te teTe er en velsmakende og sunn drink. Men mange av dem nekter å bruke kaffe, fordi stadig flytende teblader er ganske enkelt irriterende. På grunn av dem er det praktisk talt umulig å nyte denne smakfulle og velduftende drikke. Det er imidlertid veldig enkelt å løse dette problemet: det er nødvendig å kjøpe en sil for brewing te.

En tepotte for te Mr.Tea er en figur av en liten mann. Den består av to halvdeler: en av dem er festet til koppen, og den andre inneholder teeblader. Hans hender er bøyd på en spesiell måte, som gjør at du kan fikse den lille mannen på koppen. Fra siden ser det ut til at han bare tar et varmt bad.

original tefilmSikten dekker de små hullene, slik at selv de minste tebladene ikke hindrer deg i å nyte en deilig drink.

Bruk en sil for brewing Mr.Tea te er ganske enkel. Det er nødvendig å fylle tebladene i en av delene av den lille mannen, koble halvdelene og fest silen på koppen. Deretter kan du legge til vann. Og når te brygges, kan du få en liten mann fra koppen.

bruk regler te silFordeler med en sil for brewing te:

  1. Enkelhet. En sil i form av en liten mann er veldig enkel å bruke.
  2. Kompakthet. Siden silen er veldig liten, vil den ikke ta opp mye plass.
  3. Renhet. For å rengjøre silen, skyll den bare med vann. I tillegg er den helt rengjort i oppvaskmaskinen.
  4. Egendefinert design. Med en så uvanlig sikt vil du drikke te igjen og igjen.

bryg te i en silEn te-booster for te Mr.Tea burde være for hver elsker av denne duftende og deilige drikke. Men hvor mye koster det? I ukrainske og russiske nettbutikker kan dette produktet kjøpes for 490 rubler. Prisen er ikke den minste for et slikt produkt.Teserviet i nettbutikken

Men på siden av AliExpress, kan tefilen Mr.Tea kjøpes for bare 80 rubler. Denne prisen er nesten 6 mindre enn prisen som den innenlandske produsenten har spesifisert.Teservise for aliexpress

Kjennetegn ved tebrygger Mr.Tea:

  • materiale – silikon;
  • høyde – 12 cm;
  • farge – grå og hvit.

Produktet er lett å rengjøreDermed bør tebrygger Mr.Tea bestilles kun direkte fra en kinesisk produsent. Ellers må vi betale for mye, selv om egenskapene til de kinesiske og innenlandske produktene er helt forskjellige.