Godt vedlikeholdt potetfeltPotet er en bredrød avling. Fra det øyeblikk knollene er lukket opp til de første skuddene, vanligvis 10 til 25 dager, avhengig av variasjonen. Det er denne faktoren som påvirker det faktum at poteter er svært lavt resistente mot aggresjon av ugress. Hvis herbicidet for poteter, etter spiring, ikke ble brukt – så kan utbyttet reduseres med 75-80%. I tillegg er ugress bærere av sykdommer som kan drepe hele potetplantasjen.

Hva er effekten av herbicidbehandling?

UgresskontrollIdeen om å bruke midler som kan bekjempe ugress har et rasjonelt korn. Mekanisk behandling utelukker ikke muligheten for smittsom infeksjon ved skade på grønne deler av en potetbuske. I tillegg, kutte toppen av lukeet, får du ikke full garanti for ødeleggelsen. Mange ugress begynner å vokse med enda større kraft.

Det er viktig å velge riktig herbicid, for å bli kjent med betingelsene for bruk og å vurdere i hvilken blanding for sprøyting den kan komme inn som en komponent.

Før du bruker herbicidet i praksis, må du forsikre deg om at følgende betingelser for vellykket behandling er oppfylt:

  • Jordbanen, som ligger som en dump etter lukt, må absolutt bosette seg;
  • Ved roterende knoller i bakken, bør de ha en dybde på minst ti centimeter. Ellers kan det aktive stoffet gå inn i spissen av potetspirer;
  • Strukturen til den kultiverte jorden må være fin klumpete, noe som vil hjelpe herbicider til å spre jevnt over hele tykkelsen;
  • Jordfuktighet bør ligge innenfor 80%, bare i dette tilfellet vil stoffet bevise seg med all effektivitet.

Behandling av kart over mafic-feltet med herbicider Måten herbicidet skal brukes, så vel som dets valg, vil avhenge av potetsalget og på sortimentet av ukrudtsmidler som må utryddes. Fra ugresset på potetene er preparater som kan brukes til å behandle plantasjer i tidlig etter-oppblåsingsperiode, gode. De er designet for å bekjempe ugress og tikke.

Related  Hvordan plante en jordbær?

På landbruksmarkedet er nye generasjons herbicider bredt representert. Dette er jordvirkende preparater der prosulfocarb er den viktigste aktive substansen. Det er en del av tidlig behandling, og hemmer veksten av mange årlige ugress. Hvordan bli kvitt bjørkene i potet frukthager? Enn å trekke fra en seng en seng av en bedstrawer tålmodig og svart nightshade? Alt er veldig enkelt – det er nok å bruke herbicidet i det øyeblikket når ugresset danner sine første skudd.

Fordelene med herbicidbehandling

Luke potetene for håndHver sommer bosatt vet at regelmessig bruk av herbicider på potetplantager gir gode resultater, og effektivt mot et stort spekter av ugress. Men i dette tilfellet kunne ikke uten unntak. Det vanskeligste å gjøre med en bindwort, som ikke bare forhindrer full vekst av knollene, men også presser den over bakken av bushen, fletter den med vinrankene. I vår region er dette problemet spesielt presserende, og mange planting av poteter trenger på grunn av dette ved vanlig avling.

Produkt tittel“Titus” er et herbicid av høy kvalitet, hovedformålet er årlig og flerårig frokostblanding. Men bortsett fra dem eliminerer det med suksess problemet med klatring av stauder, nemlig – tykkelser av feltbjørker. Dette stoffet kan brukes både solo og i kombinasjon med stoffer fra gruppen medribusiner. Ved sprøyting av kultiverte planter, gjør kjemikalien ingen skade for dem, noe som bare påvirker ugresset. Komme til jordlaget – nedbryter raskt og mister sine egenskaper. Det er mulig å behandle tomter selv i overskyet værforhold, aktiviteten minker ikke selv om regnet har gått 30 minutter etter påføring.

Herbicid “Titus” på potettsenger er svært effektiv på grunn av dets aktive substans – rimsulfuron. Leveres på markedet i form av vannoppløselige granulater. I tillegg til poteter, brukes den også til å behandle tildelinger med tomater og kornfelt. Det er klassifisert som et herbicid etter fremveksten, med selektiv virkning.

Absorption oppstår ved hjelp av overflaten av bladet, hvoretter planten blokkerer cellens evne til å dele seg. Praktisk vekst av ugresset stopper umiddelbart, og selve døden kan observeres innen fem dager fra sprøytingstidspunktet. Det skader ikke miljøet, derfor er det helt trygt.

Før du fjerner bindemassen på potetfeltet, bør du nøye lese instruksjonene som er vedlagt herbicidet.

Blant fordelene med stoffet, kan det bemerkes at bruken av dette vil erstatte behandlingen med pre-emergence og preeseeding agentene fullt ut. Ugresset blir ødelagt etter en sprøyting, og gjentatt bruk er ofte unødvendig. Halveringstiden som stoffet er bionedbrytbart i jorden, er ti dager.

Related  Oppmerksomhet til gartnere beskrivelse og bilder av vinter apple varianter

Lapis lazuli fra ugress“Lapis” for potetfelt brukes ikke mindre ofte enn andre preparater av dette spekteret av handling. Handlingen kan karakteriseres som en systemisk, såkalt forsikringssammensetning. Det er et jordherbicid av selektiv handling, med andre ord – et selektivt grunnlag. Den brukes både som en pre-emergence og etter-emergence betyr. Patentert og produsert i Russland, er det tilgjengelig som et fuktbart pulver, pakket i polyetylenemballasje for liten emballasje. Den ubestridelige fordelen av “Lazurite” er perioden med aktiv påvirkning på ugress.

Etter en engangsbehandling vises ikke plagsomme planter lenger på det behandlede området i løpet av denne sesongen. Det sporer både døden av voksent ugress allerede, og dø av spire. Den påkrevde dosen bestemmes ut fra omfanget av ugressformidling, tilstanden til den dyrkede jorden og størrelsen på jordplottet. Den viktigste aktive ingrediensen er metribuzin, i stand til å eliminere frokostblandinger, dicotannualer i to uker. I vanskelige tilfeller kan det være nødvendig å re-behandle, som utføres en måned etter den første i tørt og varmt vær, og etter to uker – med høy luftfuktighet og regn.

Ugresskontroll med herbicid – video