båg trimmerLök är en hälsosam grönsak som innehåller mycket vitaminer. Det läggs till både sallader och garneringar. Bowälskare kan helt enkelt äta det hela.

Men det största problemet med lök skär. När löken skärs, släpper den ut en speciell substans, på grund av vilken en person börjar vattna ögon. Därför är det mycket svårt att skära löken mycket smidigt, eftersom du med varje rörelse vill avsluta dessa torturer så snart som möjligt. Hur slutar du att klippa lök i stora bitar?

idealisk skärningDet finns en speciell enhet som gör det lättare att skära lök. Funktionen är väldigt enkel – behåll bara bögen, och de speciella tänderna styr kniven för perfekt skivning. Således erhålles varje lökkrets en bredd. Stora bitar kan helt enkelt inte fungera med en sådan universell hållare.

Fördelar med en båghållare:

  1. Enkelhet. Du behöver inte lida längre och vrida glödlampan varje gång och sköta den bekvämt. Ett speciellt handtag gör det bekvämt att hålla enheten utan ansträngning.
  2. Speed. Du kan klippa glödlampan så snabbt att ögonen inte ens har tid att börja vatten.
  3. Renhet. För att rengöra hållaren är det tillräckligt att skölja det med vatten. Dessutom kan den tvättas i diskmaskinen.
  4. Mångsidighet. Enheten passar inte bara för lök, men också för andra grönsaker. Den kan användas även för att skära kött.
  5. Säkerhet. Tänderna tillåter inte kniven att glida, och fingrarna är långt ifrån det, så några snitt är uteslutna.

Praktiska praktiska sakerEn lökhållare är en bra sak, men hur mycket kostar det? Online-butiker i Ryssland och Ukraina erbjuder denna enhet för 536 rubel. Denna mängd är för dyr för en vanlig innehavare. Det motverkar någon önskan att köpa den här enheten.enhet i nätbutiken

Related  Integrerat säkerhetssystem för stugor från Kina

Men på AliExpress-platsen kan en hållare för skärande lök köpas till 60 rubel. Detta är nästan 8 gånger billigare än i hemmamarknaden. För ett sådant pris är det verkligen möjligt att köpa en hållare för skärning av lök.

anpassning till AliExpressEgenskaper för hållaren för skärningslök:

  • tänder av material – rostfritt stål;
  • hållare material – plast;
  • färg – vit, orange, blå.

Således är det bäst att beställa en skålhållare direkt från en kinesisk tillverkare. Där kommer enheten att kosta flera gånger billigare än den inhemska tillverkaren.