frøplanteForberedelse for sommersesongen begynner i mars. Fans av ferske grønnsaker vokst i sin egen hage begynner gradvis å hente frø og forberede seg på å ta vare på plantene.

Hvis du først bestemte deg for å dyrke søte paprika, tomater eller agurker, vær sikker på å studere anbefalingene fra spesialister. Hovedbetingelsen for vellykket planteliv er varme. En typisk feil hos en nybegynner er plassering av en beholder med frøplanter på vinduskarmen, der etter en varmeavbrudd kan temperaturen være enda lavere enn i en leilighet.varm mat til frøplanter

Hvis du har visse ferdigheter, kan du lage en enhet for oppvarming av rotsystemet selv eller kjøpe en spesiell “varm” matte i nettbutikken. Dette husholdningsapparatet er etterspurt på grunn av sin allsidighet. I høst, ved hjelp av en infrarød mat, kan du tørke frukt, om vinteren, legg skoene dine på plass etter en lang tur, og på våren vokser du vakre planter.mat i nettbutikken

Utenfor er produktet dekket med et vanntett materiale som er lett å rengjøre med støvsuger eller børste. Lengden på kabelen er 1 meter, strøm – 25 watt. Temperaturkontroll er ikke gitt.

Kostnaden for en varmeapparat for frøplanter i russiske nettbutikker er fra 700 til 1000 rubler. På handelsplattformen presenterte AliExpress også “varme” matter, hvor parametrene har minimal forskjell. For eksempel er strømmen til enheten 18 W, og lengden på ledningen er 1,85 meter.

godt resultat av søknadKjøpere bemerker at når du bruker et teppe med infrarødt element, vokser frøene 25-40% raskere på grunn av direkte oppvarming av jorda. Produktet fra Middle Kingdom utfører perfekt sine funksjoner, og har heller ingen ubehagelig lukt. I tillegg vil den økonomiske oppvarmingen av planter ikke praktisk talt påvirke strømforbruket.

friske planteneVed bruk av en pre-frøvarmer anbefaler selger to enkle regler:

  1. Ikke fordyp produktet i vann eller annen væske.
  2. Ikke installer den i nærheten av varmeapparater og isolasjonsmaterialer.

mat for aliexpressPå AliExpress nettsted er kostnaden for en “varm” teppe omtrent 1100 rubler. Dette er litt dyrere enn i innenlandske nettbutikker, så noen kjøpere anbefaler ikke å bruke tid på å vente på en pakke fra Kina, og foreta en bestilling snart.