borsta potatisarnaUng potatis är älskad av alla, både vuxna och barn. Det är ganska gott och friskt. Vissa landladies skakar inte ens och lagar mat med det, men inte alla kan bestämma sig för ett sådant experiment.

För att rensa några kilo unga potatis, måste de svettas. Många älskarinnor hittade en väg ut. De använder för en snabb rengöringssvamp för redskap, en rostfri tvättduk och jämn sand. Men tillverkarna erbjöd sig att använda en speciell pensel för grönsaker.

min morötterPensel för grönsaker gör att du snabbt kan rengöra de unga potatiserna från huden. Dessutom möjliggör en sådan anordning flera gånger tvätten av alla frukter och grönsaker.

Att använda en speciell borste är ganska enkel. Det är nödvändigt att gnugga grönsaken under olika strömmar från olika håll. Efter några rörelser kommer de unga potatiserna att vara rena. Sedan sköljs apparaten helt enkelt med vatten.

Kinesiska borstar i köketDessutom gör borstmaterialet det möjligt att använda dem som en klibb. Du kan enkelt överföra tallriken med en varm maträtt. Tack vare en speciell enhet på händerna kommer det inga brännskador.

Fördelar med penslar för grönsaker:

  1. Enkelhet. Under användningen av borsten kommer det inga svårigheter.
  2. Speed. På bara några minuter kan du rensa flera kilo unga potatisar.
  3. Mångsidighet. Pensel för grönsaker finns många användningsområden.
  4. Säkerhet. Borsten skyddar dina händer mot brännskador.

bekväm och praktisk anpassningMen hur mycket kostar en sådan universell enhet? I internetbutiker i Ukraina och Ryssland kan en pensel för grönsaker köpas för 355 rubel. Ganska dyrt för en sak. Men i köket behöver du inte en borste, så det här alternativet passar inte.grönsakspensel i nätbutiken

Related  Mats för grillning och ugnar, gjorda i Kina

Men på sidan av Aliexpress säljs penseln till grönsaker för 44 rubel. Detta pris är mycket lämpligt för den här enheten. Dessutom är det flera gånger lägre än det som hölls av den inhemska tillverkaren. För priset på platsen för Aliexpress kan du köpa så många som 8 penslar för grönsaker. Spara är uppenbart.vegetabilisk borste för aliexpress

Egenskaper hos kinesiska grönsaker penslar:

  • material – plast;
  • längd – 120 cm;
  • färg – orange, grön, blå, rosa.

För att köpa en pensel för grönsaker, använd webbplatsen Aliexpress. Den kinesiska tillverkaren erbjuder ett bra pris, till skillnad från den inhemska. Men egenskaperna hos varorna är inte annorlunda.