vi renser korn raskt og enkeltKorn er et nyttig produkt som du kan spise både om vinteren og om sommeren. Det brukes til å forberede mange retter, inkludert salater og side retter. Imidlertid er bruken av mais i cob ikke veldig praktisk, og prosessen med å rense kornet fra cob tar for mye tid.

vi renser kornkornDerfor var det ikke så lenge siden i markedet en håndcrumbled (rengjøringsenhet), som lar deg raskt kutte mais fra kornkornet. Hun bruker et skarpt blad, som klare å klare sin oppgave. Et kuttet korn kan brukes til å tilberede forskjellige retter. Du kan til og med mothball slik korn for vinteren, for ikke å kjøpe i butikken.

Bruk en enhet for å rengjøre mais er veldig enkel. Først må du lage mat mais. Etter matlagingen skal vegetabilsken avkjøles litt, for ikke å brenne under rengjøring av kål fra kornene. Legg deretter maisnålen vertikalt i en stor bolle. På begynnelsen av cob må du sette på en håndkryp og forsiktig skyve den ned, senke enheten ned. Når all cob er rengjort, trenger du bare å helle kornene i platen.

Håndholdt unik enhetFordeler med maisrensningsanordningen:

  1. Enkelhet. I en bevegelse kan du rengjøre hele kornkroppen.
  2. Speed. Om noen få minutter kan du kutte alle kornene fra noen få kilo maiskolber.
  3. Renhet. Kutte korn må ikke samles inn i kjøkkenet, da de er pent montert inne i apparatet.

Håndkrosset mais er en nyttig enhet som bør være i hvert kjøkken. Men hvor mye koster det? I nettbutikker i Ukraina og Russland kan du kjøpe denne enheten til 498 rubler. Det ser ut til å være billig.håndkrosset mais i nettbutikken

På nettsiden til AliExpress kan maisrensemaskinen kjøpes for bare 166 rubler. Dette er nøyaktig 3 ganger billigere enn beløpet som tilbys av den innenlandske produsenten.maisrenser for aliexpress

Related  Utmerket kjøp av sitruskniv fra Kina

Kjennetegn ved kinesisk håndkrosset mais:

  • bladmateriale – rustfritt stål;
  • Materiale av kroppen – plast;
  • diameter – 12 cm;
  • høyde – 5 cm;
  • Kornkapasitet – 200 gram;
  • fargen er oransje og gjennomsiktig.

Enheten til den manuelle enheten for rensing av maisSom du kan se, er det best å bestille en manuell enhet for rengjøring av mais fra en kinesisk produsent. Prisene er alltid flere ganger lavere enn de som tilbys av den innenlandske produsenten. Og egenskapene til produktet er praktisk talt det samme.