pusse poteterUng potet er elsket av alle, både voksne og barn. Det er ganske velsmakende og sunt. Noen landladies skiller ikke engang og koker med det, men ikke alle kan bestemme seg for et slikt eksperiment.

Å tømme noen få pounds av unge poteter, må svette. Mange elskerinner fant en vei ut. De bruker for en hurtig rengjøring svamp for kjøkkenutstyr, en rustfri vaskeklut og jevn sand. Men produsenter tilbød å bruke en spesiell børste for grønnsaker.

mine gulrøtterPensel for grønnsaker lar deg raskt rense de unge potetene fra huden. I tillegg letter en slik enhet flere ganger vasken av noe frukt og grønnsaker.

Det er ganske enkelt å bruke en spesiell børste. Det er nødvendig å gni grønnsaket under forskjellige strømmer fra forskjellige retninger. Etter noen få bevegelser blir de unge poteter rene. Deretter skylles enheten enkelt med vann.

Kinesiske børster på kjøkkenetI tillegg gjør materialet i børstene det mulig å bruke dem som en tak. Du kan enkelt overføre tallerkenen med en varm tallerken. Takket være en spesiell enhet på hendene, blir det ingen brannsår.

Fordeler med børster til grønnsaker:

  1. Enkelhet. Under bruk av børsten vil det ikke være noen problemer.
  2. Speed. På bare noen få minutter kan du rydde flere kilo unge poteter.
  3. Allsidighet. Pensel for grønnsaker er det mange bruksområder.
  4. Sikkerhet. Børsten beskytter hendene mot brannskader.

Praktisk og praktisk tilpasningMen hvor mye koster en slik universell enhet? I internettbutikker i Ukraina og Russland kan en børste til grønnsaker kjøpes for 355 rubler. Ganske dyrt for en ting. Men på kjøkkenet trenger du ikke en børste, så dette alternativet passer ikke.vegetabilsk børste i nettbutikken

Related  Klemmer for å binde planter laget i Kina

Men på stedet for AliExpress blir børsen til grønnsaker solgt for 44 rubler. Denne prisen er ganske egnet for denne enheten. I tillegg er det flere ganger lavere enn det som ble stilt av den innenlandske produsenten. For prisen på Aliexpress, kan du kjøpe så mange som 8 pensler for grønnsaker. Lagring er åpenbart.vegetabilsk børste for aliexpress

Kjennetegn ved kinesiske grønnsakbørster:

  • materiale – plast;
  • lengde – 120 cm;
  • farge – oransje, grønn, blå, rosa.

For å kjøpe en pensel for grønnsaker, bruk nettstedet Aliexpress. Den kinesiske produsenten tilbyr en gunstig pris, i motsetning til den innenlandske. Men egenskapene til varene er ikke forskjellige.