vågig kniv för vacker skärningIngen gillar rutinen. Detta gäller näring. Om en person äter en maträtt varje dag blir det så tråkigt. Men om du dekorera det på något sätt annorlunda, skära även huvudingredienserna annorlunda, då kommer samma skål igen att orsaka en aldrig tidigare skådad aptit.

Men det är svårt att skära ut några mönster med en vanlig kniv. Därför kommer en speciell vågkniv till räddningen. Han kan skära alla grönsaker med en våg. Således blir den vanligaste salladen eller till och med stekt potatis ett verkligt konstverk.

Fördelar med en vågig kniv:

  1. Enkelhet. En vågig kniv kan också användas som vanligt.
  2. Speed. Inom några minuter kan enheten skära ett kilo grönsaker med en ovanlig våg.
  3. Mångsidighet. Kniven kan användas för att skära alla grönsaker och frukter.
  4. Besparingar. Eftersom kniven är gjord i form av en våg, behöver du inte sträva efter att uppnå en ovanlig form. Tack vare detta kommer inte en enda bit av produkten att flyga in i soptunnan, för det kommer inte att vara några krökta bitar.
  5. Godhet. En vågig kniv kan enkelt och snabbt skäras i tunna och tjocka bitar.

ovanlig skivning av grönsakerHuvudfrågan kvarstår: hur mycket kostar en sådan ovanlig enhet? I nätbutiker i Ukraina och Ryssland kan du köpa en vågig kniv för endast 90 rubel. Priset är riktigt bra.kniv vågig i onlinebutiken

Men på AliExpress hemsida kostar samma kniv 68 rubel. Endast 22 rubel mindre.kniv vågig på aliexpress

Egenskaper hos en vågig kniv:

  • bladmaterial – rostfritt stål;
  • Handtagets material – plast;
  • längden på bladet – 9,5 cm;
  • bladets bredd – 5,5 cm;
  • handtaget är rött.

skivar potatis vackertEftersom skillnaden i pris är liten kan du säkert beställa både på kinesiska och i hemmamarknaden. Dessutom är egenskaperna hos produkten inte annorlunda.