belysning i lusthusetLjuskransar är oftast förknippade med nyårssemestern. Siffror av rådjur, stjärnor och skimrande regn kommer utan tvekan att vara mer lämpliga för vintersäsongen. Men designers tror att lusthuset eller en öppen veranda i lantgården kan också dekoreras med lätta element.

På varma sommarkvällar samlas hela familjen på ett stort matbord för att diskutera de senaste nyheterna, planerna för de kommande dagarna, eller bara spela brädspel.en krans av fjärilar i trädgården

Idealiska dacha sittplatser saknar inte bara mysighet, för skapandet av vilka passar perfekt roliga “stickade” bollar, färgglada ljus, fladdrande fjärilar och ömma rosor.

I storheten på Internet kan du enkelt hitta lämpliga lampor för beskrivning. Ofta i butiker kan man se kransar som arbetar på solpaneler. Elementet med batteriet är installerat i den “soliga” platsen på platsen.

kransbollar på ett solbatteriKabelns längd är som regel från 12 till 22 meter, så färgglada fjärilar eller sländor kan du dekorera pergola, veranda eller räcken på verandan.

Den största fördelen med en trädgårdskrans är avsaknaden av elförbrukning. Dekorativa lampor kräver inte särskild kontroll eller vård av ägaren. Inga väderförhållanden påverkar sommarlampans prestanda utan kabeldragning.

en krans i en onlinebutikDen enklaste kransen för en soldriven trädgård i en inhemsk webbutik kostar 1500-2000 rubel. Liknande produkter på hemsidan AliExpress vinna i pris, men är sämre i kvalitet.

Garland bollar på AlyexpressDe största bristerna i kransar från Kina: en liten trådlängd och en blygsam modifikation. Sommarljus arbetar med hjälp av vanliga batterier. Komplett med färgglada fjärilar (40 rubel för 1 st.) Levereras med LR1130-batterier, och för en bukett med flerfärgade rosor eller “stickade” pärlor är det nödvändigt att köpa vanliga AA-batterier i förväg.

Fjärilar på AliexpressOvanstående nackdelar kompenseras av ett lågt pris – i genomsnitt 300 rubel per föremål. Köparens recensioner markerar varans fullständiga överensstämmelse med beskrivningen, den värdiga kvaliteten på prestanda och till och med tillgången på reservljuselement, men också utan äktenskap gör det naturligtvis inte heller. Ibland, på grund av dålig förpackning deformeras dekorativa element, och enskilda glödlampor fungerar inte.

Related  Roterande stativ för dekoration av kakor från Kina

Trädgårdsskenor, köpta på AliExpress, kan inte installeras utomhus på grund av risken för skador på kontakterna med vatten. Köparna är överens om att dekorativa lampor från Kina med konstant användning är osannolikt att hålla längre än en säsong.