kirsebærblomstrer i forstedeneI den festlige dekorasjonen, kirsebær for Moskva-regionen – det beste utvalget, heralden av utbruddet av stabil varme. Yuzhanka i lang tid ikke vant seg til midtbandet – de ømme blomsterknopper og unge grener ble frosset. Gjentatte forsøk på å skape stabile skjemaer utløste alltid feil. I midten av forrige århundre i tre regioner med et mildt klima, basert på tidligere oppnådd. IV Michurin former, klarte å bringe ut flere varianter av lunefull “Fuglekirsebær”. Dette var navnet på den søte kirsebær i sør, hvor fjærene hadde fjer. Som et resultat av det lange arbeidet med oppdrettere, oppdaget de beste kirsebærene for Moskva-regionen Bryansk, Orel og Moskva avl.

Biologiske egenskaper av frukttræren av søt kirsebær

høste kirsebær i forstedeneKirsebær tilhører den rosa familien. I verden er det mer enn 4 tusen forskjellige varianter, men alle kommer fra “fuglekirsebær”. Vild kirsebær vokser i varme områder, på bakker som danner tette kuller. Der kan treet vokse 10 meter i høyden, med brede grener. Kulturelle varianter har en grense på opptil 4 meter. Beskjæring og dannelse av frøplanter de får lang, vifte eller bush form.

En toårig plantelegg er plantet, nødvendigvis podet. Jorden for en ung plante trenger lys, befruktet og nøytral reaksjon. Træret er plassert på den sørlige eller østlige skråningen, med god beskyttelse mot vind. Grunnvannet skal være veldig dypt, og overflatevann er vanlig, bedre, drypp. De beste kirsebær sorter som er sortert for Moskva, er tilgjengelige på Moskva Nature Testing Nursery.ungtrær kirsebær

Metoder for stråling og kjemisk mutagenese ble økt for å oppnå nye varianter. Yevstratov-oppdretteren jobbet på plantematerialet med gamma-bestråling, brukte biologiske stimulanser. Som et resultat av noen av de nye varianter i tilstands forsøk holdt å senke temperaturen til -30 grader, anskaffet tidlig opptreden, motstand mot marmore perforeres. Aktiv vekst om sommeren gjenoppretter raskt kronen etter vinter frostbit.

Av de nyopprettede og tidligere varianter er kirsebær til forstedene ikke selvbefruktede. Ett tre kan bare plantes til dekorative formål. Må være et par, forskjellige varianter. Men i trange forhold kan du plante en pollinator i kronen av hovedtreet i separate grener langs omkretsen.

Det er mulig å dyrke en frøplante fra beinene til den søte kirsebæren, men etter vaksinasjonen. Formasjonen av busken begynner med det første året av vegetasjon. Agrotekniske aktiviteter utføres, som for andre rosa. Vurder de beste varianter av søt kirsebær for midtdelen av Russland, deres verdighet.

Related  Hvordan ta vare på stikkelsbær

De beste varianter av søt kirsebær

variasjon IputEn vakker klasse av tidlig modenhet gir maroon, nesten sorte bær ca. 6 gram. Massen er saftig, malt i mørk farge, beinet er lite. Høyt, ca 4 meter høyt, blomstrer treet i det første tiåret av mai, fruktene modner i midten av juni. Sorten er frosthard, tolerert godt de ekstreme vintrene i 1995-1997 i Bryansk-regionen. Frukting er årlig, moderat fra femte år. Formen på treet er pyramidalt. For den søte kirsebær Iput er soppsykdommer ikke forferdelige. Bær transporterer transport godt, de brukes til å lage kompoter. En god naboforsker vil være sorten Fatezh.

slags RevnaEt elegant tre, strødd med rødbrun, litt langstrakte hauger av bær, gir høsten sent, i midten av juli. Kirsebær Revna refererer til selvbestøvte varianter, fruktig rikelig, årlig. Bærene er tette, saftige, bevart under transport i lang tid.

Søt kirsebær vokser raskt, når 3,5 meter, formen er pyramidal, bladene er ovale. Ved fruiting går den søte kirsebær inn i 4 år. Sweet Cherry frostbestandig, ikke utsatt for perforert patchiness og andre sykdommer i kronen. Utbyttet øker hvis en kjæreste vokser i nærheten.

variasjon FatezhKirsebær Fasezh ble brakt ut bare nylig, men det viste de beste egenskapene i utbytte og smak av frukt blant alle varianter av midtbeltet. Lysrød mellomstor bær modner i begynnelsen av juli. Gult røde flekker er spredt rundt den røde bakken av frukten – en gave fra Leningrads gule utvalg. Smaken av frukt er beregnet av tasters i 4,7 poeng.

Utmerket vinterhardhet flyttet kirsebær lenger nordover. Træret har en sfærisk sparsom krone, vokser til 4 meter, i fruiting går inn i femte år. Blomstringen av den søte kirsebæren Fatezh begynner i midten av mai. En rekke selvgjødsel trenger en pollinator. I paret Cherry Cherry, Sinyavskaya eller Krymskaya er plantet. Tester viser et stabilt utbytte av et voksen tre i 4 år ved 16 kg.

Kultursens fordeler inkluderer resistens mot sykdom, toleranse med periodisk mangel på vanning. Fra vinden må treet beskyttes – det tolererer ikke.

variasjon TyutchevkaKirsebær Tiutchev tilhører sen-modnesorter. Et mediumvokstreet, med en frodig sfærisk krone, er vinterharde, motstandsdyktig mot holey patchiness. Selvfruktbarhet av søt kirsebær betraktes som en stor fordel. Frukting skjer 5 år etter planting.

Related  Pærer for forstedene – et utvalg som vil tilfredsstille produsenten

Bærene er store, opptil 7 gram, runde, maroon med svarte subkutane prikker. Massen har en behagelig smak, rød, beinet er middels, lett separert.

Årlige høye utbytter er en av hovedtrekkene i Tyutchevka-sorten.

utvalg Bryansk rosaCherry Pink Bryansk, Bryansk ideen oppdrettere Kanshin og Astakhov, ble valgt blant de potensielle for midten bandet på grunnlag av strenge krav til utholdenhet. Store rosa bær har en hyggelig smak. Sorten tilhører sen-modning, blomstring i midten av mai, klar for høsting i andre tiåret av juli. Frukting er vanlig, fruktene er stabile under transport, ikke sprekk. I regnfullt vær rotner ikke modne frukter.

Træret er kompakt, vokser med 2,5 m, kronen er sparsom, bladene er store. Dydene til sorten betraktes som frosthardhet og er beskyttet mot putrefaktive bakteriesykdommer.

sorter KrimKirsebærkrim har ikke enestående fruktkvaliteter, men er den beste pollineren for selvfruktbare kirsebærvarianter. Fruktene er små, med fuglkirsebærens hardhet, hvorfra den gode vinen oppnås. Sorten er vinterharde, tatt ut og testet i Kursk, Tula, Moskva-regionene. Hvorfor ble kalt Krim – en gåte fra forfatteren.

grade Orlovskaya rosaKirsebær Orlovskaya rosa overgår alle varianter for frostmotstand. Etter en 37,5 grader frostprøve, fortsatte trærne å bære frukt. Sorten er raskt voksende, den første avlingen gir det fjerde året etter planting. Orelrosa er selvfruktbar, pollinatorer kan være varianter som blomstrer i midten av mai – Rechitsa, Rosa perler. Gjennomsnittlig utbytte fra treet er 10 kg, frukten veier ca 6 gram.

Sorten er motstandsdyktig mot en holey patch.

Vitenskapen står ikke stille, forskning og eksperimenter fortsetter. Pass tester og ha et flott prospekt for nye varianter. Få sine frøplanter kan være i teststasjoner, men det må holde en dagbok av anlegget for å hjelpe forskere få en bedre hardfør og velsmakende kirsebær for forsteder.

Related  Ulike typer kål i landet

 Video om søte kirsebær varianter