te teTe är en utsökt och hälsosam dryck. Men många av honom vägrar att använda kaffe, för ständigt flytande teblad är helt enkelt irriterande. På grund av dem är det praktiskt taget omöjligt att njuta av denna läckra och doftande drink. Det är dock mycket enkelt att lösa detta problem: det är nödvändigt att köpa en sil för att brygga te.

En tepott för te Mr.Tea är en figur av en liten man. Den består av två halvor: en av dem är fäst på koppen och den andra innehåller teblad. Hans händer är böjda på ett speciellt sätt, vilket gör att du kan fixa den lilla mannen på koppen ordentligt. Från sidan verkar det som att han bara tar ett varmt bad.

ursprungliga tefiltretSikten täcker de små hålen, så att även de minsta tebladen inte hindrar dig från att njuta av en utsökt drink.

Använd en sil för att brygga Mr.Tea te är ganska enkelt. Det är nödvändigt att fylla tebladen i en av de små manens delar, koppla ihop halvorna och fixera silen på koppen. Därefter kan du lägga till vatten. Och när te bryggs kan du få en liten man från koppen.

Användning reglerar tefiltretFördelar med en sil för att brygga te:

  1. Enkelhet. En sil i form av en liten man är väldigt lätt att använda.
  2. Kompakthet. Eftersom silen är väldigt liten tar det inte mycket utrymme.
  3. Renhet. För att rengöra silen, skölj den helt enkelt med vatten. Dessutom är den helt städad i diskmaskinen.
  4. Anpassad design. Med en sådan ovanlig sik vill du dricka te om och om igen.

brygg te i en silEn tea booster för te Mr.Tea borde vara för alla älskare av denna doftande och läckra dryck. Men hur mycket kostar det? I ukrainska och ryska nätbutiker kan denna produkt köpas för 490 rubel. Priset är inte det minsta för en sådan produkt.Te sil i online-butiken

Men på sidan av Aliexpress kan tefilen Mr.Tea köpas för endast 80 rubel. Detta pris är nästan 6 mindre än det pris som den inhemska tillverkaren har angivit.Te sil för aliexpress

Karakteristika för en te brygger Mr.Tea:

  • Material – Silikon;
  • höjd – 12 cm;
  • färg – grå och vit.

produkt lätt att rengöraTeebryggaren Mr.Tea borde således beställas endast direkt från en kinesisk tillverkare. Annars måste vi betala för mycket, även om egenskaperna hos de kinesiska och inhemska produkterna är helt annorlunda.