film drivhus i landetValget av et drivhus for en sommerbolig er begrenset kun av budsjettet. Ikke alltid gartnere er klare til å kjøpe dyre glass drivhus, og for selvoppretting kanskje ikke har nok ferdigheter.

Den enkleste måten å organisere et sted for frøplanter og voksende vegetabilske avlinger er et drivhus under en film. I dette tilfellet kan du planlegge hvilken størrelse som helst av sengen og kjøpe passende dekkmateriale.

film for drivhus og drivhusMarkedet tilbyr et stort utvalg av filmer: flerlags, enkel, med høy konduktivitet for termisk ledningsevne, forsterket, tolags skummet. Pris for en filmrulle fra 5 000 rubler og over.

Som du vet kan ikke en pålitelig produsent garantere en lang levetid for materialet. Den er beregnet for langvarig bruk film er trygg fra mekanisk skade, som i tilfelle av polyetylen bare trenger å ta vare på reparasjonssett.

Noen gartnere bruke en konvensjonell tape, prøv å sette en lapp ved hjelp av lim våpen. Men disse fremgangsmåter er sjelden test fuktighet eller frost – mister sine adhesive egenskaper, og på grunn av plutselige vindkast hull i drivhuset vokser.

tape for filmreparasjon i nettbutikkenI de innenlandske nettbutikkene på sommeren er en av de mest populære produktene et klebemiddel for reparasjon av drivhusfilm. Et lag med spesiell lim skader ikke filmen, den er motstandsdyktig mot sollys. Garantert levetid – opptil tre år. En liten rulle (bredde 10 cm, lengde 10 m) koster ca 530 rubler.

tape for reparasjon på AlyexpressDessverre er det ikke lett å finne et mye nødvendig produkt i russiske nettbutikker, så mange kjøpere bestiller et limbånd for å reparere drivhusfilmen på AliExpress. Ifølge produsenten kan materialet ikke bare brukes til patcher i drivhuset, men også for isolering av vinduer og dører i den kalde årstiden.

Dimensjoner av tape for filmreparasjonProdusentene av Kina presentert to flere størrelse klebebånd (20 cm x 10 cm og 7 x 5 m), så velge et egnet materiale er ikke vanskelig.

Kjøpere snakker om kvaliteten på varene. Omtaler viser at limbåndet beskytter mot fuktighet og UV-stråler. Tykkelsen på materialet er ca. 100-120 mikron. Prisen på AliExpress nettsiden er 550 rubler per rulle i størrelsen 10 cm x 10 m, men for engros kjøp faller den til 495 rubler. Leveringstiden er fra 26 til 48 dager, så vi anbefaler på forhånd at du tar vare på å kjøpe et limbånd for å reparere hotbed.