De beste druevarianter på markedetVindyrkere med erfaring i å selge sine egne avlinger vet at det første som kjøperen er oppmerksom på, er utseendet på druene. Vakre bunter, bestående av mange store bær, er nødvendigvis de første til å tiltrekke seg en kjøper, og smakegenskaper blir evaluert litt senere. Søkeren kalles de beste druene for markedssortimentet bør gi denne typen innhøsting. Busker skal kunne motstå stabile og høye utbytter, gjennomgå minimal fare for forurensning med farlige sykdommer for kultur og tap av eggstokkene fra skadedyr. Takket være det pågående utvalgsprosjektet får vinavlerne alle de nye interessante varianter og former som etter tester ofte tilskuer anerkjente ledere i rangeringen av de beste druesorter.

Arkady Druer: Beskrivelse og bilde av sorten

Druer av ArkadySkapt av ukrainske oppdrettere fra krysset til Moldova og Kardinal Arkady i dag, er anerkjent som en av de beste druesorter i mange regioner i landet der vindyrking er utviklet. Sorten refererer til kantene og gir 115-120 dager etter begynnelsen av vekstsesongen.

Planten danner en sterk, moden vintre med et kraftig rotsystem og god overlevelse. Arcadia viser gjennomsnittsresultatet for resistens mot druesykdommer, for å beskytte vintreet fra mugg, to forebyggende behandlinger er nødvendig, og beskyttelse mot pulverformig mugg er nødvendig. Sorten tolererer frost til -21 ° C. Med fuktighetsdråper knekker det noen ganger i bær, noe som påvirker avlingenes kvalitet.

Som det fremgår av beskrivelsen og bildene, danner Arkady druer store, for det meste tette klynger som veier fra 0,5 til 2 kg. Formen på børstene er sylindrisk eller nær konisk. Ved en vekt på ca 15 gram bær kan dette markedet variere større enn 2,8 cm. Samtidig har bær en hjerteformet form og en vakker gulaktig eller hvit farge. Siden sorten er svært høy, kan fruktene ikke samle seg mye sukker, men med en liten surhet vil smaken av Arcadia ikke skuffe. Det er forfriskende, behagelig og lett, noe som føles spesielt godt når man spiser friske bær med en kjøttaktig konsistens.

Druer Kishmish Radiant

Druer Kishmish RadiantFrøfrie bær av mid-morning druer Kishmish Radiant er godt kjent for forbrukerne. Variasjonen er oppdrettet ved passering Moldova Cardinal druer og Sultana rosa, modnes den i 125-130 dager og er kjennetegnet ved høyt utbytte, å holde tritt med den middels eller kraftig voksende busk.

Kishmish Radiant avviger ikke høy frostmotstand og er utsatt for infeksjoner av denne kulturen. I denne typen krever oppmerksomhet dyrker, og med riktig pleie kompenserer det innsats gir store og mellom golden bær og rød-rosa rekke en lengde på 2,5 cm og veier 4 gram. Jeg har modne bær en tett konsistens og en muscat smak og aroma. Pensler av en av de beste druene til markedet når 40 cm lange og kan veie mer enn 600 gram. Høsten blir enkelt transportert og lagret i lang tid.

Beskrivelse og bilder av druer av Codreanka

Druer av CodreanqueIfølge bildet og beskrivelsen av druene kan Codreanka med rette betraktes som en av de mest interessante moderne varianter. Før modningen av bær av Kordyanko, hentet fra foreldrasorterne Marshalsky og Moldova, tar det fra 110 til 118 dager. Sorten danner et høyverdig høyverdig vintre, som er i stand til å motstå en masse store børster, veier fra 400 til 1500 gram.

Blant manglene knyttet til de beste druesorter er knusingen av bær, som du kan takle, ved hjelp av gibberellin, som får deg til å vokse bær og redusere antall bein i dem. Vanligvis er frukten av druer ca 3 cm lang og veier ca 7 gram preget av en tett blåaktig-violett fargestoff, tett kjøtt og umerkelig hud. På tiden for modning øker bæren ganske mye sukker, men de får en hyggelig smak, selv litt tidligere. Børster skal transporteres, lagres godt og ikke miste sine kvaliteter for lenge hvis de blir igjen på buskene.

Druer av Hadji Murat

Druer av Hadji MuratGrunnlaget for arbeidet med tadsjikiske forskere i oppdrett av Hadji Murat druer var variasjonen Zabalkansky og Muscat Hamburg. Som et resultat ble en av kandidatene til tittelen kåret til den beste druesort for markedet, og bærene modner i 125-135 dager på kraftige busker.

Druer Hadji Murat opplever frost ned til -22 ° С, men det føles bedre i et drivhus eller under vinterhyll. Fruktbærende skudd av denne variasjonen modner med 75% eller mer, opprettholder ekstremt store børster, veier fra 800 til 2500 gram og beholder sine egenskaper under lagring og transport. Sorten er høy avkastning, og har en tendens til å danne et stort antall eggstokker, for å sikre kvaliteten på bær, er det nødvendig å normalisere den fremtidige høsten.

Børster av Hadji Murat drue har en jevn konisk form og middels tetthet. Ripe ovale bær kan veie fra 15 til 25 gram, har en tett nesten svart farge, dekkes av et grått voksaktig belegg og har en anstendig smak.

Druer Pretty Woman

Druer Pretty WomanFor modning mørkrosa med en tett lilla spiss av vakre bær i druesorten, går Pretty Woman fra 110 til 110 dager. I Krasota, busker av middels høyde, godt modne fruktbærende skudd og til og med, veier ca 500-700 gram børste. Sorten viser en gjennomsnittlig motstand mot vanlige infeksjoner og skadedyr.

Bunter inneholder langstrakte, ca 3 cm lange og veier opptil 6 gram bær med god frisk smak, saftig og heller kjøttfull masse og knapt merkbar når de knekker skallet. Bær druer Ganske ved en overflod av fuktighet på et stadium av modning kan noen ganger bryte. Fruktene av denne sorten er ikke dårlig å få søthet, men de kan ikke konkurrere med smakens lysstyrke med varianter til personlig bruk.

Drue Monarch: foto og beskrivelse av sorten

Drue MonarchNår man velger de beste varianter for druer markedet, kan monarken tildeles gartnere og spesialister oppmerksomhet, siden den produserer store, 900 gram børster av høy kvalitet ved middels modningstid. Sorten viser høyt utbytte. Ett vintreet gir minst 7 kg friske bær av kommersiell kvalitet.

Ifølge bildet og beskrivelsen av druene har monarken en høy vekstkraft, god rotting av steggene og aldring av mer enn 65% av lengden på skuddene. Sorten er frosthard og viser høy og middels resistens mot kjente sykdommer i denne avlingen. Et karakteristisk trekk ved denne druen er de store, 20 gram ovale bærene med en vakker gul farge. Massen er saftig, men ikke en flytende konsistens og en fantastisk, rik smak. Etter modning, blir det på vintreet, børsten av Monark-druen, som i bildet og beskrivelsen, nesten ikke mister kvalitet, kan lagres og transporteres i lang tid.

Druer Galahad

Druer GalahadEkstremt tidlig hybrid druer Galahad på territoriet til Krasnodar-regionen og andre områder av vindyrking høste avkastning for de siste 95-100 dager etter starten av vekstsesongen. Rank drue plantesorter for bedre markeds fått takket være den høyeste smak, god styrke vekst busker, muligheten til å tilbringe vinteren i temperaturer ned til -25 ° C, samt verdig oppmerksomhet motstand mot skadelig sopp og råte.

Druer gir en vakker masse på opptil 1,1 kg, gjennomsnittlig tetthet av koniske bunter. Gjennomsnittlig lengde på ovale, store gule bær er 2,6 cm. Vekten av kjøttfull med en behagelig konsistens og søte bær kommer til 12 gram.

Bilder og beskrivelse av druer Super-ekstra

Druer av Super-ExtrasHybriden av den tidlige modenhetsperioden oppnådd av E. Pavlovsky gir et utbytte på 100-110 dager etter utseendet av de første blader. Ved utgangen av juli, på de høyvoksende buskene i Super-Extras-druene, kan du se store, opptil 1,5 kg av vekt, middels loam. Sorten er høy avkastning, så vitenskapsmannen må håndtere normaliseringen av eggstokken og blomsten.

Ifølge beskrivelsen og bildene av druene består Super-Extra børster av oval eller ovale store bær som veier 7-8 gram. Fargen på bærene er hvit eller lys rav. Bærene får veldig fort søthet, deres masse er behagelig, tett med tilstrekkelig mengde juice.

Druer er ikke dårlige mot sykdommer og vinterfrost. Børster etter høsting kan transporteres og lagres, den eneste ulempen er variasjonen av bærene i gjengen.

Druer Fourchette

Druer FourchetteFurshetny druer bærer frukt etter 115-125 dager etter begynnelsen av vegetasjonen blir avlet i Ukraina av oppdretter V.V. Zagorulko fra Kuban-sorten og Zaporozhye-gave. Ifølge dataene som er oppnådd av vinavlere som allerede er kjent med disse druene, har Furshetny en gjennomsnittlig motstand mot soppanfall og dvalemodus med en temperatur på -22 ° C. Kraftige busker av denne arten danner aktivt skudd, nesten fullstendig modning om høsten.

Pensler på buskene dannet tett, i form nærmere den sylindriske. Vekten av en gjeng bestående av ovale bær som veier opptil 16 gram, fra 600 til 800 gram. Lengden på en separat bær er ca. 3,5 cm, fargen er mørk, rødbrun med et uttalt voksagtigt belegg. En av de beste druesorter har en fantastisk smak med noter av rosiner og moden mulberry.

På beskrivelsen av druesorten Furshetny bekjentskap med de beste varianter for markedet slutter ikke. Les artikkelen om de beste druevarianter til salgs. Vi håper at vårt utvalg vil hjelpe deg med å velge og dyrke druer til salgs.

Video om de beste druesorter