cypress från kinesiska frönCypress är ett populärt urval av prydnadsväxter i vintergröna träd som ofta planteras i trädgården och runt om i stället för att skapa ett naturligt staket. Den normala livsmiljön hos ett sådant träd är det varma klimatet i länderna på den sydamerikanska kontinenten. Trots detta används cypress mycket ofta av markägare i Ryssland.

cypress frönInnan plantering av frön i marken bör de grodas i hushålls- eller växthusförhållanden. För att göra detta kan du använda speciella formulär för såddplantor. Växtpannor bör vara omedelbart efter solens marsdagar. Det är också viktigt att köpa kvalitetsfrön, varav de flesta är garanterade att gro och blir resistenta mot små temperaturförändringar som uppträder under vårsäsongen.

Cypressfrön på aliexpressDu kan köpa frön från god kvalitet på det berömda AliExpress. Denna del med cypressfrön har högsta betyg från köpare och det mest budgeterade priset bland säljare av en liknande produkt på webbplatsen. Detta indikerar att du är garanterad att få exakt frön av cypress, som lätt kan planteras i din sommarstuga.

cypress plantskolaSäljaren ger flera bilder av hur träden kommer att se efter att de har vård:

liten cypressSom säljaren påpekar, faller blomningen av denna cypress på sommartiden på året. Träd kan också rengöra luftbrunnen.

Kostnaden för partiet är 25 rubel. För denna mängd får du ett paket frön. Tillverkaren anger inte exakt antal frön, men enligt köparens recensioner innehåller detta paket 25 stycken frön.

cypress saplingsLeverans till Ryssland är gratis och utförs från centrallagret i en butik i Kina. Ungefärlig ankomsttid för paketet till köparen är 35-58 dagar. Spårnumret spåras inte.

När det gäller priserna på cypressfrön i CIS-länderna, kan de köpas i genomsnitt för 21 rubel – 50 stycken i Ukraina.cypress frön i ochorod-ua

I Ryssland kostar 0,05 gram frön 48 rubel. Som regel garanterar inhemska leverantörer en inte så hög andel av växtspritning (65-70 procent).cypressfrön i fröspost-en

Trots det faktum att priset på mycket kinesiskt avkok är något större är andelen likhet med sina frön högre (från 75 procent). Den uppenbara nackdelen med att köpa varor i Kina är leveranstiden – det är inte alltid bekvämt att vänta 2 månader eller mer.

På vintern, använd speciella skyddsglasögon. Utan dem kan cypress inte överleva på vintern.

Vi köper en cypress i ryska plantskolor – video