Sykdommer av aprikos trær og deres behandling – bilder og beskrivelse av symptomer

behandling mot sykdommerVår favoritt abrikos kommer fra de varme områdene i Armenia, India, Kina. Sykdommer av aprikos trær og deres behandling – bilder på siden, er forbundet med endringer i habitat forhold. I et klima som er ukarakteristisk for tre, utvikler sopp- og ikke-smittsomme sykdommer, noe som reduserer hagenes produktivitet. Bare forebygging og skikkelig omsorg kan bidra til å forhindre spredning av sykdom.

Sykdommer og deres behandling

aprikos sykdomIngenting i hagen skjer ved en tilfeldighet. På feil tidspunkt, et gulaktig eller visnet blad, en gren, gjør horticulturisten stikker opp hans ører. Dessverre er det umulig å ødelegge en infeksjon i offentlige hager. Reproduksjon av sporer og bakterier i det infiserte området kan reduseres ved regelmessig gjennomføring av behandlinger for biologisk beskyttelse. Sporene og cysterens mantel kan være et enkelt tre i en forlatt hage.

Hvis hagen er berørt av aprikos sykdommer, må kampen med dem planlegges. Men for dette må du vite tegnene, farlige perioder og måter å behandle hver lidelse på.

Distinguish typer sykdommer:

 • fysiologisk;
 • bakteriell;
 • gjær;
 • viral.

For å behandle sykdommen må du vite tegnene. Det er en determinant, der det er bilder av sykdommer av aprikos trær og deres behandling er beskrevet. Forhindre sykdommen kan være forebyggende tiltak – å skaffe frøplanter, tolerante for sykdommer som er utbredt i regionen, for å utføre beskyttende tiltak, for å utføre under agrotekniske aktiviteter.

Moniliose er den vanligste sykdommen i aprikos frukthager

monilisk brenningMoniliose er forårsaket av innføringen av buksesvampen Monilia. Sykdommen utvikler seg i to former – det påvirker bladene og forårsaker grå rot av frukten.

Forvent at sykdommen på bladene skal være etter en varm vinter. Hvis blomstringsperioden faller sammen med det våte tåkete været – sporer gjennom den åpne kronbladet av kronbladet blir introdusert i treet. Samtidig blir blomsten brun, det berørte treet spiser ikke bladet.

Nemlig er infeksjon med moniliasis årsaken til at aprikos tørker etter blomstring. Bladene faller ikke av, de mumifiserer, men på grenene ser det ut sprekker som treet søker å lappe, utskiller tannkjøttet.

Målet med å bekjempe en monologbrenning er utskjæring av skadede grener to ganger, under forekomsten av sykdommen og i 2-3 uker. Behandling med kobberpreparater vil redusere reproduksjonen av soppmonilia. Forebygging – høst hvitkalk av hagen med tilsetning av kuproksata i kalk.

grå frukt rotAprikosens moniliasis og kampen mot den vil bli krevd på høyden av sommeren, i en varm, våt sesong. Når høsten er klar for modning, er fruktene dekket med et hvitt, grått fluffete belegg, og deretter rot. Disse fruktene må samles og ødelegges. Men om vinteren blir trærne behandlet med Bordeaux-væske tre ganger. Om våren, selv før blomstringen, blir hagen behandlet med en grønn kegle, soppdrepende midler på knopper:

 • Horus;
 • Nitrafen;
 • Insektmidler.

Behandling mot insekter er nødvendig, da de overfører rot til sunne eggstokkene.

Neste år skal den svekkede planten frigjøres fra en del av avlingen, fjerne grenene, tynne planten. Samtidig er denne metoden forebyggende mot soppsykdommer.

Klyasterosporiosis eller perforert mottling

aphisia leaf aphrodisiasisDu undersøker nøye gjennom hullene, ser etter bladbaggen, og før du er svampesykdommen, er apirens klyasterosporiosis. I begynnelsen vises små lyspunkter, presset inn i platen. Så nekrose, og et hull vises. Hvis du ikke tar tiltak – flekkene blir større, arket er ødelagt. Kilden til sykdommen kan være sopp, infeksjon eller forstyrrelser i landbruket teknologi. Så bladene kan brennes med forebyggende behandling, hvis du overskrider dosen av kjemikalier, kan treet svekkes ved infeksjon. Men hvis det ikke er andre grunner – det er en sopp, og behandlingen trenger fungicider. Og såret som har dukket opp, hvor tannkjøttet oser, må behandles og lukkes med en hagefume.

Shedding frukt

kaste av aprikosfrukterDet virker uten grunn, selv grønne eller gule frukter uten smak begynner å smuldre, lette lasten av grenene. Hvorfor aprikos smuler? Det er mange grunner. Kanskje er treet overbelastet med frukt, og det er ikke nok mat. Eieren regulerte ikke lasten, og det svekkede treet ble kvitt høsten.

Kanskje en orkanvind passerte gjennom nettstedet og droppet frukt. Men temperaturendringer, skader på kofferten gir det samme resultatet. Træret venter på apopleksi hvis temperaturen faller til 0 grader. Cellular juice frøs, cellene var hovne, bladene sagged og visnet. Etter det begynner det berørte treet å tørke opp og det er ikke lenger til høsten. Deretter blir bakterier og sopp innført i det berørte vevet. Behandling av apopleksi består i behandling med kobberholdige preparater, kutte ut de berørte grenene.

Slik hindrer du tannkjøtt

aprikos spiringGum er en beskyttende limfrigørelse av tre – lim, harpiks, fortynnet med juice. Hva skal jeg gjøre hvis tannkjøttproduksjonen på aprikosen fjerner sin vitalitet? Sykdommen kalles gummosis, den er karakteristisk for steinfrukt avlinger.

Den frigjorte tannkjøtten er en klebrig tykk stoff, utformet for å dekke sårene, som et klistergips. Et medisinsk stoff som brukes i tradisjonell medisin. Åpen sår, springen bør helbredes. Men de penetrerte sopp og bakteriene forstyrrer, treet blir ødelagt, strømmen fortsetter, svekker treet.

Forhindre utseendet av vekst kan være riktig omsorg:

 • Ikke skad barken på treet;
 • Ikke tillat frost og solbrenthet;
 • Ikke gjør traumatisk beskjæring under sapbevegelse;
 • bruk i avlssorterte varianter.

Abrikos er hvitgjort 3 ganger i året – om sommeren, om vinteren og om høsten. Vinterinnpakning av bagasjerommet med sacking vil hjelpe. Balansert jordsammensetning for kalsium er viktig for å stoppe utslipp av tannkjøtt. For mye kalsium kan fjernes hvis sesongen er vannet med en svak løsning av kaliumpermanganat.

Treet trenger behandlingMetoder for å kjempe med tyggegummi mye, samt årsakene til hvilken sykdom oppstod. Det viktigste er å finne årsaken og etter at den er eliminert, utføre agrotekniske tiltak. Sykdommene i aprikosetrær som er vist på bildet, og deres behandling er oftest et kompleks, skiltene er sammenflettet. En ekspertgronomist kan introdusere klarhet.

Video om monic burn aprikos

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector