Vi renser mandarin med en kniv for rensing av sitrusfrukterMed rensing av sitrusfrukter er det alltid problemer. For eksempel er det ganske vanskelig å fjerne huden fra en appelsin uten å skade oransje selv. Konstant er det nødvendig på en eller annen måte å bekrefte, oppfinne ulike måter å forsiktig rense frukten fra skallet.

Dette problemet forsvinner imidlertid hvis du kjøper en spesiell kniv for sitrus. Det gir deg mulighet til å kutte huden forsiktig fra frukten uten å skade frukten selv. Nå kan selv kalk og sitron rengjøres så raskt og enkelt som vanlige mandariner.

praktisk og enkel bruk av knivenBruk en kniv for sitrus er enkel nok. Det er nødvendig å sette tommelen i en spesiell ring på kniven. Og den serverende delen skal forsiktig kutte huden. Den lille størrelsen på kniven tillater ikke å trenge for dypt, slik at frukten forblir intakt. Det er nødvendig å lage noen få kutt, og deretter bare avfelle frukten, som med mandarinand.

vi rengjør mandarin raskt og enkeltFordeler med kniven for sitrus:

  1. Enkelhet. Noen få enkle bevegelser – og oransje er skrelt.
  2. Speed. Et par minutter kan du rense noen appelsiner.
  3. Allsidighet. Kniven passer for alle sitrusprodukter.
  4. Renhet. Etter bruk, rengjør bare kniven.
  5. Kompakthet. Sitruskniven tar ikke for mye tid.
  6. Sikkerhet. Knivpunktet er laget av plast og er designet kun for skallet av sitrusfrukter, så det er vanskelig for dem å bli skadet.
  7. Egnet størrelse. På grunn av den store størrelsen på ringen, som du burde holde kniven på, kan denne enheten brukes av hele familien.

kniv for rengjøring av sitrus i nettbutikkenSom du kan se, må en kniv for sitrus være i hvert kjøkken. Men hvor mye koster denne tilpasningen? I nettbutikker i Ukraina og Russland koster en kniv for sitrusfrukter 90 rubler. Ganske lav pris.

Kniv for rengjøring av sitrusfrukter på AliexpressMen på stedet Alixpress koster det samme produktet bare 23 rubler. For dette beløpet er det virkelig verdt å kjøpe denne enheten. Tross alt vil det definitivt være nødvendig på kjøkkenet.

enheten av en kniv for rengjøring av sitrusKjennetegn på kinesisk kniv for sitrus:

  • materiale – plast;
  • farge – hvit.

Som du ser, er sitruskniven en nyttig enhet som ikke samler støv på hyllen. Det er imidlertid bedre å kjøpe det bare direkte fra en kinesisk produsent. Tross alt er prisen mye lavere enn beløpet som den innenlandske produsenten oppgitt. Samtidig er varens egenskaper ikke helt annerledes.