kirsebærplommeArachka varianter av Mara er en universal bær som kan spises fersk, kok jam, compotes, hermetisert fra det, og legge til bakevarer. For de som ønsker å dyrke det i hagen, er det gitt instruksjoner for omsorg for en slik plante som kirsebærplomme Mara, en beskrivelse av sorten, bilder av trær og frukt. Denne kirsebærplommen regnes som en universell slags sen modenhet, den tolererer frostene godt og har høy motstand mot de viktigste fytosykdommene.

Alycha Mara (russisk plomme) ble oppnådd ved å krysse en plomme og kinesisk plomme. Hybridisering ble utført ved pollinering. Alle slike hybrider ble kalt den russiske plommen, da valgarbeid ble utført i Russland.

Variety beskrivelse

kirsebærblomstrerTrær er høye, vokser spesielt raskt i de første årene av livet. Kronen er bred og viltvoksende, oval eller rund i form. Ved planting av frøplanter må det huskes at grenene vil vokse og oppta en plass på 2,5-3 m i diameter.

Matenes periode for MaraFruktene er små, hver bær veier opp til 25 gram, men på grunn av den store mengden plomme, gir det en rikelig høsting. Fra ett vokstreet kan du samle inntil 40 kg frukt. Og huden, og massen er en rik gul farge. Huden er tett og pålidelig beskytter frukten mot skade. Smaksensorene til Alychi Mara smakere ble vurdert til 4,2 poeng på en fempunkts skala, noe som er et godt resultat. Bær smak som en klassisk kirsebærplomme, men de har en svak drue smak. Den eneste ulempen er at steinen er vanskelig å skille fra massen, men mange varianter av plommetrær har dette problemet.

Regler for planting av trær

planting av plommetrærFør du kjøper frøplanter og planter dem i bakken, er det nødvendig å gjøre deg kjent med grunnleggende regler for pleie av kirsebærplomme, beskrivelse av sorten og bildet av avlingen. Når du velger det beste stedet for planting, er det nødvendig å ta hensyn til at plommen godt vokser godt og fruktbar bare på solrike områder. Når belysningen er dårlig, mister fruktene deres søthet, og volumet av avlingen minsker betydelig. Trær er motstandsdyktige mot frost, men det er verdt å velge et rolig sted i hagen i nærheten av huset eller utvidelser.

At plantelene er bedre etablert, blir jorden befruktet med kompost-, kalium- eller fosfatadditiver.

Alycha tolererer dårlig vanning, så du bør unngå stagnasjon av fuktighet i bakken. Hvis du planter plantelegg på en liten ås, kan du unngå dette problemet. De mest behagelige jordtykkene er loamy eller sandaktig loam, men sorten er ikke spesielt koselig til bakken. Den første beskjæringen kan oppnås 2-3 år etter plantingen av plantene.

Related  Riktig fôring av stikkelsbær etter høsting

Regler for omsorg for en hage

MarmorplanterPlantering av arachi Mara og omsorg for trærne er ikke vanskelig, fordi anlegget er upretensiøst til klimatiske forhold. Vanning er moderat, i flere fuktighetsanlegg trenger bare en periode med tørke. Årlige prosedyrer inkluderer beskjæring av kronen, det skal gjøres om våren, før utseendet av nyrene. Alle grener er fjernet, unntatt unge sterke skudd.

utvalg Vilba som pollinatorArachi-varianten av Mara refererer til den selvfruktbare, det vil si, den trenger kryssbestøvning av andre varianter. De vanligste pollinatorene av kirsebærplomme mara er:

  • kirsebær plomme;
  • representanter for et vanlig vilt utvalg.

Hvis det ikke er mulighet for i tillegg å plante trær for pollinering, er det mulig å kjøpe en blanding for kunstig pollinering i spesialbutikker.

Video om arachia varianter Mara