tårta design på ett stativDekoration av kakor är ganska komplicerat. Det måste trots allt vara täckt med ett jämnt lager av glasyr och rita ett idealiskt mönster. Du måste springa runt bordet hela tiden för att skapa en riktigt perfekt tårta.

Därför är marknaden idag i stor efterfrågan en roterande tårstativ. Det gör att du snabbt kan vända kakan i vilken riktning som helst tack vare det inbyggda lagret. En sådan anpassning bör vara för varje konditor, som vill skapa en unik efterrätt.

roterande tårta ställningDessutom kan du på ett roterande stativ inte bara dekorera tårtan utan även servera den på bordet. En sådan presentation med dessertens rotation kommer endast att värma upp varje gästs aptit. Dessutom behöver du inte längre leta efter en lämplig storlek.

göra kakan enkelt och enkeltFördelar med en roterande tårta:

 1. Enkelhet. Allt du behöver göra är att helt enkelt vrida stället. Det finns inget behov av att göra några andra åtgärder.
 2. Speed. Stativet roterar ganska snabbt i vilken riktning som helst.
 3. Styrka. Denna enhet klarar tålighet. På grund av den tillräckliga vikten tippar stativet inte under dekoration.
 4. Mångsidighet. Eftersom de flesta kakor är gjorda är stativet skapat i samma form. Dessutom är den här enheten lämplig för heminredning, såväl som professionell.
 5. Kompakthet. En roterande tårstativ tar inte upp mycket utrymme i köket.
 6. Renhet. Efter arbetet måste stativet sköljas under rinnande vatten.

Praktisk tårtaEtt spinnande kakestativ ska vara för varje älskarinna som arbetar med att baka och dekorera kakor. Men det finns en fråga: hur mycket kostar det? I nätbutiker i Ukraina och Ryssland säljs enheten för 680 rubel. Ganska dyrt pris.tårta i butik

Men på webbplatsen Aliexpress kommer samma stativ att kosta bara 129 rubel. Detta pris är idealiskt för denna produkt. Det är trots allt nästan 5 gånger mindre än det som krävs av den inhemska tillverkaren.tårta står för Aliexpress

Egenskaper hos en roterande tårta ställning:

 • material – mat plast;
 • diameter – 28 cm;
 • höjd – 8 cm;
 • färg – vit;
 • form – rund.

Som du kan se är det bäst att beställa en roterande tårta på Alyexpress hemsida. De kinesiska varorna skiljer sig trots allt från den inhemska endast till priset.