Mikrovågsugn för mikrovågsugnChips är ett gott men skadligt mellanmål. Därför gör många hemmafruar hemlagade chips, där det definitivt finns inga skadliga ingredienser. Men de visar sig inte alltid vara lika tunna, och för mycket olja används för matlagning, vilket inte är särskilt användbart.

Emellertid kan dessa problem lösas genom enkel anpassning. Mikrovågsugnen är en tallrik med speciella slitsar för varje skiva potatis. Tack vare detta kommer skivorna inte hålla fast vid varandra och kommer att vara helt stekta.

matlagningsflisChipsnitsa är väldigt lätt att använda. Först måste du skära potatisarna i tunna skivor på en speciell enhet som ingår i satsen. Därefter måste du placera varje skiva i ett separat fack och lägg det i mikrovågsugnen i några minuter. Efter att tiden har gått, ska chipsen överföras till en skål och sprinklas omedelbart med kryddor. Du kan använda några kryddor. Som du kan se använder dessa husflisor inte alls olja.

Fördelar med en chip maker för mikrovågsugn:

  1. Enkelhet. För att göra marker måste du utföra några grundläggande steg.
  2. Speed. Behöver inte skära potatisarna i timmar och vänta så länge hela partiet brinner.
  3. Mångsidighet. På samma sätt kan du laga inte bara potatis, utan också courgette, gurka och jämn äppelflis.
  4. Ingen skada på hälsa och form. På grund av den fullständiga bristen på olja kommer dessa chips bara att ge nöje.

matlagningsflis för en mikrovågsugnChipsnitsa borde vara för alla älskare av läckra mellanmål, men vad är priset för det? I ryska och ukrainska nätbutiker kostar denna produkt 600 rubel. Ganska billigt, eftersom du inte längre behöver ständigt köpa chips.chip shop i nätbutiken

Men platsen för Aliexpress erbjuder samma chipset för endast 415 rubel. För ett sådant pris är det verkligen värt att köpa den här universella enheten.Chipsnitsa för aliexpress

Kännetecken för den kinesiska chipsetten:

  • material – värmebeständig plast;
  • Satsen innehåller en chipper, en kniv för tunna skivor, en potatishållare under skärningen;
  • färg – vit med gul;
  • Diametern på chipsetet är 20 cm.

hemlagad chipsDet är således nödvändigt att endast beställa en universell chipset för en mikrovågsugn från en kinesisk tillverkare. När allt kommer omkring är hans föreslagna pris mycket mindre än priset för den inhemska tillverkaren.