Bulgariska från KinaI vardagen för en skicklig hantverkare kommer det alltid att finnas 1000 och 1 fall. Ofta behöver något skäras eller poleras. Det hårda materialet kan bearbetas med Bort BWS-1200U-SR vinkelslipmaskinen, vilket är en hitta för hemmaprofessorn. Om en man kan göra en självständig arbetsplats självständigt, så är det för familjen ett ovärderligt bidrag. Den bästa medarbetaren är dock den som följer säkerhetsmetoderna. Tyvärr är det skrivet i självförsörjande blod.

Använd ett ansiktsskydd eller glasögon när du arbetar med USM. Håll verktyget med båda händerna, inte en.

Tekniska specifikationer

reducerare av bulgariskaKapacitetspotentialen i den bulgariska reduceraren förenklar arbetet betydligt. Bort-modellen är utrustad med en kraftfull motor på 1.200 watt. Tack vare dessa egenskaper fungerar kvarnen längre och behöver mycket mer tid att överhettas. En sådan uthållighet hos verktyget gör att mästaren snabbt kan skära eller polera:

  • träd;
  • betong;
  • sten;
  • plast;
  • metall.

Reduktionen av denna teknik är flera gånger större än borrkraften. Bulgarien skapades speciellt för att utföra tunga laster. Med en sådan energibesparing vid bearbetning av fasta material är motorn inte förtjust att brinna och lagret – att bryta. Detta händer ofta med en borr under slipning.

Körning, hastighet och mjukstart

skiva bulgariskaI detta spänningsområde kan endast små skivor med en diameter på upp till 125 mm drivas. Stor utrustning, det drar inte bara. Reduktorn spinner axeln upp till 11 tusen varv per minut (tomgång). Ofta leder detta till skarp ryckning när den slås på. Bulgariska från Kina på jobbetMen i Bulgarsk Bort BWS-1200U-SR är mjukstartfunktionen försedd, vilket innebär att skivan rullas av gradvis (strömmen kommer endast med ökande hastighet). Ändå börja inte efter att ha klippts omedelbart (du behöver 5-10 sekunder) för att börja klippa, för att inte förstöra öronen eller arbetsytan.

Kontrollera närvaron av en smidig start kan vara enligt följande: Om du slår på bulgarierna arbetar tyst och “hoppar inte” i hans händer, så är det.

Hastighetskontroll

bulgariska kontrollknappenEtt speciellt system integrerat i slipmaskinen är ansvarig för att bibehålla den optimala hastigheten hos slipskivorna. Så mästaren kan välja den mest fördelaktiga hastigheten för olika aktiviteter: polering eller slipning. Som ett resultat beror cirkelns hastighet på arbetets typ och inte på lasten. En användbar funktion är att låsa på / av-knappen. personlig skyddsutrustningEftersom startknappen är bred kan specialisten arbeta även med handskar.

skyddskåpaAtt arbeta med en sten måste du bära skyddsutrustning, eftersom det här är ett mycket oförutsägbart material. Dessutom bör man skydda sina andningsorgan genom att utföra slipningsarbete.

Du kan köpa en vinkelslip Bort BWS-1200U-SR på hemsidan “AliExpress” direkt från Kina för 2,874 rubel.bulgariska på Aliexpress I vanliga butiker kostar det mer än 3.200 rubel.bulgaren i Rysslands butik I internetbutiker i Ryssland.Bulgarien i Rysslands webbutik I nätbutiker i Ukraina.bulgariska i online-butiker i Ukraina