The Ural EmeraldFor tiden kan mange hagerelskere på hagen ofte møte krusebær. Og varianter er veldig attraktive både i form av busker og i størrelsen på selve frukten.

En slik stor interesse for stikkelsbær er forklart av innholdet av vitamin C i den, dobbelt så mye som i sitron. Beundrer store bær, det er et ønske om å plante et slikt mirakel og i hagen din.

Å velge fra hele spekteret av tilbudte stikkelsbær er resistente mot sykdommer, kalde klimaforhold og høyt potensial. En av disse er dessertkarakteren av krusbær urral smaragd.

I detalj om krusbær Urral smaragd

The Ural EmeraldStikkelsbær Ural smaragd tidlig mørk grønn ble lansert oppdrettere av Sør-Ural Scientific Research Institute of hagebruk og potet byen Chelyabinsk som et resultat av tverr avl varianter som Nugget og førstefødte Minusinsk. Denne sorten er beregnet for avl i Vest-Sibirien. Den raser også godt under gunstige klimaforhold.

Beskrivelse av et utvalg av stikkelsbær Ural Emerald:

  • Træregenskaper – sredneroslye, med en tett krone av grener, slaboroskidistye; unge skudd har en grønn farge, en tykk struktur, er dekket langs hele lengden med spines av middels størrelse, indeksen av spiny er gjennomsnittlig;

gooseberry Ural smaragd

  • løvverk – ujevnt deksel av små og store mørkegrønne blader, som har et karakteristisk skinnende utseende, rynket med skarpe denticles;
  • blomsterstand – stor matte-rosa nyanse, selvbestøvende;
  • frukt – store og mellomstore bær av oval eller rund form med tynne nærliggende vegger, grønn; smaken av frukten er søt eller søt og sur; bær brukes både til å lage juice og kompotter, syltetøy, syltetøy og ulike medisinske infusjoner; brukes både i fersk og hermetisk form, i den frosne formen brukes til tørstslokking;
  • yield indikator – fra seks kilo bær fra en busk; frukt faller ikke av, de blir lett fjernet fra grenene;
  • grad av motstand mot sykdommer – høy motstand mot pulverformig mugg, antracnose, ikke påvirket av sommerfugler med ildfluer og furu sågfugler;
  • motstand mot naturlige og klimatiske forhold – sorten er beregnet for dyrking under alvorlige sibiriske forhold, vinterharde.

De viktigste fordelene med gooseberry varianter av Urals smaragd er høye utbytter, toleranse for forkjølelse, deilige store vakre duftende sukkerfrukter av universell bruk.

De viktigste ulempene er tetthet av busker og ganske rikelig spiny.

Stikkelsbær varianter Beskrivelse Ural smaragd gjør at du ønsker å få en anstendig plantasjen, for å samle gode årganger, men nybegynnere gartner bør vite at indeksen avkastning potensielle varianter kan bare oppnås gjennom riktig planting busker og omsorg.

Riktig landing

Siden forskjellige stikkelsbær Ural smaragd har sredneraskidisty busk, deretter i en liten tomt kan plantes samtidig flere frøplanter, som vist på bildet, som danner hylsene som ikke vil forstyrre hverandre, men snarere forbedrer resultatet av kryss-bestøvning, sammen med selvpollinering derved være i stand til å oppnå Den høyeste avkastningsindikatoren for stikkelsbær.

Stikkelsbær Uraler smaragd kjærlighet sollys, upretensiøs til temperaturendringer, men veldig krevende på jordens fruktbarhet. Perfekt vedtatt på løs, lune områder.

I intet tilfelle bør ikke sette gooseberry Ural smaragd i lavlandet områder og høy høyde canopies. Lavlandet er overmettet med fuktighet, og haugene er dårlige i fuktighetsindeksen, og denne sorten foretrekker moderering av fuktighetsinnhold i jorden.

Planter denne variasjonen i høstperioden, en god tid for planting er gapet mellom slutten av september og begynnelsen av oktober. Det viktigste poenget i denne saken er å navigere i værmeldingene og ha tid til å kaste gooseberry et sted omtrent tre uker før den første frosten.

Tidlig planting av stikkelsbær gir kimplanter tid til å rote. Korrekt plantet stikkelsbær i vårperioden utmerker de unike skuddene perfekt og danner en sterk, bratt bush.

Hekse krokeneVårperioden er mer tilbøyelig til ikke å plante, men til reproduksjon av ural smaragd. Montering av stikkelsbær, med en livmorhvirvelbush, kan være en måte å horisontale lag.

De forankrede lagene av stikkelsbær for vår-sommeren er kuttet fra mors busk i høst og plantet på gunstig for deres vekstområder i hagen. Ved planting skal organisk gjødsel legges til brønnene.

Riktig omsorg

Fordi denne stamme er resistent mot de store farlig plantesykdommer, er dens tilbaketrekning bare riktig skjæring, som er utført om høsten, moderat vanning og luking ugress rundt bøssingen og periodisk befruktning med organiske og mineralske næringsstoffer.

Hvordan vokse en gooseberry kompetent – video