persimmon pottenEbony tree – en langlever, persimmon, har andre navn – en date plomme, en wild date, et hjertefrukt. Kan det bli pottet persimmon fra et bein? Hjemme er eksotisk dyrking mulig, men er forbundet med en rekke forhold. En tropisk plante krever et spesielt mikroklima gjennom hele året. Om vinteren går planteskurene, krever hvile og lav temperatur. Frukten av hjemmet er nyttig. Selvbestøvte varianter Khachia og Giro – for å hjelpe gartneren.

Hvordan kan jeg få et plantemateriale?

inokulering av persimmoner til fruktingOftere hjemme, blir voksen gitt en persimmon fra beinene. Det er viktig å velge en frukt fra et selvbestøvet utvalg. Bergen skal være moden, uten skade. Du kan ikke ta en frossen frukt, frøene er ikke levedyktige. Hvis ved siden av frukten er det blader med mugg – fra frøet, er det verdt å merke seg. For å persimmon dospel i varme, kan den holdes av oppvarmingsbatteriet.

Frø av frø bør holdes i 2 dager i en svak løsning av kaliumpermanganat. Bare druknede bein er egnet for såing. Videre behandles frøene med en vekststimulator, stratifisering i 2 måneder ved +5 Med, etter en uke, hold oppvarmingsbatteriet. Før såing frø, blyant bånd med sandpapir.bein av persimmon

Parallelt er det mulig å frø et persimmonfrø enkelt:

 • spis frukten og ta ut frøene;
 • Legg straks 1,5 cm i en pott med løs jord, deksel, sett på et varmt sted;
 • av og til vanning overflaten, luft, bør spire oppstå innen to uker.

Du kan kjøpe en klar saplingsplante i barnehagen, det vil ikke koste billig. På egen frøplante kan du bli vaccinert fra fruktbærende hustrær.

Krav til såing persimmon, omsorg for frøplanter

en spire av persimmoner fra en steinJorden for å så frø må være lett og tynn. Egnet blanding av sand og torv i like deler. Hjemme blir frøken fra frøet spist i en liten beholder, dekket fra oven ved fordampning. Du kan ikke bruke et batteri som varmekilde – jorden vil tørke raskt. Det er nødvendig å bygge en miniteplike. Spirer er vanskelige å frigjøre fra gropene, det bør bli hjulpet ved å fukte det fra sprøytepistolen og plassere gryten i et polyetylenhals for natten. Så snart skuddene gir de første virkelige bladene, må de plantes, eller forlate en, den kraftigste planten. Overfør anlegget til forberedt jord:

 • eng humus;
 • torv;
 • flodsand.

For å gi sammensetningen nyttige egenskaper, kan du legge til det EM-1 Baikal, men bare 2 uker før planting.

persimmon på vinduskarmenHjemme kan dyrking av persimmoner fra beinet uten transplantasjon være opptil 3 måneder. Såling vokser raskt, fyller røttene med en liten beholder. Hver neste pott skal være større enn den forrige med 3-4 cm. Det er umulig lenger – fri jord blir sur. Fra tidspunktet for dannelsen av sidegrenene, skal treet plukkes, slik at grenene er buskede, og kronen er sfærisk.

Related  Vi kjenner til de populære varianter av kirsebærplomme fra bildene og beskrivelsene

Å dyrke en persimmon fra en stein som et prydplante er tilgjengelig fra enhver frukt. Men du kan bare få en avling fra den podede planten. Plante en persimmon med et lite kutt fra et fruktbærende selvfruktträd. Et slikt transplantat kan tas i en botanisk hage, i barnehage eller med gode venner. Det er viktig at treet er sunt. Hvis du vaksinerer for en årlig planteliv, kan frukting forventes på 5 år.

Agrotechnics of home tomato tree – persimmon

delikat blomstring persimmonÅ dyrke et persimmonhus er knyttet til å skape et “tropisk” miljø for anlegget. Dette betyr:

 1. En potteplante trenger mye spredt lys på vår og høst, med 2-3 timers lette tetning. Direkte sollys tolererer ikke en persimmon, på en klar sommerdag bør vinduet strammes med gasbind.
 2. Om sommeren liker anlegget frisk luft, men uten vind, skyggelagt.
 3. Vann treet i små porsjoner, uten å skape stagnasjon og smuss i esken.
 4. Daglig sprøyting på bladene er obligatorisk.
 5. I hvileperioden går treskjærene og kan lagres ved temperaturer opp til -15. Vanligvis nok +5 -10 grader i en mørk underjordisk, med periodisk fukting av jordens koma.
 6. I vekstsesongen er moderat befruktning, transplantasjon eller fornyelse av det øverste lag av substratet nødvendig.

persimmon transplantasjonHjemmebehandling av persimmoner fra steinen til produksjon av fruktbærende tre er forbundet med en balanse mellom stressende forhold og gunstige forhold. Slik gjør de trærne bære frukt i forhold som er uvanlige for dem. Begrensede doser gjødsel gir ikke anledning til vegetativ masse, ellers vil røttene ikke klare seg. Men kunstig belysning og fravær av et utkast er komfortable for persimmons. Regelmessig formasjon av kronen hindrer veksten av bakken og hjelper røttene.

Related  Til hvem og for hva kattens mynte er nødvendig

Hvordan vanne en persimmon er en spesiell vitenskap. Hvis treet er i et lyst rom med økt temperatur – bladerne tørkes opp. Vann anlegget med varmt vann oftere, men opprett ikke skitt der det ikke er luft, roten stikker. Moderering er nødvendig i alt. Vanning kan ikke erstatte daglig sprøyting, dannelse av tåke i kronen. Sprøyting på blader utføres flere ganger om dagen i varmt vær. For å øke luftfuktigheten i nærheten av akvariet, underfat eller paller med småstein og fuktig mose.

Hvordan vokse en persimmon fra en stein – video i 3 deler