universell siktkoppMel er den viktigste ingrediensen i nesten alle retter. Men det må siktes før du legger det til parabolen. Ellers vil bakingen vise seg å være mindre overdådig, ulike forurensninger (for eksempel stivelse) forblir i melet, og man kan ikke engang merke til små insekter som ligner å bli løst i mel. Men tross alt, ikke alltid nok tid til å sile melet, og du må legge til ikke siktet mel.

Det var derfor en spesiell krus dukket opp på markedet som raskt kan sile melet. Det er nok å gjøre et par bevegelser for å kvitte melet av forskjellige urenheter og mette det med oksygen.

SiktkoppenhetBruk et krus for å sitte mel lett. Først må du fylle koppen med riktig mengde mel. Og så må du bare trykke på håndtaket, slik at melet blir siktet. Det er faktisk alt. Nå kan melet brukes til å lage mat.

Fordeler med krus for melksifting:

  1. Enkelhet. Noen få raske bevegelser – og melet siktes.
  2. Speed. I et par minutter kan du sile den nødvendige mengden mel.
  3. Allsidighet. I denne krus kan du sile ikke bare mel, men også kakao, sukkerpulver og så videre.
  4. Ingen risting. Nå, for sikting av melet, trenger du ikke å riste sikten med all din makt. Det er nok bare å trykke på krusets håndtak.
  5. Liten størrelse. Krusens diameter er ikke så stor, så melet vil ikke våkne forbi bollen på bordet og gulvet.

krus for melksiftingMugg for sikting av mel – dette er en nyttig enhet, som skal være i arsenalen til hver kokk. Men hvor mye koster det? I ukrainske og russiske nettbutikker koster en siktende krus 556 rubler. En passende pris for dette produktet.mug-sieve i nettbutikken

På Alyekspress koster det samme krus kun 196 rubler. For denne prisen er det virkelig nødvendig å kjøpe denne enheten. Tross alt er det virkelig nyttig på kjøkkenet.krus-sigte på aliexpress

Spesifikasjoner for mel siktende krus:

  • materiale – rustfritt stål;
  • diameter – 10 cm;
  • høyde – 9 cm.

rustfritt stål mesh silSom du kan se, er det et krus for melksifting for alle elskerinne. Men kjøp denne enheten bør bare være direkte fra den kinesiske produsenten. Tross alt viser den innenlandske produsenten en ganske høy pris, men egenskapene til varene varierer ikke.