mixer med vattenvärmareI listan över hushållsuppgifter är tvätten i första hand. Men många av oss försöker undvika detta yrke, särskilt i frånvaro av varmt vatten. Oftast med ett sådant problem inför sommarboende, när husen inte är utrustade med centralvärme.

Det är emellertid inte nödvändigt att tortera händerna med isigt vatten. Den ögonblickliga kranen kan ta vattnet till en temperatur på 60 grader på bara 2-3 sekunder med hjälp av ett speciellt värmeelement.

I hushållsaffärer kan du enkelt hitta en elektrisk varmvattenberedare för en sommarstuga. En av de största fördelarna med denna produkt är kompakta dimensioner, till skillnad från skrymmande pannor som bokstavligen “äter” inte bara elektricitet utan även ledigt utrymme i rummet.

vattenvärmare i online-butikenDen momentana kranen har en enkel temperaturkontroll, som även ett barn kan hantera, och ger alltid färskt vatten. Enheten är lämplig för alla skal, och installationen kräver inte speciella färdigheter eller närvaro av professionell VVS. Dessutom lovar tillverkare av kompakta värmare en ekonomisk strömförbrukning – minsta effekten är 3 kW. Kranens tut roterar 360 grader.

vattenvärmare för aliexpressI ryska stormarknader och onlinebutiker beror priserna på momentana kranar på kapacitet – i genomsnitt 2000 till 4000 rubel. Många sommarbefolkningar föredrar att inte betala och beställa mixers på AliExpress webbplats, där en mirakel enhet kostar omkring 1500 rubel med rabatt. Skillnaden är liten, men med tanke på den fria leveransen finns det fortfarande en fångst.

En mixer med ett värmeelement från Kina avger också varmt vatten efter tre sekunder och håller temperaturen i 30 minuter. Rostfria delar garanterar produktens hållbarhet. Ledningens längd är 1,5 meter.snabb uppvärmning av vatten

Recensioner notera en liten egenskap av enheten: ju lägre huvudet är, desto högre temperatur. Det visar sig att mixern är idealisk för ett lantkök, men för att installera det, till exempel, i badrummet är inte meningsfullt. Den ljusa LED-displayen visar den verkliga vattentemperaturen, i uppsättningen finns en instruktion på ryska.

Vrid kranen och justera temperaturenLåt oss prata om bristerna. Vissa kunder har skadats under transporten av produkten (temperaturomkopplaren är bruten), vilket indikerar otillräcklig materialstyrka. Kanske är detta den enda “minus” -blandaren. Mer än hälften av recensionerna på AliExpress är positiva, så en kran med värmeelement för en dacha kan säkert rekommenderas att beställa direkt från Kina.

Related  Netto grönsaksplåster – plantering för odling av grönsaker från Kina