Bulgarsk fra KinaI hverdagen for en dyktig håndverker vil det alltid være 1000 og 1 sak. Ofte må noe kuttes eller poleres. Det harde materialet kan bearbeides med Bort BWS-1200U-SR vinkelsliper, som er et søk for hjemmeprofessoren. Hvis en mann kan gjøre en voluminøs arbeidsfront uavhengig, så for familien er dette et uvurderlig bidrag. Den beste medarbeider er imidlertid den som overholder sikkerhetsteknikker. Dessverre er det skrevet i blodet av selvsikker.

Bruk et ansiktsskjerm eller briller når du arbeider med USM. Hold verktøyet med begge hender, ikke en.

Tekniske spesifikasjoner

reduksjon av bulgarskKapasitetspotensialet til den bulgarske reduksjonen forenkler arbeidet betydelig. Bort-modellen er utstyrt med en kraftig motor på 1.200 watt. Takket være disse funksjonene fungerer grinder lenger og trenger mye mer tid til å overopphetes. Slik utholdenhet av verktøyet gjør at mesteren raskt kan kutte eller polere:

  • treet;
  • betong;
  • stein;
  • plast;
  • metall.

Reduksjonen av denne teknikken er flere ganger større enn boreffekten. Den bulgarske ble opprettet spesielt for å utføre store belastninger. Med et slikt energibesparende materiale i behandlingen av faste materialer, er motoren ikke forsiktig å brenne, og lageret – å bryte. Dette skjer ofte med en bor under sliping.

Kjøring, fart og myk start

plate bulgarskI dette spekteret kan bare små disker med en diameter på opptil 125 mm betjenes. Stort utstyr, det drar bare ikke. Reduktoren spinner akselen opp til 11 tusen omdreininger per minutt (tomgang). Dette fører ofte til skarp jerking når den slås på. Bulgarsk fra Kina på jobbMen i Bulgarsk Bort BWS-1200U-SR er soft start-funksjonen gitt, noe som betyr at platen blir rullet ut gradvis (nåværende kommer bare med økende hastighet). Fortsett ikke start etter å kutte umiddelbart (du trenger 5-10 sekunder) for å begynne å kutte, for ikke å ødelegge ørene eller arbeidsflaten.

Kontroller at en jevn start kan være som følger: Hvis du slår på bulgarerne, jobber du stille og “hopper ikke” i hendene, så er det.

Hastighetskontroll

bulgarsk kontrollknappEt spesialsystem integrert i grinderen, er ansvarlig for å opprettholde den optimale hastigheten til slipeskivene. Mesteren kan derfor velge den mest gunstige hastigheten for ulike aktiviteter: polering eller sliping. Som et resultat avhenger sirkelens hastighet av arbeidstypen, og ikke på lasten. En nyttig funksjon er å låse på / av-knappen. personlig verneutstyrSiden startknappen er bred, kan spesialisten arbeide selv med hansker.

beskyttelsesdekselArbeide med stein, du må bruke verneutstyr, fordi dette er et veldig uforutsigbart materiale. Også, bør man beskytte sine pusteorganer ved å utføre slipearbeid.

Du kan kjøpe en vinkelsliper Bort BWS-1200U-SR på nettsiden “AliExpress” direkte fra Kina for 2,874 rubler.bulgarsk på AliExpress I vanlige butikker koster det mer enn 3.200 rubler.bulgarsk i butikken til Russland I internettbutikker i Russland.bulgarsk i nettbutikken i Russland I nettbutikker i Ukraina.bulgarsk i nettbutikker i Ukraina