kirsebær utvalg RevnaTakket være oppdretterne har kultiveringsområdet for sørlige varmelovende avlinger utvidet seg betydelig, og inkorporerer områdene i Russlands og Sentral-Svartjordregionen. Resultatet av forskningen fra Lupinforskningsinstituttet var Kirsebær av Revna. Beskrivelse av sorten, fruiting bilder og gartnere vurderinger viser sin verdi.

Bryansk, der det all-russiske forskningsinstituttet for lupin ligger, kan ikke tilskrives stedene for tradisjonell dyrking av kirsebær. Og likevel, lokale gartnere, samt gartnere i forstedene og andre områder i sentral-Russland har muligheten til å nyte sødmen av saftige frukter fra deres nettsted hvert år.

Som utgangsmateriale for produksjon av kirsebærsorter av Revna, brukte oppdrettere frøplanter av samme Briansk rosa variasjon. Under testingen av den nye sorten bekreftet hun den gode frostmotstanden, kvaliteten på avlingen og motstanden mot vanlige sykdommer i steinfruktkultur. I statsregistret for det sentrale området ble sorten inkludert i 1994.

Funksjoner av kirsebær varianter Revna

planting kirsebær i landetMed riktig planting og omsorg for kirsebær vokser kirsebær raskt, og i 4-5 år danner treet en gjennomsnittlig tetthet og høyde på kronen. På grunn av at skjelettgrenene forlater stammen i stor vinkel, er anlegget sterkt nok til å tåle rikelig fruiting, som begynner bare i en alder av 5 år.

Kronen med en bred pyramideform gir fri penetrasjon inn i lys og luft, og hjelper dermed treet til å motstå mugg- og soppinfeksjon.

Spring skudd av kirsebær tre dekket med store, eggformede blader med en spiss tupp, avrundet base og sterkt taggete, dvoyakopilchatymi kanter. På den skinnende overflaten av den mørkegrønne overflaten, opptrer reliefvener, og går inn i en tett kort petiole. Han, som unge skudd, er nesten fullstendig malt i brungrønne toner.

kirsebærblomstring RevnaFor Cherry Cherry-sorten er blomstring karakteristisk senere. Opptil 80% av de samlet på 4-5 stykker blomster blir avslørt på bukettgrener. Corollas med hvite kronblade har en bred åpen, underfatformet form. Pistolen omgitt av stamens er godt merket i sentrum. På grunn av utmerket vinterhardhet under vanskelige vintre i Central-regionen er kirsebærtreet litt skadet.

En solid stump, skjelettgrener og nyrer er ikke redd for solbrenthet. Imidlertid kan det oppstå 17% av vekstknoppene og ca 70% av blomsterknopper i løpet av våren.

Frukt og pollinatorer for søt kirsebær Revna

kirsebær modningstidHvis 4-5 årene treet har dannet riktig beskjæring, blomstrer det og danner eggstokkene først. Ifølge beskrivelsen og bildet tilhører kirsebær kirsebær sorten middels sent. Frukt med en vekt på 4,5 til 8 gram holdes på grenene ved hjelp av kraftige korte peduncles. Blant de samme variantene av kirsebær er Bryansk-sorten preget av en bred rund form, en merkbar trakt, avrundet topp og mørk, nesten svart hud. På kuttet viser den søte kirsebær en tykk, fullfylt masse av rik rød farge.

Related  Balansert og sikker topp dressing for alle planter – Gumi gjødsel

Det ovalt bein av en melkaktig beige er bare 5% av massen av moden frukt. Det er ikke vanskelig å skille det fra massen, noe som er ekstremt viktig, ikke bare ved bruk av friske kirsebær, men også i produksjon av konserver, kompott og andre former for bevaring. Ifølge ekspertrådene og bildet av Cherry of Revna har fruktene et attraktivt utseende og en utmerket smak, fortjent vurdering av 4,9 poeng.

I motsetning til mange andre varianter som raskt blir skadet, på grunn av kirsebærens tette masse kan Revna lagres og transporteres godt.

saftige søte frukterFor den varme kjærlige kulturen, som er vant til en lengre og varm sommer, viser Cherna-kirsebær-sorten den høye kvaliteten på søte frukter. I vellykkede år utgjorde 100 gram papirmasse:

  • 12,6 gram sukker;
  • 18,8 gram fiber, som ikke forstyrrer smakenes oppfatning;
  • bare 0,3 gram organiske syrer, hvorav askorbinsyre står for 13 mg.

Funksjoner av planting og omsorg for kirsebær Revna

Kirsebær var søt og saftig, hun trenger sol og fuktighet. Plante frukttrær er nødvendig på hevet, lukket fra kalde vind, men et solfylt sted, og før begynnelsen av modning er hagen nødvendigvis vannet.

beskyttelse av foster fra fuglerSom det fremgår av beskrivelsen og foto kirsebær sjalu varianten har høy vinter hardførhet og uskadd opplever den kalde årstiden, høsten, før utbruddet av frostsikre beskyttelsen du trenger for å ta vare på stammene. For å gjøre dette:

  • planting må være vannet;
  • fjern fallne blader og rusk fra koffertene;
  • Den nederste delen av kofferten er innpakket med ikke-vevd stoff, papp eller tett dekket med nålegrener.

Om sommeren, når eggstokkene er fylt med juice og allerede malt, er kronen nyttig å gjemme seg inntrengere, inkludert spurver og stær, gjerne spiser søt godbit.

Nyttig og smakfull kirsebærfrukt vil bli nydt av voksne og små gourmeter. Imidlertid kan en rikelig innhøsting bare ventes når man planter varianter for kryssbestøvning i nærheten. Blant pollinatorer for moreller sjalu Maskiner eksperter kalt Compact og kirsebær sorten Vel’yaminov utledet Bryansk Iput oppdrettere, samt tilpasset en moderat klima og Ovstuzhenku Tyutchevku.

Hvis du ikke tar vare på et nyttig nabolag i tide, vil kirsebær frukthage ikke gi mer enn 5% av mulig høst.

Øk returen av hagen vil bidra til regelmessig behandling av trær fra skadedyr. Til tross for resistens av sorten til de fleste sykdommer, vil trærne ikke bli forhindret ved forebyggende sprøyting, så vel som sanitær beskjæring.

Related  Kassettbeholdere for dyrking av frøplanter av grønnsaker og blomsteravlinger

Planting og omsorg for kirsebær – video