid Kohava F1

Hybrid Kohava F1 overgår mange tidlige varianter av tomater for drivhus. Den har en ubestemt type busk, den har ultra-rashness, danner modnet frukt på 85-90 dager fra dannelsen av skudd. Avrundede frukter opp til 180 g er rosa og har en tett hud. Utbyttet i en utvidet kultur kan være 30 kg per kvadratmeter. m. Variasjonen er immun mot virusinfeksjoner som forårsaker bronse og gult blad curl til sporer av soppen Fusarium og kladosporium og rotknutenematoder.

Hybrid F1 Bersola

Hybrid F1 Bersola tilhører gruppen av stunted tomater for drivhus. Har en determinant plante med et tykt bokmerke av blomsterstanden. Raskt hell frukt produsere immunitet mot mange vanlige drivhus sykdommer, dannelsen av eggstokkene i ugunstige vekstbetingelser etter 90 dager etter dannelsen av skudd begynner å modne frukter av omtrent 100 til 150 g. Frukt har tett struktur og er motstandsdyktig overfor mekaniske påvirkninger, og kan derfor transporteres på lange avstander uten tap av kvalitet. Gir opp til mer enn 7,5 kg per kvadratmeter.

F1 F1 Hybrid

F1 F1 Hybrid – Et nytt utvalg av tomater for drivhus, opprettet av agrofirm “Ilinichna”. Den er preget av prehastighet (tomater modner til 100 dager fra plantedannelse) og hovedavlingen er forenet. Karakterisert av et tykt bokmerke av fruktbærende børster. De første 3 fruktbørstene legges hver og en eller to blader, og de resterende penslene er motsatt til bladet. Planting 3 tomater per kvadrat. m, de er dannet single-stem. De kan dyrkes uten pasynkovaniya. En enkel type børsteforgrening legges opp til 9 røde, rundformede tomater med en masse på over 100 gram. Massen har en harmonisk kombinert søt og sur smak. Hybriden inkluderer gener som gjør det mulig å ikke bli smittet med infeksjoner i tomatvirus, for ikke å bli påvirket av sopp av slekten Cladosporium og Fusarium, skadedyret til nematoden. På en tomat modner mer enn 4,5 kilo frukt.

Tomatsorter for drivhus – video

Teknologi for voksende tomater i drivhus – video

Generelle prinsipper for å dyrke en tomat i et drivhus – video