kake design på et stativDekorasjon av kaker er ganske komplisert. Tross alt må den være dekket med et jevnt lag av glasur og tegne et ideelt mønster. Du må løpe rundt bordet hele tiden for å skape en virkelig perfekt kake.

Derfor er markedet i dag i stor etterspørsel en roterende kake stativ. Det gjør at du raskt kan slå kaken i alle retninger takket være det innebygde lagret. En slik tilpasning bør være for hver konditor, som ønsker å skape en unik dessert.

revolverende kake stativI tillegg, på et roterende stativ, kan du ikke bare dekorere kaken, men også servere den på bordet. En slik presentasjon med rotasjonen av desserten vil bare varme opp hver appelsinlyst. I tillegg trenger du ikke lenger å lete etter en passende størrelse tallerken.

lage kake enkelt og enkeltFordeler med en roterende kake stativ:

 1. Enkelhet. Alt du trenger å gjøre er å bare slå stativet. Det er ikke nødvendig å gjøre andre handlinger.
 2. Speed. Stativet roterer ganske raskt i hvilken som helst retning.
 3. Styrke. Denne enheten er i stand til å tåle enhver kake. Videre, på grunn av den tilstrekkelige vekten, tipper ikke stativet over under dekorasjonen.
 4. Allsidighet. Siden de fleste kaker er laget rundt, er stativet opprettet i samme form. I tillegg er denne enheten egnet for hjemmedekorasjon, så vel som profesjonell.
 5. Kompakthet. En roterende kakeholder tar ikke mye plass på kjøkkenet.
 6. Renhet. Etter arbeidet må stativet skylles under rennende vann.

praktisk kakeholderEn spinning kake stativ skal være for hver elskerinne som er engasjert i baking og dekorere kaker. Men det er et spørsmål: hvor mye koster det? I nettbutikker i Ukraina og Russland blir enheten solgt for 680 rubler. Ganske dyrt pris.kake står i nettbutikk

Related  Klemmer for å binde planter laget i Kina

Men på nettsiden Aliexpress vil samme stativ koste bare 129 rubler. Denne prisen er ideell for dette produktet. Tross alt er det nesten 5 ganger mindre enn det som kreves av den innenlandske produsenten.kake står for aliexpress

Kjennetegn ved en roterende kake stativ:

 • materiale – mat plast;
 • diameter – 28 cm;
 • høyde – 8 cm;
 • farge hvit;
 • form – rund.

Som du kan se, er det best å bestille en roterende kakeholder på Alyexpress nettside. Tross alt er de kinesiske varene forskjellig fra det innenlandske bare til prisen.